Ville Niinistö: Pakkopalautukset on keskeytettävä

Vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö kommentoi Facebook-sivullaan ajankohtaisia asioita.

Niinistö kirjoittaa:

”Uutisotsikkoja maasta nimeltä Suomi vuonna 2018:

UNICEF: Suomi rikkoo räikeästi turvapaikanhakijalasten oikeuksia

Tutkijat: Maahanmuuttovirasto kiristänyt turvapaikkalinjaansa – ”Kyse on siitä, että hakijoita ei uskota, viime kädessä kysymys oikeudesta elämään”

En olisi uskonut eläväni maassa, jossa ihmisten perustavanlaatuiset ihmisoikeudet kyseenalaistetaan. Että ihmisiä käännytetään todennäköiseen hengenvaaraan, että erityisesti lapsien oikeuksia poljetaan, ja heitä erotetaan omista vanhemmistaan valtion päätöksellä.

Tämä on kuitenkin tosiasia Suomessa vuonna 2018. Se on seurausta Sipilän hallituksen ja sen pääpuolueiden Keskustan ja Kokoomuksen moraalisen selkärangan puutteesta: he antoivat periksi perussuomalaisen puolueen painostukselle ja alkoivat muuttaa lakeja ja käytäntöjä tiukemmiksi vuonna 2015.

Nyt tutkijat sanovat, että käytännöt Maahanmuuttovirastossa ovat epäsuoran poliittisen ohjauksen jälkeen huomattavasti tiukemmat kuin mitä edes lakimuutokset edellyttäisivät. Poliittiset johtajat painostivat Migriä omaksumaan ”samoja käytäntöjä kuin Ruotsissa” erityisesti sisäisen paon tulkitsemiseksi vastoin YK:N pakolaisjärjestö UNHCRn kantaa ja pakolaissopimuksen henkeä. ”Samat käytännöt” vain johtivat siihen, että vuonna 2016 Suomessa sai reilut 20% Irakista tulleista turvapaikan kun EU-keskiarvo on yli 60%. Ruotsissakin selvästi yli puolet saa oleskeluluvan.

Suomalaiset ihmiset ovat nousseet puolustamaan turvapaikanhakijaperheitä, kun ovat nähneet kuinka pitkälle ja pahoihin oikeusmurhiin nykytilanne on johtanut. Loviisassa koko kaupunki puolustaa seitsemän alaikäisen tytön perhettä käännytykseltä Irakiin, perhettä, joka on hyvin sopeutunut Suomeen ja joka pelkää henkensä puolesta aiempien uhkailujen perusteella. Samanlaisia kohtaloja on Raaseporissa, Kyyjärvellä ja kaikkialla muuallakin Suomessa. Lapsiperheet ovat ne, jotka pääsääntöisesti ovat maassamme jäljellä, ja he ovat niitä, jotka pelkäävät henkensä puolesta ja joilla ei ole mitään minne palata.

On jopa todennäköistä, että Suomen käytännöt rikkovat nyt kansainvälisiä sopimuksia lasten oikeuksista ja ehdottomasta palautuskiellosta hengenvaaraan.

Suomi on pohjoismainen sivistysvaltio, syvässä rauhan ajassa, jossa ihmisoikeudet eivät voi olla kenelläkään uhattuja. Eivät varsinkaan poliittisesta paineesta tulevan syrjimisen takia. Se on epäeettistä ja moraalitonta lähettää esimerkiksi lapsiperheitä hengenvaaraan. Vain siksi, että yksi puolue painosti ja julkisuudessa oli rasistisia kannanottoja, vain siksi, olivat keskusta ja kokoomus valmiita luopumaan oikeusvaltion pyhistä periaatteista ja laajan ihmisoikeussuojan ajatuksesta.

Se on häpeällistä. Nyt Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkäsellä on mahdollisuus korjata se, mitä edeltäjänsä Orpo ja Risikko eivät tehneet. Perussuomalainen puolue ei enää edes ole hallituksessa: miksi siis jatkatte heidän maahanmuuttopolitiikkaansa?

