Reijo Tossavainen: Suvaitsevaisuus on silmitöntä vihaa ja joukkovainoa

Ei hyvältä näytä. Eikä vain näytä, vaan on sitä käytännössä. Suvaitsevaisena itseään pitävän kulttuurikuplan toiminta osoittaa mitä suurinta suvaitsemattomuutta ja suoranaista julmuutta. Esimerkkeinä tapaukset Lauri Törhönen ja Aku Louhimies.

Jos joku rohkenee olla vähänkin eri mieltä, hän joutuu samanlaisen raivon kohteeksi. Ja se ei enää ole missään suhteessa tekoon.

Kyseessä eivät ole vain Törhänen ja Louhimies. On kysymys laajemmasta ilmiöstä. Siis siitä, että itseään suvaitsevina ja sivistyneinä pitävät tahot toimivat suvaitsemattomasti ja sivistymättömästi monissa muissakin yhteyksissä.

Otan tähän vain yhden esimerkin: suhtautuminen maahanmuuttoon ja islamilaiseen kulttuuriin. Näistä asioista saa kertoa vain positiivisia asioita. Olet rasisti ja kaikkea muuta pahaa, jos tuot esille käytännön esimerkkejä maahanmuuton ja islamilaisen kulttuurin ikävistä puolista. Tosiasioista pitää vaieta. Tarkoitus pyhittää keinot.

Vastenmielisen kehityksen kierre näyttää vain vahvistuvan. Käperrytään aina vain tiukemmin oman kuplan suojaan ja hyökätään säälittä eri mieltä olevia kohtaan.

Tilanne on todella vaikea. Jaksan kuitenkin uskoa parempaan huomiseen, sillä yhteiskunta on eräänlaista aaltoliikettä. Nyt on punavihreän suvaitsemattomuuden aika. Jonain päivänä sekin saa väistyä. Kuten taistolaisuus aikoinaan.

..………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

16 thoughts on “Reijo Tossavainen: Suvaitsevaisuus on silmitöntä vihaa ja joukkovainoa

 • 25.3.2018 at 10:48
  Permalink

  Raha pitää suvakismia yllä.

  Suvakismi pysyy voimissaan vain niin kauan kuin siitä maksetaan hyvin. Sen vuoksi se olisikin nähtävä vain yksilöiden tapana pyrkiä kohti parempaa elintasoa. Elinkeinotoimintaa siinä kuin mikä tahansa muu viran tai ammatin harjoittaminen.

  Valtavat määrät uusia virkoja, työtehtäviä, yritystoiminnan menestystarinoita, ja kaikkea aineellista hyvää, jonka joku toinen on tuottanut, on jaossa sille joka vain vannoo suvakismin nimeen. Uusi, vauraampi tulevaisuus odottaa suvakkia. Nopeimmat ja kärjistyneimmät uskovaiset sieppaavat parhaat virat. On kiire!

  Reply
  • 25.3.2018 at 11:49
   Permalink

   Eila Lehtinen on oikeassa. Suvakismia pyörittää raha. Miten muuten olisi selitettävissä vihervasemmiston ja entisten oikeistopuolueiden keskustan ja kokoomuksen kovalenttinen sidos suvakismin rintamalla.
   Suvakismi on mammonaa suoltava sampo ja liiketoimintaan ei haluta häiriöitä. Valtamedian harjoittama sensuuri ja mielipide vaikuttaminen on oksettavalla tasolla ja aivopesu on tuottanut tulosta, koska ihan tavallisiakin ihmisiä on mennyt mukaan tähän hulluuteen. Tosin huutokuorolaisina, mutta kaippa harhaantuneet ja heikkolahjaiset on helppo saada mukaan koska heille riittää että saavat melskata ja hajottaa paikkoja poliisin puuttumatta edes väkivaltaan.
   Onneksi Saksassa ja Ranskassa ja Italiassa on kansalaiset alkaneet saada tarpeekseen, kuten olemme saaneet lukea vaihtoehto medioista.

