Vihreiden nuorten pj. vaatii sukupuolenkorjauksia lapsille

Vihreiden nuorten puheenjohtajan Sameli Sivosen twiittaus on herättänyt ihmetystä.

Twiitti on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monen muun ohella muun muassa perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelä kommentoi asiaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

Ovatko 6-15-vuotiaat lapset mielestäsi riittävän kypsiä päättämään tällaisista asioista, ja tarpeeksi vanhoja aloittamaan sukupuolenkorjausprosessin? Kommentoi alle.

Lähteet: Facebook, Twitter

21 thoughts on “Vihreiden nuorten pj. vaatii sukupuolenkorjauksia lapsille

 • 25.3.2018 at 15:08
  Permalink

  Sairaaksi menee tämä maailma.
  Jos lapsen annetaan ymmärtää että hän voi päättää onko tyttö, poika tai joku muu, siinä sekoitetaan lapsen pää. Kas kun ei saa päättää olevansa vaikka jokin eläin!
  Sukupuoli on meillä olemassa, sen näkee sukupuolielimistä.
  Jos joku kokee olevansa muuta kuin on, kyseessä on vika päässä.

  Reply
 • 25.3.2018 at 15:15
  Permalink

  Mies EI MUUTU naiseksi eikä nainen mieheksi leikkaamalla.
  Hormonihoito tuo muutoksia suuntaan tai toiseen mutta SUKUELIMET puuttuvat!
  Leikattu ihmispolo ei ole oikeasti kumpaakaan ja siksi näistä monet päätyvät hullujen huoneelle tai itsemurhaan.
  Tunne väärästä sukupuolesta vaatii terapiaa, kyllä se siitä…..

  Reply
 • 25.3.2018 at 15:25
  Permalink

  Kannatan. Esim. ruokakauppoihin, odotusauloihin, yleisiin käymälöihin jne. voisi sijoittaa sukupuolenkorjauspisteitä. Aina kun käyt vaikka steissillä kusella, niin voit vaihtaa hepistä bimbiin ja päin vastoin, millä fiiliksellä nyt satut olemaan. Tänään mies, huomenna nainen. Tai päinvastoin.

  Reply
 • 25.3.2018 at 15:26
  Permalink

  Amerikassa noin 40% sukupuolenkorjausleikkauksen tehneistä henkilöistä katuvat kyseistä korjausta ja amerikassa on useita tapauksia, joissa siis nuoren sukupuolenleikkauksen tehnyt henkilö haluaa vanhemmalla iällä muuttaa sukupuolen takaisin sellaiseksi kuin se oli ennen leikkausta.

  Tämä itsessään kertoo sen, että alle 18-vuotiaat eivät ole kykeneviä päättämään itse. Muutenkin varsin hullua ajatella, että alle 18-vuotias voisi itse päättää sukupuolenvaihdoksesta, jos lainopillisesti hänen ei katsota omaavan tarpeeksi harkintakykyä ostaa alkoholia, ajaa autolla, äänestää tai hankkia aseenkantolupaa.

  Reply
  • 25.3.2018 at 22:57
   Permalink

   Edes 21v ikä ei nykyajan mokutetuille nuorille ole riittävä ikä ratonaaliseen päätökseen sukupuolenvaihtoleikkauksen tekemiseksi, leikkaus on peruuttamaton eikä tapahdu ilman haittavaikutuksia.

   Reply
 • 25.3.2018 at 15:47
  Permalink

  Sukupuolta EI VOI VAIHTAA.
  Pitääkö vääntää rautalangasta,
  SUKUPUOLTA EI VOI VAIHTAA.

  Reply
 • 25.3.2018 at 16:06
  Permalink

  Kovin monet libtardit aivopesevät lapsensa eri sukupuoliseksi, jos lapsi on vaikka vahingossa leikkinyt eri sukupuolen leluilla tai vaan itse haluaisivat että lapsi olisi tras.

  Useammasta kohtaa lukenut tuota katumusta, itsemurhia ja psykologilla käyntejä.
  Lapsi on tabula rasa, antaa hänen kasvaa oikein ja jos aikuisempana ei ole tyyttyväinen, niin vaihtakoon sitten. Omilla rahoillaan kustantaen!

  Reply
 • 25.3.2018 at 16:23
  Permalink

  onko samelille jo tehty lobotomia vai onko se vasta tulossa?