Nyt on tehtävä pikaisesti kokonaisarvio Migrin linjasta ihmisoikeuksien ja oikeusturvan varmistamiseksi kaikille turvapaikanhakijoille. Pakkopalautukset on keskeytettävä siksi aikaa, kunnes oikeusturvan toteutumisesta saadaan takeet. Ja selvityksen perusteella lakeja ja käytäntöjä on muutettava, jotta Suomi voi jälleen lunastaa paikkansa sivistysvaltiona, historian oikealla puolella.”

Lähde: Facebook

31 thoughts on “Ville Niinistö: Pakkopalautukset on keskeytettävä

  • 23.3.2018 at 17:59
    Permalink

    Saatana että sieppaa tämä populisti ääliö.

    Reply
  • 23.3.2018 at 18:14
    Permalink

    Ville Niinistön mieli puuhaa on veronmaksajien rahojen jakelu kaikkien muiden maailman kansojen ihmisille, paitsi suomalaisille. Ville Niinistö luulee että rahaa tulee taikaseinästä ja sähköä pistorasiasta.

    Reply
    • 23.3.2018 at 20:02
      Permalink

      Räysä puhuu asiaa! Maksakoon ne, jotka haluaa tukea tätä mielettömyyttä!

      Reply
    • 24.3.2018 at 13:38
      Permalink

      Virheet haluaa vain sekoittaa yhteiskunnan pilalle tavan kansalaisista välittämättä. Sellasiahan kaikki kommunistimaatkin oli.

      Reply
  • 23.3.2018 at 18:18
    Permalink

    Lähetäkää Ville Niinistölle ja Ylen uutis ankkureille

    koko Talking Heads in tuotanto pääsiäis lahjaksi

    https://www.youtube.com/watch?v=5IsSpAOD6K8
    Talking Heads – Once in a Lifetime (Official Video)

    heidän muusikkinsa on yhtä kaaotista paskaa kuin

    Ville Niinistön ja Ylen uutis-ankkureiden toimittajien sielun maisema

    Talk to the hand strip club
    https://www.youtube.com/watch?v=yRfdXZ4sFLU

    huomateko homo sexuaali *neiti* käskytää äijää

    samaan tyyliin kuin feministi vihervasuri hinarit

    heteroita nyky normi suomi arjessa

    Reply
  • 23.3.2018 at 18:20
    Permalink

    Maan lakeja pitää noudattaa. Useimpien tp-hakijoiden tarina ontuu jo siinä, kun tulevat tuhansien kilometrien päästä, monien turvallisten maiden kautta. Lisäksi passit hukkuvat, mutta kännykät eivät. Villelle tiedoksi, että Suomi on aika äkkiä monokulttuurinen tulijoiden toimesta jos kaikki satuilijat päästetään sisään.

    Reply
  • 23.3.2018 at 19:28
    Permalink

    ”UNICEF: Suomi rikkoo räikeästi turvapaikanhakijalasten oikeuksia” ! ? ! ? ! ?