   Reply
 • 25.3.2018 at 11:08
  Permalink

  Ulla Appelsin kirjoitti hyvin artikkelissaan Aku Louhimiehen käytöksestä
  ”Ulla Appelsinin kommentti: Suomen kannattaa kuunnella Lenaa”

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005617401.html

  ”Raju julkinen teilaus, pakkoero töistä ja lopulta traaginen kuolema eivät tuo mieleen länsimaista, sivistynyttä ja kypsää demokratiaa vaan ehkä pikemminkin Kiinan kulttuurivallankumouksen.”

  ”Yksi pohjanoteerauksia oli Markkinointi & Mainonta -lehden kirjoitus, jossa toimittaja riensi paheksumaan jo Louhimiehen saamia Facebook-peukutuksiakin. Toimittaja julkisti jopa nimilistan tunnetuista ihmisistä (joista osa oli Louhimiehen tuttuja), jotka olivat peukuttaneet Louhimiehen pahoittelevaa Facebook-päivitystä. Näiltä peukuttajilta vaadittiin sitten Twitterissä selitystä toiminnastaan kuin ennen muinoin Neuvostoliitossa väärinajattelusta.”

  Ulla Applesin kirjoittaa #METOO tapauksesta. Kuitenkin tämä sama sairas henkinen ilmapiiri on Suomessa kaikissa niissä asioissa, jotka eivät miellytä ns. ”suvaitsevaisesti” ajattelevia. Se asia voi olla mm. maahanmuutto, ilmastokysymys, Trump tai mikä tahansa, jonka vain suvaitsevaiset hyväksyvät.

  Suomessa on voimissaan – VihreäFasimi.

  Reply
 • 25.3.2018 at 12:37
  Permalink

  Progressiivisesti etenevä joukkopsykoosi pikemminkin. Saa lisävoimaa kerta toisensa jälkeen omasta hulluudestaan.

  Reply
 • 25.3.2018 at 12:47
  Permalink

  Globalisteille maailmanhalaajille ja suomea ryöstävälle eliitille luu kurkkuun -loppu yhteisillä rahoilla sikailulle. Tätä on nyt katseltu riittävästi!

  Reply
 • 25.3.2018 at 13:04
  Permalink

  Hyvä keino on välttää elokuva-alalla tällaiset tulevaisuudessa on kun digitaaliset hahmot ja tietokonetekniikka kehittyy. Korvataan naisnäyttelijät digitaali hahmoilla, ne kun eivät valita kylmästä säästä eikä ylitöistä, eikä esiinny korekeanpaikan kammoa.

  Reply
 • 25.3.2018 at 13:48
  Permalink

  Äärisuvakismin voi rinnastaa islamilaiseen terrorismiin helposti, kummallekkin nostetaan kädet pystyyn. Valtiovalta on täysin munatonta väkeä.

  Reply
 • 25.3.2018 at 14:08
  Permalink

  Voidaanko jo puhua synonyymistä. Onko itseään suvaitsevaisena mutta käytöksellään äärimmäistä suvaitsemattomuutta osoittava henkilö sama kuin ääri-islamisti. Samaan tavoitteeseen molemmat ainakin näyttävät pyrkivän. Moni ei taida vielä sitäkään olla ajatellut, että islam leviää voimallisesti myös täällä kantaväestön parissa.

  Reply
  • 25.3.2018 at 15:00
   Permalink

   Erittäin hyvä huomio. Pysyäkseen koosa yhteiskunta tarvitsee uskonnon. Meillä uskontoa on vuosikymmeniä yritetty korvata uskolla valtioon ja sen kaikkivoipaisuuteen: mikä tahansa on mahdollista, jos vain siitä säädetään laki.

   Korkeat poliitikot ovat myös valtion korkein ilmentymä. Mitä tapahtuu, jos kansa menettää uskonsa poliitikkoihin ja heidän sanaansa, lupauksiin? Mihin sitten enää uskoa? Elämältä yhtä-äkkiä on pudonnut pohja pois. Valtion omistama kansalainen on silloin valmis tarttumaan ihan mihin tahansa, että pysyisi joten kuten järjissään. — Tähän rakoon sitten iskee islam. Kuin ALLahin lahja Suomen kansalle.