  Reply
 • 25.3.2018 at 16:25
  Permalink

  Vihreät ovat kaikki mieleltään sairaita ja pitäisi lukita suljetulle, turvallisuussyistä.

  Reply
 • 25.3.2018 at 17:06
  Permalink

  Vihreät ja vihreiden nuoret yrittävät tuhota kaiken hyvän maailmasta. On suorastaan saatanallisen sairasta että vihreiden nuorten pj yrittää tuhota perinteiset perheet ja lapset. Arvokkaimmat aarteet mitä tässä maailmassa on.
  Vielä 1970 luvulla tuollaisista puheista olisi seurannut sakin hivutusta. Nykyään Trilateraalisen komission komentelema Sipilän hallitus ja suurin osa eduskunnassa maleksivista kusipäistä ovat mukana tuollaisessa yhteiskunnan tuhoamis kampanjassa.
  Olisi hyvä olla taho joka tutkisi kansanedustajien ja puoluiden rahaliikenteen. Kuinka paljon Soros ja Rothschild, Goldman Sachs, J.P. Morgan ja muut murhaajat maksavat heille yhteiskuntakokeilun toteuttamisesta.

  Reply
 • 25.3.2018 at 17:51
  Permalink

  No, korjauttaisivat nyt ensin ne omat aivonsa. Siis aivonsa, eikä ”aivonsa”.

  Reply
 • 25.3.2018 at 18:07
  Permalink

  Eipä se sukupuoli millään leikkauksilla ja hormonihoidoilla muutu. Nää transsukupuoliset on vaan sairaita ihmisiä jotka tuhoavat lisääntymiselimensä jotta saavat näytellä ja leikkiä olevansa jotain muuta kuin oikeasti ovat.

  Reply
 • 25.3.2018 at 18:50
  Permalink

  Vihreet on kyllä sairaita.

  Reply
 • 25.3.2018 at 19:58
  Permalink

  Kuka näitä sameleita oikein siittää?

  Reply
 • 25.3.2018 at 23:21
  Permalink

  Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ja presidenttiehdokas Pekka Haavisto kannattavat tätä ihmissilpomista koska eivät irtisanoudu kyseisestä kannanotosta. Onko vihreät idiootit jo järjestämässä marssia ihmissilpomis ”oikeuden” puolesta? Kuinka monta julkista suojatyöpaikkaa irtoaa tällä kannanotolla?

  Reply
 • 26.3.2018 at 05:28
  Permalink

  Tuo lähentelee jo sitä että passitus niuvaan on tosiasia.Tämä sosiaalinen media on siitä jännä että siellä pääsee ääneen myös mielenterveydeltään epävakaat. Ja kopin ottaa moni muu hullu ja sitten se lähtee vyörymään. Hullujen ajatuksista tulee suvakkimedioissa mediakelpoista koska esim. YLE:llä osa ”toimittajista” posii mielialalääkkeitä ja silloin ajatukset eivät voi olla tästä maailmasta. Kyllä mm.Pressikulbi edustaa tätä, mieletään epävakaan tilalle valittiin juontamaan vielä epävakaampi. Ja vielä äärifeministi niin puoluettomuudesta ei kyllä voida puhua.

  Reply
 • 26.3.2018 at 07:28
  Permalink

  Johan on jutut ja eikös tuosta oikein mielenosoituskin pidetty.
  Vihreissä ja vassureissa olisi todella paljon korjaamista..lähinnä psykiatrisen hoidon piirissä..

  Reply
 • 26.3.2018 at 11:26
  Permalink

  Ei mene kovin pitkään kun tämä sairas aatos toteutetaan Suomessa. Nyt kouluissa opetetaan jo pienille, kypsymättömille lapsille propagandaa erisukupuolisuudesta, siitä yritetään leipoa normaalia, aivan samaa aivopesua kuin Pohjois-Koreassa, vain aihepiiri on eri.
  Tämä on kertakaikkiaan sairasta, sen siunaa Tarja Halonen ym. feministi-idiootit julkisuudessa, välittämättä vähääkään kohteena olevien lasten tulevaisuudesta, vaikka ovat olevinaan juuri siitä huolissaan. Jotain ratkaisevaa täytyy tapahtua ja pian.

  Reply
 • 26.3.2018 at 14:18
  Permalink

  Shalom! Samat tahot, jotka vaativat juutalaispoikien ympärileikkauksen kieltämistä, vaativat kuitenkin myös sitä, että pojilta voitaisiin leikata kokonaan munat pois.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.