    Siis sotakuntoiset karvaperseiset geelitukkaiset, rahanahneet, nirsot, jotka raiskaavat kunniallisia naisia ja naivat SPR:n naisia (kunniattomia naisia).
    Ovat LAPSIA!!!
    UNICEF YK:n virallinen kansainvälinen pedofiilirinki luokittelee AIKUISET AIKAMIEHET lapsiksi.
    Jos nuo karvaranteet ja terroristit luokitellaan viattomiksi ja avuttomiksi lapsiksi. Silloin myös suomalaisten miesten täytyy saada tuo sertifikaatti rintaruokinnan aloittamiseksi ja lapsilisien maksamisen mahdollistamiseksi.
    Haluan rintavan imettäjän ja ”päiväkerhoon” kymmenittäin fitnes -naisia jooga tiukkine -pyllyineen ja ”yökerhoon” tusinoittain pöydällä tanssivia kevytkenkäisiä uhkeita naisia ja paaaljooon väkeviä juomia yhteiskunnan laskuun juotuna ja kuten myös kotiin tuotuna. ”Hoitotakuuseen” myös kuuluu erottamattomana osana kotiinkuljetus Limusiinillä, joka on pitkä kuin Hurstin leipäjono, jossa on luonnollisesti baarikaappi ja hemaisevista tringittömistä tyttölapsista koostettu ”kotoutus -koordinaattoreita” suurine rintoi – eikun – silmineen ja kosteine huulineen – ei siis kosteine silmineen kuten ulkoilmaelämää viettävä vieraannutettu avioero isä, jota sosiaalitanttojen virkakielessä osuvasti kutsutaan K.P.A.J eli Kaiken pahan alku ja juuri – kun suloinen lapsukka viimein herää kotona raivattuaan ensin ”hoitotädit” päältään onkin keittiössä odottamassa ”ruokailukoordinaattori”, joka oletusarvoisesti on itse pöydällä maaten ilkosillaan, mutta jos lapsukainen heittää hänet pöydältä lattialle ja hoitotäti menee uudelleen maaten pöydälle ja piltti uudestaan pyyhkäisee tyygin laattialle ja kun tätä on toistunut muutaman kerran. Tietää ”hoitotäti” lapsen ketkuilun tarkoittavan sitä, ettei särkisilmäinen vaavi ole nyt sillä tuulella ja siirtyy keittämään sellaiset sumpit, että lusikka seisoo, sillä täytyyhän joskus lusikallekin flaksin käydä-.

    Reply
    • 23.3.2018 at 20:05
      Permalink

      Suomen hallitus rikkoo omaa kantaväestöään kohtaan!

      Reply
    • 24.3.2018 at 10:47
      Permalink

      Jos turvapaikan ja maassaolon edellytykset eivät täyty ja omaehtoista maasta poistumista ei tapahdu niin pakkopalautus on täysin ok! Eikä näissä asioissa pidä käydä useita oikeusasteita jopa vuositolkulla läpi!

      Andorrassakin on eräskin matu joka on jo odotellut pitkään pakkopalautusta Suomeen! Pitäisi Suomen sentään pystyä tehokkaampaan palautusprosessiin kuin Andorra. Mutta toistaiskeksi se on jopa hitaampaa kuin noiden Pyreneiden lammaspaimenten tehoton toiminta!

      Reply
  • 23.3.2018 at 19:44
    Permalink

    Taitaapa Ville Niinistöllä olla tukku Luona Oy:n osakkeita. Vihreät, kokoomus, keskusta, sdp, vasemmisto ja rkp ovat tiukasti mukana VOK bisneksessä. Poliitikot tapattavat ja raiskuuttavat suomalaista kantaväestöä Sipilän kutsuvierailla. Poliitikot toteuttavat Kalergin suunnitelmaa Paneurooppalaisesta ihmisrodusta.

    Reply
    • 24.3.2018 at 17:09
      Permalink

      Olethan aika Äijä, nyt Niinistö pahoitti mielensä kun sanoit noin pahasti!

      Tosin Niinistö ei edes saanut tietää että olet sille vihainen kun haukut sitä vain täällä omassa ”peräkammarissasi”.

      Äijä, et sä kyllä mikään Äijä edes olekaan! Jopa typerät wittiläiset ja Juha Korhosen MV:läiset ääliöt pystyvät parempaan!

      Reply
  • 23.3.2018 at 21:24
    Permalink

    älillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

    mitä te ihmettelette! Lopettakaa ihmettely!!

