Toistasataa uutta polkupyörää varastettiin Salossa – Poliisi pyytää havaintoja

Salossa Isokylässä anastettiin maanantain aamuyön aikana 142 polkupyörää.

Polkupyörät olivat anastushetkellä ns. merikontissa, lepotauon ajaksi pysäköitynä olleen rekka-auton perävaunussa. Kyseiset pyörät olivat uusia, matkalla tilaajalle, ja pakattuna vielä pahvisiin alkuperäispakkauksiin.

Kontin, jossa pyöriä säilytettiin, oven sinetti oli rikottu ja näin saatu kontin ovet auki. Kontin koko sisältö oli jäljistä päätellen lastattu suoraan paikalle ajettuun kuorma-autoon.

Poliisi toivoo mahdollisista tapauksiin liittyvistä havainnoista ilmoitettavan Salon poliisiaseman päivystykseen, arkisin kello 8 ja 16 välisenä aikana numeroon : 0295 417 427.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Toistasataa uutta polkupyörää varastettiin Salossa – Poliisi pyytää havaintoja

 • 26.3.2018 at 17:03
  Permalink

  Kerrankin uskaltaisi vaikka lyödä vetoa, etteivät afrikan moniosaajaprinssit moiseen kyenneet.

  Reply
  • 26.3.2018 at 17:25
   Permalink

   Mutta itä-pojat pystyy, ovat jo aika ammattimaisia tavaran roudauksessa rajan yli. Jakelukavat ovat pitkälle. EU:n pakotepolitiikka venäjää vastaan lisää kysyntää.

   Reply
 • 26.3.2018 at 20:10
  Permalink

  Itä-Euroopan lahja Suomelle. Nämä ensin viitoittavat tien ja myös omat jehut oppivat saman, jos samoille apajille edes uskaltavat, sillä Baltian ja ent. Itä-Euroopan kommunisti -blokin maiden rosmot ovat tunnettuja siitä, ettei ihmiselämä merkitse enempää kuin kärpäsen henki kahvipöydässä.

  Reply
 • 27.3.2018 at 07:33
  Permalink

  Heh-heh!
  Pyörät on jo jossain Liettuassa näyteikkunassa….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.