   Reply
 • 25.3.2018 at 18:03
  Permalink

  Suvaitsevat hyvä ihmiset ovat itse kaikkein suvaitsemattomimpia ja vihaa täynnä olevia ihmisiä, jotka vuodattavat mustaa sappeaan lakkaamatta. Heissä on niin paljon vihaa, että he ovat aivan mustia päällepäin katsekin jo tappaa ja se nk. ”humanismi” tähtää ainoastaan toisinajattelijoiden tuhoamiseen pois heidän absoluuttisesta maailmasta, jossa on vallalla vain yksi totuus sekä katsantokanta niin, että tuota sairasta ryhmittymää voidaan kutsua enemmänkin uskonnolliseksi fundamentalistiseksi lahkoksi, joka ei hyväksy kuin ne teesit ja uskonnon opinkappaleiden asemaan nostettuja poliittisia kantoja dokmeiksi aivan kuten kommunistisissa järjestelmissä oli tapana esim. Neuvostoliitto, Pohjois-Korea ja Kiina vain pääsyylliset mainitakseni. Nykyiset ”suvaitsevaiset ovatkin uuskommunisteja ja vihreitä, jotka ovat DDR:n kehittelemä poliittinen liike, joka suunnattiin toimimaan Saksan Liittotasavallassa vuodesta 1979 alkaen rampauttamaan yhteiskuntarauhaa, talouselämää ja Länsi-Saksan nuorison kristillistä sekä läntiseen demokratiaan perustuvia yhteiskunnallisia käsitteitä ja ajatusmaailmaa. Tietysti pääkohteeksi lukeutui myös saksalainen kirkko ja sen kristillis moraaliset käsitteet ja filosofiset periaatteet. Vihreä puolue oli rustattu eräänlaiseksi ”tietokonevirukseksi”, joka korruptoi ja rampauttaa ”käyttöjärjestelmää ja hidastaa sen toimintaa.

  Reply
  • 25.3.2018 at 18:39
   Permalink

   juha. vuodattaa jälleen mielikuvituksensa luomaa agendaa! (Vai onko se vain jonkun ”mentorin” juha.n korvienväliseen tilaan syöttämää propagandaa?)

