Poliisi varoittaa heikosta ajokelistä Itä-Suomessa

Tienpinta on paikoitellen jäinen ja lumisade heikentää näkyvyyttä. Ajonopeuteen ja turvaväleihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Itä-Suomessa on aamun aikana tapahtunut muutamia liikenneonnettomuuksia, mutta vakavilta henkilövahingoilta on vältytty.

Poliisista toivotaan myös, että nopeutta lasketaan onnettomuuspaikkojen kohdalla ja huomioidaan sillä tavalla liikennettä ohjaamassa olevat poliisit ja palomiehet.

Lähde: Poliisi

One thought on “Poliisi varoittaa heikosta ajokelistä Itä-Suomessa

  • 22.3.2018 at 11:45
    Permalink

    Varoitetaan normaalista talvikelistä, jo on naurettavaksi mennyt koko touhu. Vai varoitetaanko siksi, että tielaitos ei ole vielä ehtinyt vaarantamaan liikennettä sillä suola litkullaan, mitä se pelkästään on. Varttiin ei mitään näe, kun ohi menevä rekka heittää sen suola paskan tuulilasiin, eikä sellaista pesuria saati pyyhintä olekkaan, joka sen sotkun vie pois. Niiitä lumia ei kyllä saada auratuksi, kun kuvitellaan että kyllä se suola sen sitten sulattaa, kunnes se paska jäätyy uudelleen, ja jäljelle jää entistä liukkaampi peilijää. Itse ajan mieluummin umpi peilijäällä kuin metriäkään suolatulla tiellä. Suola tuoaa myös ihmisten omaisuutta, kuten autoja, että myös alustaan jäädessään syövyttää autotallin lattiatkin vituiksi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.