    Reply
  • 23.3.2018 at 22:07
    Permalink

    aaatu, osuva kuvaus. Saatanaa, kaikki käännetään ylösalaisin, totuus kielletään, Kristilliset arvot kyseenalaistetaan, ihmisten elämä on yhteiskunnalle, rahajärjestelmän velkaorjuus, politiikkaa suuryritysten hyväksi, kirkot moskeijoiksi, pedofiliaa (mm. pizzagate), yhteiskunnan ydintoimintojen yksityistämistä, kansallisomaisyyden myyminen (kaivokset, pohjavedet, maantiet, rataverkko, sähköverkko). Muurarit avustaa juutalaisia rakentamaan siionia, maanpäällistä helvettiä. Sitte saadaan juutalainen korkeinoikeus ja laki, halakah, voimaan siihen usa:n rakentamaan suurlähetystöön, ”daavidin temppeliin” jerusalemiin. Se on se talmud, siellä se juutalainen totuus piilee.

    Reply
  • 23.3.2018 at 23:06
    Permalink

    Kyinka eduskunnassa voi olla tuollaisia ääliöitä kun Niinistö Eikö sikllä ole järkeä ollenkaan Ei tänne apua tarvitsevat pakolaiset pääse ne on leireillä luulis Niinistön tämän totuuden tietävän Nämä jotka on täällä nyt on jotain elintaso turistia jotka on tuonut vielä sotaansa tänne sitten kaikista valitetaan kun eivät saa kaikkia määrätä

    Reply
    • 24.3.2018 at 11:03
      Permalink

      Eduskunnassa on Ville Niinistön kaltaisia ääliöitä koska äänioikeutetuissa suomalaisissa on ikävä kyllä niin paljon sellaisia ääliöitä jotka äänestävät Ville Niinistön kaltaisia ääliöitä eduskuntaan.

      Onneksi eduskunnassa ei ole MV/SKE:läisiä ääliöitä koska äänioikeutetuissa suomalaisissa ei onneksi ole niin paljon sellaisia ääliöitä jotka äänestäisivät MV/SKE:läisiä ääliöitä!

      Reply
  • 23.3.2018 at 23:12
    Permalink

    On se fiksu mies toi Ville.
    Minä ainakin kannatan, ja Kyyjärveltä asti Irakiin!

    Reply
  • 23.3.2018 at 23:20
    Permalink

    Irakilaiset eivät pärjää Suomen pakkasissa sandaaleissa, inhimillisempää on antaa valtion tuella paluulippu kotimaatansa puolustamaan.

    Reply
    • 24.3.2018 at 11:37
      Permalink

      Suvakkien mielestä on inhimillisempää kuluttaa vuosittain pitkälti toista miljardia turvapaikkaturistien hyvään oloon ja niiden aiheuttamien lieveilmiöiden hoitoon…

      Suvakkien mielestä ei ole epäinhimillistä nyhtää tuohon turvapaikkaturismiin menevät varat suomalaisten koulutuksesta, terveydenhoidosta, eläkkeistä, tiemäärärahoista jne jne jne…