   Reply
   • 25.3.2018 at 19:34
    Permalink

    Katos. ”Emppu Vuorihan” se siinä ja aivan siksi, että olen joskus opposeerannut hänen kirjoituksiaan. Normiaikoina debatin käyminen oli aivan tavallista yhteiskunnallista toimintaa akateemisessa elämässä ja etenkin politiikassa, jolloin puolueet olivat vielä keskenään erilaisia. Nythän kaikki puolueet paholais-persuja lukuun ottamatta ovat kuin yhdestä ”EU:sta veistettyjä”, josta jok’ikinen suomaliainen poliitikko hakee hillotolppaa syytämällä suomalaisten veronmaksajien rahoja kritiikittömästi (eiväthän ne omia ole) EU:lle lahjuksiksi mahdolliselle vähäpätöiselle, mutta korruptio EU:n tapoihin kuuluvasti hyvä palkkaiselle ja luontoisetuisille viroille.
    Pään sisästä ne sinunkin juttusi ovat tulleet, mutta sillä erotuksella, etteivät ne ole sinun vaan mentoriesi käsialaa, sillä niin ”yleispäteviä” ne ovat Varisverkostosta ja Rasmuksesta, anarkistien, vihreiden, SDP:n ja Li Andersonin mini -kommunistien sylttytehtailta painettuja halvalla tuotettuja tusinaeriä.
    Se, että tänä päivänä ”pääsee” mustalle listalle pelkästä mielipidekirjoituksesta, maassa, jossa vallitsee George Orwelliläinen (1903-1950) yhteiskunta, joka asemoituu suoraan ent. Neuvostoliittoon ja muuhun tuolloiseen Itä-blokkiin, jossa tuo teos olikin kiellettyjen listalla, kuten jokaisessa vapautta täynnä olevassa maanpäällisessä paratiisissa.
    Mitä tulee omaan ”mentoriini”, en tarvitse, sillä olen siihen liian viisas ja omapäinen sekä itsenäinen ajattelija, joka ei välitä edes siitä mitä kulloisenakin aikana on sopivaa olla ”mieltä”. vaan ajattelen omilla aivoillani enkä välitä sivuraide -komennuksista tai lokaa päälle saavana siitä kärsiä nähden vielä ”luikeiro -käärmeiden” ja alhaisten myötäjuoksijain kuten wanhojen äitiensä myyjienkin saavuttamista ”tunnustuksista” tai äärettömistä peukutteluista fanilaumoineen. Tiedän paljon historiasta, koska olen lukenut sitä ja se kaikkein paras ”yliopisto” se elämän koulu eli vanhan miehenä olen nähnyt monenlaista aikaa ja vieläpä niiden menevän ohi kuin pieru Saharaan sekä jota sitten jäljestäpäin ihmetellään oikein TV:tä myöten kuinka silloin oli sellaista ja mitä järkeä kaikessa mielettömyydessä oli? Maailman tapahtumat ovat vain täynnä syy- ja seuraussuhteita olevia tapahtumia ja jatkuvia dominokuutio efektiä, kun tähän vielä lisää sen, wanhan totuuden, että ”Historia toistaa itseään” silloin jo peruspaketti alkaa olla kasassa. Niin, ja tietysti ”Sudenpentujen käsikirja”. Empun kannattaisi tutustua, vaikka 1960-luvun Kiinan kulttuurivallankumoukseen ja sen erityispiirteisiin, jonka Mao Zedong (1893-1976) polkaisi käyntiin vain omista valtapoliittisista syistään, mutta johti maan ja etenkin sen sekasortoon, kansan äärettömiin kärsimyksiin ja mielivaltaisiin murhiin, joilta ei ollut kukaan suojassa. Aate tappaa järjen. Kun omistat etenkin vasemmistopuolueen jäsenkirjan muk.luk. Vihreät, silloin luovut aivoistasi ja otat vastaan ”uskonnon” kyseenalaistamattomat dokmit sellaisenaan aivan kuten ”Maon pienen punaisen kirjan” etkä saa esittää mitään poikkeavaa mielipidettä puhumattakaan ehdotuksesta tai edes keskustelusta. Silloin kun keskusteleva poliittinen kulttuuri kuolee, silloin näyttämölle astuu mielivalta ja viha, joka ei kestä mitään toleranssia toisin ajattelulle ja jopa yliopistollinen tutkinnallinen yhteiskunnallinen tutkimus alistetaan valmiiseen diktatooriseen muottiin, joka merkitse sitä, että ”tutkimuksen” tulos on jo ennalta toivotunlainen eli se ei kyseenalaista nykyisyyttä vaan nostaa sen oikeana kaiken yläpuolella ja viimeisenä palveluksenaan se osoittaa opposition ajatukset ja toimintamallit täysin kelvottomiksi, vaarallisiksi ja kaiken pahan alkuna ja juurena.

    ”Vain kuolleet kalat menevät virran mukana.”

    Ciceron:
    ”Jokainen ihminen on erehtyväinen, mutta vain tyhmä pitää kiinni erehdyksestään”

    Albert Einsteinin:
    ”Ongelmaa ei voi ratkaista samalla tasolla, jolla se on luotu”.

    Reply
    • 26.3.2018 at 06:15
     Permalink

     juha. : ”Suvaitsevat hyvä ihmiset ovat itse kaikkein suvaitsemattomimpia ja vihaa täynnä olevia ihmisiä”…

     Emppu Vuori: juha., ei ehkä kannattaisi viisastella joidenkin muiden ajatuksilla ennen kuin ymmärtää suomenkielisen sanan SUVAITSEVAINEN ja slangisanan SUVAKKI merkityksien eron.
     Noh, ehkäpä sitä eroa ei ymmärrä edes NykySuomen päätoimittelijakaan…

