Lapin PS-Nuoret: Rovaniemen osallistuminen rasisminvastaiseen viikkoon tuomittavaa

Lapin Perussuomalaiset Nuoret tuomitsee Lapin kuntien ja eritoten Rovaniemen kaupungin osallistumisen Suomen Punaisen Ristin organisoimaan rasisminvastaiseen viikkoon.

Tiedotteessaan Lapin Perussuomalaiset Nuoret kirjoittaa seuraavasti:

”Tapahtumalla ylistetään suomalaisen kulttuurin monikulturalisointia ja vähätellään sen aiheuttamia ongelmia suomalaisen kansakunnan muodostamassa yhteiskunnassa.

– Tapahtumalla oikeutetaan Rovaniemen ja Lapin väestönvaihtoa. Yhtenä tapahtuman tarkoituksena on kotouttaa suomalaisia näiden muukalaisten edessä. SPR tekee monikulttuurisuudella bisnestä, joten on erityisen hävytöntä Rovaniemen kaupungilta lähteä suoraan tukemaan tätä liiketoiminnan mainoskampanjaa, toteaa piirin puheenjohtaja Johannes Sipola.

Rovaniemen kaupunki on rahoittamassa monikulttuurisuutta tarjoamalla yrityksille maahanmuuttajien työelämään tutustumisen jakson kuluitta. Kulujen sosialisointi peitetään matalan kynnyksen ja positiivisen ilmapiirin verholla. Tosiasiallisesti toimella annetaan halpatyövoimaa maksutta, kuin myös jykevöitetään monikulttuurisuuden asemaa jo muutenkin yltiömonikulttuurisessa Rovaniemessä.

– Tapahtumalla haetaan SPR:lle poliittista hyötyä, kun muun muassa laittomasti maassa olevia ollaan lopulta karkottamasta pois Suomesta. Sitä myös oikeutetaan Rovaniemellä olevilla turvapaikanhakijoita, joiden vastaanottokeskuksia ylläpitää SPR. Koko tapahtuma on poliittista propagandaa ja monikulttuurisuusbisneksen rahoittamista rovaniemeläisten veroäyreillä, ärähtää piirin varapuheenjohtaja Matti Haapala.”

Lähde: PS-Nuoret

3 thoughts on “Lapin PS-Nuoret: Rovaniemen osallistuminen rasisminvastaiseen viikkoon tuomittavaa

 • 22.3.2018 at 13:51
  Permalink

  Suomen PS-nuorissa on voimaa, ei niinkään ”17-vuotiaissa” elintasodiskoläpsyttelijöissä.

  Reply
 • 22.3.2018 at 14:10
  Permalink

  Nyt ovat PS-nuoret (kerrankin) oikealla asialla! SPR:n kantaväestöön kohdistuva vaino ja riisto on saatava loppumaan -toiminta muuttuu vuosi vuodelta vain härskimmäksi ja on aika laittaa järjestö vastaamaan tekemisistään. NYT!

  Reply
 • 22.3.2018 at 15:40
  Permalink

  Hyvä PS ja nuoret! Paskanjauhaminen on pakko saada loppumaan ja kissa pitää nostaa pöydälle, tai Ruotsin kohtalo on edessä. Kannustan kaikkia lukijoita tekemään kaikkensa että tämä hulluus saadaan päättymään ja suomi saadaan pidettyä valkoisena ja terveenä. SPR on kansanpettureiden apujärjestö!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.