      Reply
  • 23.3.2018 at 23:43
    Permalink

    Hierarkisella organisaatiolla voidaan saavutta suuri valta ja levittää pienen huipulla olevan eliitin agendaa tehokkaasti ylhäältä alas päin. On olennaista, että organisaation pitää olla salattu, koska tavallinen kansa ei saa tietää, kuka naruista todella vetää. Näin kansa ei koskaan näe eikä ymmärrä valtaapitävien todellisia tarkoitusperiä ja heidän kritiikkinsä kohdistuu vain hierarkian julkisuuteen asetettuihin syntipukkeihin, joista hyviä esimerkkejä ovat Sauli niinistö, orpo, katainen ,ahtisaari, halonen, ym muut hyvin tottelevat gojimit. Hierarkiassa ylemmällä tasolla olevien salaaminen mahdollistaa myös sen, että hierarkian sisällä ei voi syntyä kapinaa agendaa vastaan, koska alemmat eivät tiedä ketä vastaan tulisi kapinoida. Maailmanpolitiikassa hierarkian agendan eteenpäinviemisen ensisijainen kanava ovat kansainväliset organisaatiot ja ajatushautomot, joissa jaetaan käskyjä ja toimintaohjeita kokouksiin osallistuville vapaamuurareille. Tälläisia organisaatioita ovat mm. Bilderberg -ryhmä, Trilateraalinen komissio ja CFR (Council of Foreign Relations). Agendan levittämisen toinen kanava ovat sitten paikalliset vapaamuurariloosit, joista suurin osa on niin sanottuja sinisiä looseja, eli jäsenet voivat niissä saavuttaa vain kolme ensimmäistä vapaamuurarien astetta. Loosien jäsenet tottelevat sokeasti ylhäältäpäin tulevaa ohjeistusta, vaikka eivät välttämättä edes tiedä, että käskyt saattavat tulla esim. B’nai B’rith loosista, joka on täysin juutalainen loosi ja kontrolloi alempia looseja. Sokean tottelemisen taustalla on oman edun ajaminen. Loosien jäsenet ajattelevat, että tehdessään palveluksia veljeskunnalle, saavat he vastapalveluna parempia uramahdollisuuksia tai rahallista hyötyä ja liiketoimintaa korruption kautta.

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com.ee/2014/11/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-1.html

    vaikka blogin pitäjä tunnu ymmärtävän juutalaisten vaikutus valtaa kyseiseen jengiin!

    https://www.youtube.com/watch?v=cF2lsb7T34w

    Freemasonry is 100% Jewish! – With Theodor Herzl ect.

    Reply
  • 24.3.2018 at 00:00
    Permalink

    Etelä-Afrikan juutalaiset olivat siis sionisteja, jotka vastustivat kovaan ääneen muiden kansojen nationalismia. Toinen näennäinen ristiriita oli se, että juutalaiset asettuivat tukemaan mustia kommunistipuolueita näiden taistelussa apartheid-järjestelmää vastaan. ”Kommunistiset” juutalaiset olivat usein kuitenkin upporikkaita liikemiehiä, jotka eivät koskaan luovuttaneet omaisuuttaan valtion kansallistettavaksi. Juutalaisten taistelu apartheidia vastaan ei siis ollut taistelua nationalismia vastaan sinänsä tai kamppailua kommunismin puolesta, vaan se oli kyyninen strategia tuhota Etelä-Afrikka, joka oli viimeinen voimakas valkoinen nationalistivaltio.

    Eteläafrikkalainen lehdistö huomasi jo varhain, että juutalaisten poliittinen käytös erosi ratkaisevasti ”muiden valkoisten” valtavirrasta. Selvästi suurin osa valkoisista äänesti apartheidin aikana Kansallispuoluetta, mutta juutalaisten enemmistö äänesti sen sijaan vasemmistoa. Huomattiin myös, että merkittävä osa vasemmistojohtajista oli juutalaisia. Yli kymmenen vuoden ajan ainut apartheidin kaatamista parlamentissa kannattanut poliitikko oli Edistyspuolueen juutalainen kansanedustaja Helen Suzman. Davidsonin mukaan liberaali vasemmistoliike vakiinnutti asemansa, kun Suzman liittoutui toisen juutalaisen oppositiojohtajan, Harry Schwarzin, kanssa. Schwarz kirjoitti niin sanotun Mahlabatini-uskontunnustuksen, josta tuli tärkein apartheidin vastainen opinkappale.

    uutalaisten kauppiaiden rahoittama liberaali The Guardian jouduttiin lopulta kieltämään lailla, kun se tuki avoimesti ANC:n väkivaltaa valkoisia vastaan. Vaikka juutalaiset vaativat itselleen oikeutta puolustella terroristeja lehdissään, kävivät he toisaalta sensuuritaistelua valkoisia julkaisuja vastaan. 1960-luvulla juutalainen Franz Auerbach kävi merkittävän oikeuskamppailun valkoisten julkaiseman rotukirjallisuuden kieltämiseksi. Davidson tarjoaa tutkimuksessaan lukuisia esimerkkejä juutalaisten aktivistien ja toimittajien yhteistyöstä, jonka tavoitteena oli antaa Etelä-Afrikasta mahdollisimman julma kuva ulkomaalaisille. Tämä loi pohjan tulevaisuuden talouspakotteille.

