Hjallis Harkimon sijoitusvinkit: Näin teet rahaa (video)

Kansanedustaja ja liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo antaa julkaisemallaan videolla vinkkejä siihen, miten rahan saa poikimaan.

Harkimo kertoo yllä olevalla YouTubessa julkaisemallaan videolla, että ylimääräisen rahan pitäminen pankkitilillä on ”tyhmintä mitä voi tehdä”. Harkimo käy läpi rahastot, osakkeet ja muut vaihtoehdot, joiden avulla voi tehdä tuottoa.

Alla olevalla toisella videolla Hjallis paneutuu rahankäyttöön yleensä.

Kolmannella videollaan Hjallis kertoo avaimet menestykseen.

Lähde: YouTube

3 thoughts on “Hjallis Harkimon sijoitusvinkit: Näin teet rahaa (video)

 • 26.3.2018 at 13:21
  Permalink

  Niin ensin pitäisi olla sitä ylimääräistä rahaa. Raha tulee ainoastaan rahan luo. Suomen hallitukset vuodesta 1987 ovat pitäneet huolta siitä että tässä yhteiskunnassa ei köyhät pääse rikastumaan. Koivisto vapautti valuutat, sitten konklaavi ja roskapankki, jolloin terveitä yrityksiä kaadettiin kuin heinää ja varastettiin yrittäjien firmat ja yksityis omaisuus. Ainakin 11 000 yrittäjää teki itsemurhan, Tuhansia ihmisiä ajettiin velkavankeuteen ja tuhottiin heidän elämänsä. Vain jotta poliittinen ja taloudellinen eliitti sai haluamansa EMU kelpoisuuden ja Suomen kansalaiset huijattua EU jäsenyyteen ja laittomasti yhteisvaluutta euroon, joka estää Suomen kilpailukyvyn nostamisen devalvaation avulla.
  Nykyään miljoona suomalaista elää köyhyysrajan alapuolella. Onko heillä ylimääräistä rahaa? Eu hulluus toi vapaan halpatyövoiman markkinoille ja massatyöttömyydestä tuli status quo.
  Valtion yityksiä on myyty pilkkahinalla ja luonnonvaroja lsuorastaan ahjoitettu ulkolaisille kaivosyhtiöille jo Tanskan kokoinen maa-alue
  Monikulttuurisuus on heikentänyt yhteiskuntaa taloudellisesti ja sosiaalisesti ja sisäinen turvallisuus on mennyttä.Paitsi valtamedian mukaan, koska valtamedian toimittajat kirjoittavat sitä mitä syltytehtaalta käsketään. Onkohan valtamedian toimittajilla ylimääräistä rahaa? Ainakin tietyssä bisneksessä mukana olevilla rahaa pursuaa korvista ja nenästä ulos se on Suomalaisten veronmaksajien rahaa.

  Valtamerillä purjehtinut vahva tahtoinen ja lahjakas Hjallis Harkimo on varmasti kelpo talous opettaja, mutta suomenruotsalaisena hän ei tiedä mitään siitä todellisuudesta, joka vallitsee ankkalammen ulkopuolella.

  Reply
  • 26.3.2018 at 16:33
   Permalink

   Vain valuuttalainat vapautettiin eli valuuttakurssin sääntelyä jatkettiin mikä sisälsi siten devalvaatioriskin joka sittemmin realisoitui ja ulkomailta otetuista lainoista tuli ylikalliita. Tästä aiheutui yritysten konkurssit ja samaan aikaan tapahtuva idänkaupan* romahtaminen pahensi lamaa.

   Lupabyrokratian lisäksi Suomi on pääomaköyhä maa – kiitos hyvinvointivaltion propagoiman tasa-arvoagendan – joten siksi Suomessa on enimmäkseen ulkomaisia kaivosyhtiöitä. No miksi ei vaadita maksuja, rojalteja, enemmän veroja näiltä ulkomaisilta yhtiöiltä? Se ei ole ratkaisu, koska kaivostoiminnan vapauttamisen lupatoiminnosta ja verotuksen tuntuvan alentamisen eli aidon markkinaehtoisuuden myötä suomalaisetkin voisivat toimia kaivosyrittäjinä ja kaivostoiminta kohdentuisi tavallisten kansalaistenkin ja kiinteistön/maanomistajien tarpeisiin nähden paremmin, ja jalostamattomien kaivannais- ja louhintatuotteiden alijäämäisyys muuttuisi ylijäämäksi jatkojalostuksenkin ollessa hyödyllisempää.

   EU-hulluus ei tuonut vapaita halpatyömarkkinoita vaan lähes kaikissa EU-maissa työttömyyden syynä on työmarkkinasääntely.

   *Bilateerinen, epäaito kaupankäynti Neuvostoliiton kanssa jossa johtajat päättivät hinnoista ja kun se loppui Neuvostoliiton romahdettua niin Suomella ei ollut osaamista ja kokemusta kaupankäynnistä todellisilla markkinoilla.

   Reply
  • 26.3.2018 at 20:41
   Permalink

   Todellakin – ei tietoa & ymmärrystä ”ankkalammen” toiselle puolen!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.