Kuparivarkaat aiheuttivat isot vauriot Siuntiossa – Poliisi pyytää vihjeitä

Siuntio: Varkaus, törkeä vahingonteko, ympäristön turmeleminen.

Siuntiossa Rannikkotieltä varastettiin kuparia arviolta 300 kg tiistain 20.03.2018 kello 18.00 – keskiviikon 21.03.2018 kello 07.00 välisenä aikana. Lisäksi varkaat vahingoittivat viittä muuntajaa, joista vuosi satoja litroja öljyä maahan. Vahinkojen suuruus on arviolta 100 000 euroa.

Samaan kohteeseen on murtauduttu jo kaksi kertaa tänä vuonna. Lisäksi samalla alueella on tapahtunut tämän vuoden aikana useita muitakin samanlaisia varkauksia.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Kuparivarkaat aiheuttivat isot vauriot Siuntiossa – Poliisi pyytää vihjeitä

 • 23.3.2018 at 13:31
  Permalink

  Eikös polpo olisi oihan joutilas tuonne ympärivuorokautiseen valvontaan ettei violaiset pääse kuparia pöllimään, kun muutenkin tuntuu tekeminen olevan vähissä, ja aika riittää pelkästään Suomalaisten viha puheiden setvimiseen.

  Reply
 • 23.3.2018 at 13:51
  Permalink

  Poliitikot halusivat avoimia rajoja. Poliitikot saivat avoimet ajat. Ammattirikollisliigat kulkevat nopeasti maasta toiseen. Paljonko poliitikot saavat liigoilta ryöstösaalis osinkoja, kun ovat auliisti mahdollistaneet rikollisten(kin) vapaan liikkumisen?
  Lisäksi poliitikot ovat määränneet poliisin ykkös tutkinta kohteeksi vihapuheen. Oikeiden rikosten tutkinta on sivutoimista.
  Kyllä suomalaiset ovat sitten onnekkaita tästäkin Eu autuudesta. Jäsenyys Eu:ssa maksoi Suomelle joitakin vuosia sitten 117€/ minuutti. Varmaan jo enemmän, eikä vastineeksi saa muuta kuin tuskaa.

  Reply
 • 24.3.2018 at 06:32
  Permalink

  Joku ottanut kopin orpon ja muiden porvareiden peräänkuuluuttaman yrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista. Antkaa nyt sitten yrittää ja työrauha poloisille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.