    Sota Etelä-Afrikan valkoisia vastaan
    Etelä-Afrikassa vallankumouksellisia kommunistiliikkeitä johtivat juutalaiset aivan samoin kuin Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Pitkän aikaa ainut avoimen kommunistinen kansanedustaja Etelä-Afrikassa oli juutalainen Sam Kahn. Vuonna 1956 poliisi suoritti laajan joukkopidätysten sarjan terrorismista epäiltyjä vastaan. Suurin osa syytetyistä ”valkoisista” oli juutalaisia. Merkittävä osa myös kommunistien puolustusasianajajista ja puolustuksen rahoittajista oli juutalaisia. Tärkeimpien kommunistijohtajien nimet puhuvat puolestaan: Solomon Buirski, Ben Turok, Lionel Bernstein, Firstin perhe, Denis Goldberg, Bob Hepple, Jack Simon ja Joe Slovo.

    Reply
  • 24.3.2018 at 05:58
    Permalink

    Irakilaisista turvapaikkaan oikeutettuja on mitä ilmeisimmin liki nolla prosenttia. Joitakin yksittäisiä voi olla, mutta käytännöllisesti katsoen irkailaiset ovat pelkästään elintasosurffailijoita.

    Reply
  • 24.3.2018 at 07:05
    Permalink

    Jos Unicefilla on paljonkin pedareita palkkalistoillaan, niin on luonnollista että he luokittelevat turvismiehet lapsiksi. Koska samalla logiikalla he luokittelevat itsensä ”lapsiksi” ja pedotoimintaan sopiviksi.

    Reply
  • 24.3.2018 at 08:10
    Permalink

    Yle Uutiset 18.00
    pe 23.3.2018
    https://areena.yle.fi/1-4240134
    yleensä mediat maailmalla haastatelevat jutuisaan
    suoraa EU meppejä
    YLE – ei tee niin
    vaan toinen toimittaja kyselee toiselta Yle toimittajalta ennalta sovittuihin kysymyksiin
    tässähin jutussa se paistaa läpi
    Toimittaja suomesta kysyy Juha Sipilän kantaa -siihen ja siihen-
    EU Kirjeen vaihtaja lukee muistiin panosta mitä hänen pitää vastata
    tai mitä joku on faksanut koti ylestä hänen vetämään käsikirjoitetuun
    ennalta harjoiteltuun Eu on ihanaa näytelmään
    katso kohdasta 2 min 50 kun itse eu virkamiehiltä ei haastateluja muka tipu YLELLE
    katso kohdasta 5 min 45 sec kuinka
    Eu Ylen toimittaja tarkistaa
    ylen faxsi propaganda käsikirjoituksesta mitä piti vastata
    voiko tätä rankempaa tiedo pimittämis uutisointia eu sta harjoitaa
    ei voi
    alkaa joku laskemaan kuinka monta eu mepin haastatelua näissä ylen uutissa näätte
    tulos on pöyristytävää
    ja sitten itketään miksi eu tuntuu niin etäiseltä
    suurin osa suomalaisista ei tiedä edes meidän meppien määrää nimiä
    puolue kantaa veikaan
    kiitos näiden ylen toimittajien
    miten voi tietää koko puljusta mitään
    kun aiheen tiimoilta kaksi yle toimitajaa haastatelee toisiaan
    ja sekin tapahtuma on käsikirjoittua eu myönteistä propaganda näytelmää
    PS Kerrankin pressiklubissa oli emereetus päätoimittaja
    joka kertoi totuuksia YLEN Toiminnasta
    Pressiklubi pe 23.3.2018
    https://areena.yle.fi/1-4276832
    yks näkökanta propaganda uutisoimista
    eihän se ole edes mitää oikeaa journalismia
    100 syytäjää paikalla
    syytetyn asianajaja on sidotuna ylen siivous komeroon lähetyksen ajaksi
    vertauskuvalisesti millaista tämä puna viher vasuri liberali media on
    erinlailla ajatelevia kohtaan