     Reply
     • 10.4.2018 at 14:22
      Permalink

      Ei NykySuomi eikä siihen kirjoittavat ”vääräuskoiset” ole korruptoineet ja mädättäneet sanoja luomalla kommunistista ”uuskieltä”, joka kääntää ”porvarillisten” sanojen käsitteet päälaelleen. Ent. presidentti Tarja Halonen kylvi ”suvaitsevainen” sanaa virkakautetaan ja letkauttipa vielä siihen päälle, ”Ettei suvaitsematonta tarvitse suvaita!”
      Suvaitsevaisuus ei enää koskaan tule merkitsemään itse sanallista merkitystä, koska tuolla sanalla on tehty häikäilemätöntä totalitääristä politiikkaa, sitomalla tuota sanaa käyttämällä vastapuolen kädet selän taakse aivan kuin kysymyksellä: ”Oletko jo lopettanut vaimosi hakkaamisen?”
      Suvaitsevaisuus tulee aina tästä lähtien liittymään poliittinen lataus, jonka ovat saaneet aikaan vasemmisto, SDP, Vihreät ja markkina libeeraalit, jotka ovat EU:n globalismia kannattavia ent. porvarillisia puolueita. Neuvostoliitto käytti 1970-luvulla uutista kuulemani sanan, joka särähti kummasti ”tosi -kieliseen” korvaan. NKP oli kuuleman mukaan ”vapauttanut” tehtävistään jonkun silloisista kommari -pampuista politbyroosta eli suomeksi sanottuna jäsen oli EROTETTU tehtävästään ilmeisesti jonkin tunaroinnin tuloksena.
      Se, että siteeraan joitain viisauksia tai kuuluisuuksien lausumia sanontoja, johtuu vain siitä, etten kuvittele itse tietäväni kaikkea. Lukuiset paljon minua paremmatkin ja kuuluisat ihmiset sekä politiikot tekevät pitämissään puheissa tai kirjoituksissa aivan samoin, joten en katso vajavaisuuksieni kanssa olevani kovin huonossa seurassa. Sellaista ihmistä ei ole tässä maailmassa vielä ollut, joka pärjäisi aivan omillaan tilanteessa kuin tilanteessa kädentaidoiltaan tai kirjallisessa esityksessä. Lopuksi siis haluan siteerata ent. Presidentti Urho Kaleva Kekkosta (1900-1986): ”Sosiaalidemokratia ei ole demokratiaa.”
      Eikä se toden totta olekaan. Tämä päättää tämän keskustelun, sillä en ole niin puuttessa, että nussisin pilkkua kuin kani päivästä toiseen. Kiitos.

 • 25.3.2018 at 22:08
  Permalink

  Kyllä loikkari Terho teki nuoleskelussaan ison virheen, kun ei ”moraali” sallinut hänen jakaa Jussi patsasta Aku Louhimiehelle. Hän ja valtioneuvosto olisivat joutuneet muka sellaiseen asemaan, että olisivat hyväksyneet Aku Louhimiehen väitetyt teot. Ompa pojalla suuret luulot omasta vaikutusvallastaan. Säälittävää pisteidenkeruuta, mikä lisäksi osui varmaan omaan nilkkaan, koska iltalehden jutun kommenteissa 99% haistatti Terholle aika pitkän vitun.

  Reply
 • 26.3.2018 at 10:38
  Permalink

  Terho sai nöyryytystä lisää Harlinin suunnalta. Mies kun on tyhmä kuin saapas ja muiden vietävissä seuraukset ovat nämä. Harlin on täysin oikeassa, ei pidä sotkeentua tällaisiin cuck-miehiin ettei oma maine mene. Kyllä Sipilän hallituksen pitäisi ajatella myös Suomen mainetta ja kehoittaa smurffeja laittamaan tuo vaihtoon pikimiten.
  https://www.mtv.fi/viihde/elokuvat/artikkeli/renny-harlin-kieltaytyy-yhteistyosta-kulttuuriministerin-kanssa-luottamus-on-mennyt-perun-sovitut-tapaamiset-kiinassa/6832312#gs.hgOl4LE

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.