    Reply
  • 24.3.2018 at 08:47
    Permalink

    katso kohdasta 7min 25 sec

    Pressiklubi
    https://areena.yle.fi/1-4276832

    kuinka YLEN Sanna ukkolla keskeytää YLEN media kriitisen puheen

    Tökeröllä tavalla

    hän ei kestä totuuksia omasta ammatti kunnastaan valtamedian toimittajana

    tämä AP Pietilän puheen kesketys ei kestä kuin 6 minuuttia

    toimittajien omat matka kuitit ovat hukassa
    ja paljon muutakin

    Ylen toimitusjohtajan muhkea palkkapussi: 357 833 euroa – kansanedustajille
    roima nousu Yle-rahoista
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803222200831048_u0.shtml

    KUKA TÄSSÄ ON SUURIN VARAS JA KONNA

    KOMMENTEJA ASIAAN
    1
    Siellä hallintoneuvoston kokouksissa jäsenet alistetaan ankaran paineen alaisiksi. Joutuvat tosissaan miettimään,kuinka monta uusintaa voi esittää,ennenkuin tyhmät katsojat polttavat lopullisesti päreensä. Se on äärimmäistä luovuutta vaativa tehtävä. Onneksi tehtävää hoitavat kansanedustajamme ovat poikkeuksellisen kyvykkäitä ja selviävät tästä äärimmäisen vaativasta tehtävästä.

    2 mitä poliitikot tekee yleisradion hallintoneuvostossa

    3 Onhan meillä pakollinen Yle vero, sillä on helppo palkita.

    4 Yle näköjään maksaa johtajilleen propagandalisää sitä mukaa miten nyt on kansaan ylen aivopesu tehonnut. Viime vuonna ilmeisen hyvin.

    5 No kyllä kultapossu kaarti osaa oman perstaskunsa täyttää . Mikä ettei kun aktiivimallilla kyykytetään n.50€ jos ei ole tarpeeksi aktiivinen. Kansanedutaja on oikeesti kansan kusettaja ja sitten Vartiainen viellä viitti päätään aukoa …no tietysti kun itte tietää kuinka härski porsas on. No oma vika kun ei vaan krhtaa samalla tavalla kusettaa mut silti… ..l..

    6 Ei jumalauta, jos vois kieltäytyä yleverosta niinnyt olisi syytä, luvan peruuttaisin heti.

    7 En tajua miten verovarojen tuhlaamista ei saada kuriin ollenkaan. Tulee sellainen olo, että ainoa tulevaisuus on sisällissota, jolloin rikkaat/varkaat ovat kohteena. En ole kateellinen toisten ansioille, mutta minua ärsyttää suunnattoman paljon se, että minulta kuten teiltäkin viedään rahaa vasten tahtoa toisille annettavaksi. Tätä kutsutaan normaalisti varkaudeksi ellei kuulu hyväveli kerhoon

    8 Tässä on yksi syy Suomen korkeaan verotukseen,tämä on sitä hienostunutta korruptiota,jota ei tilastoida,hyvävelijärjestelmä toimii edelleen ja kansa maksaa!

    Reply
  • 24.3.2018 at 09:16
    Permalink

    AP Pietilä joutuu varastamaan puheen vuoronsa

    koska sanna ukkola ei muuten kysyisi häneltä mitään
    tai antaisi puheen vuoroa koko lähetyksessä

    sekin paistaa tuosta pressiklubin lähetyksestä pahasti läpi

    jipii yle

    Reply
  • 24.3.2018 at 09:28
    Permalink

    PS YLE EI PUHU SANALAKAAN OMISTA RAHAN KÄYTÖN LIITTYVISTÄ ASIOISTA
    AIHE ON TÄYSIN PIMITETY KANSALTA

    YLE OSTI AKI KAURISMÄEN TUOTANON

    Kaurismäki ja Yle

    *eivät kerro sopimuksen hintaa*

    TODELLA AVOINTA MIHIN MEIDÄN VEROVAROJA PISTETÄÄN

    JA ON PALJON MUITAKIN YLE OSTOKSIA MISTÄ HE EIVÄT KERRO HINTAA
    ESIM URHEILU LÄHETYSTEN
    EUROVIISUJEN YMM HINTA

    JA SAMAAN AIKAAN HE PAASAVAT VEROVAROJEN AVOIMESTA KÄYTÖSTÄ

    PRESSIKLUBISSA YLIPÄÄTÄÄN VALTAMEDIASSA

    Yle maksaa Saara Aallolle palkkion Euroviisuista – ”Edustajille maksetaan joka vuosi”

    Saara Aalto saa viisu-urakastaan palkkion, kuten edustajat ovat saaneet joka vuosi. Tämän maksaa Yle, sanoo Ylen luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén.

    Ylen luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén.

    *Vilén ei tarkenna minkä suuruisista summista on kyse Aallon kohdalla*.

    KUINKAHAN PALJON NÄILLE TYYPEILLE ON MAKSETTU ALKOHOLI KULUJA HOTELLI ÖITÄ

    – *Sopimus ei ole julkinen*

    kuten yhteistyösopimukset eivät yleensäkään ole.

    AHAAA

    Isojen nimien kiinnittäminen laulujen kirjoittamiseen ei liene kustannuksiltaan halpaa puuhaa. Ylen luovien sisältöjen vastaava toimittaja Ville Vilén painottaa MTV:lle, että UMK on ympäri vuoden pyörivä projekti Nenäpäivän tavoin.

    – UMK-show’n synty tapahtuu eri tahojen kanssa tehtyjen yhteistyösopimusten kautta.

    *Niiden kustannukset eivät ole julkista tietoa, Vilén kommentoi*.

    Saara Aallon UMK-projekti maksaa Ylelle satoja tuhansia euroja: ”Se, mikä näkyy tv-ruudussa, on Ylen kustantamaa”

    MIETIKÄ TÄTÄ JÄRJETÖNTÄ iltalehden LÖÖPPIÄ

    Nyt se on selvillä! Saara Aalto edustaa Suomea viisuissa Monsters-kappaleella

    KOKO KISASSA ON YKSI OSALISTUJA
    MITÄ MUUTAKAAN VOI TAPAHTUA KUIN ETTÄ HÄN VOITAA TÄMÄN KISAN

    Reply
    • 24.3.2018 at 09:44
      Permalink

      YLE mene yhä pahempaan suuntaan. Agitaattoreita ja ”juontajien” omien ajatusten ja mieltymysten julkituontia. Haalitaan lähetyksiin omien suljettujen naamakirja ryhmien jäseniä ja sekaan yksi lynkattavaksi. Tämä linja on alkanut olla YLE:llä arkipäivää suvakkifeministien saadessa jalansijaa lujemmin YLE:n organisaatiossa. Ja tämän lafkan pitäisi olla puolueeton, paskan marjat.

      Reply
  • 24.3.2018 at 10:45
    Permalink

    Villeltä unohtui koulutuksen leikkaus märkäunessaan.Missä omat köyhät?Heistä ei sanaakaan mieheltä,joka elää meidän verovaroilla.Menisi oikeisiin töihin,jos joku ottaisi

    Reply
  • 24.3.2018 at 13:30
    Permalink

    Ville on aika dille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.