Myös Rosa Meriläinen kyseenalaistaa valinnanvapauden kumppanin suhteen

Myös Rosa Meriläinen on twiitannut #olentodistanut-hashtagilla, ja tarjolla on yhtä korkeaa laatua kuin samalla aihetunnisteella on aiemminkin nähty.

Uutisoimme eilen, kuinka vihreiden kansanedustaja Jani Toivolan eduskunta-avustaja ei ymmärrä sitä, että homoseksuaaleilla on vapaus valita, kenestä ovat kiinnostuneita.

Samaan laulukuoroon on liittynyt myös tunnettu feministi Rosa Meriläinen, joka laittoi hyvin samantyyppisen twiitin.

Meriläisen mukaan hän tuntee useita sinkkunaisia, jotka eivät ole omasta mielestään rasisteja, mutta silti valitsevat Tinderissä vain valkoisia.

Meriläisen logiikan mukaan jos nainen ei tunne vetoa muunvärisiin kuin valkoisiin kumppaniehdokkaisiin seksuaalisessa tai parinmuodostusmielessä, on hän siis rasisti.

Lähde: Twitter

Katso myös:

16 thoughts on “Myös Rosa Meriläinen kyseenalaistaa valinnanvapauden kumppanin suhteen

 • 20.3.2018 at 16:28
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=cF2lsb7T34w

  Freemasonry is 100% Jewish! – With Theodor Herzl ect.

  Varmaan tiedätte, mutta monille todella hyvä pätkä jos ihmettelee meidän maanpetturi päättäjien käytöstä!!!

  Perkele kun ei mene kaaliin! Onse kumma!!!

  perus juutalaista mädätystä!! ettehän te sitä ymmärrä mikä tarkoitus

  Reply
 • 20.3.2018 at 17:16
  Permalink

  Onko nää ihmiset ihan pimeitä kai nyt ihminen saa itse päättää kenestä on sillä tavalla kiinnostunut ja kenestä ei jumalaita.

  Reply
 • 20.3.2018 at 17:34
  Permalink

  Meriläinen on nolla. Täysi turhake.
  Miten se Frangen yleensä sieti tollasta tolloa????

  Reply
 • 20.3.2018 at 17:46
  Permalink

  Ruotsissa taidetaan olla kaikkein pisimmällä siinä, että valtio valitsee partnerin. Onhan siellä jo (ainakin tulossa) todistettava etukäteissuostumus seksiin. Tästä on vain pieni askel siihen, että tuo etukäteissuostumus ei ole pätevä, jos valtion asettamia ehtoja ei noudateta.

  Esimerkiksi
  — onko mahdollisuus seksiin ollut tasapuolisesti kaikkien saatavilla. Seksitarjoukseen on saatava vähintään yksi kieltävä vastaus mustaihoiselta, pakolaiselta ja homolta tai lesbolta (tai vaihtoehtoisesti kaksi kieltävää vastausta LGTB-henkilöltä) ennen kuin voidaan aukottomasti osoittaa, että vain valkoihoinen hetero lopulta suostui seksiin.

  Reply
 • 20.3.2018 at 18:46
  Permalink

  Kyllä noista treffipalveluista vielä häviää vaihtoehto kumppanin etnisyydelle, sanokaa minun sanoneen.

  Reply
  • 20.3.2018 at 19:35
   Permalink

   Eikä vain etnisyys, mutta myös sukupuoli, ikä jne. Kohta Vailtio määrää kuka Sinua nussii ja mihinkä reikään. Ei enää riitä, että kustaan silmään.

   Reply
 • 20.3.2018 at 20:30
  Permalink

  Olisi sen verta nostalgiaa harrastanut, että olisi ”hästängyt”, että ”Vittu haisee hyvältä!” Kyseisessä T-paidassa tämä suomalaisten kansanedustaja viiletti maireasti Suomen Eduskunnassa keikaillen, että ihan varmasti kaikki sen näkisivät.
  Kuvitelkaa mitähän esim. P. E. Svinhufvud (1861-1944), joka toimi mm. Suomen 3. presidenttinä vuosina 1931-1938 ja tunnettuna Suomen itsenäisyysmiehenä Venäjän Keisarinvallan ajoista lähtien aina nk. Helmikuun Manifestin v. 1899 ajoista lähtien toimien jo ennen sitä kaksikamarisessa säätyläisparlamentissa heti edesmenneen isänsä jälkeen sukunsa ja säätynsä edustajana.
  Roosa Meriläiselle – jota voi tituleerata Suomen turhimmaksi naiseksi – jo siitä syystä naisenergiaansa siihen antaumuksella syytäen ikävästä naista kohtaavasta henkisestä ja ruumiillisesta iskusta eli lapsettomuudesta aivan kuten takavuosina eräs kokoomuslainen poliitikko Kirsi Piha samasta syystä nousi varsinaiseen älylliseen lentoonsa. Ehkäpä julkeamisellani saan murhatuomion edm. ”mauttoomudesta”, mutta Länsimaailmassa nykyään Sudetkin ovat turvansa takana kun sen sijaan me miehet olemme todellisia henkipattoja ja jopa tuntuu siltä, että aina kun yksi valkoinen mies kuolee maailman loppuu siirtyy ainakin 100-vuotta tuonnemmaksi sekä tuota onnenpotkun ansiosta aina yksi dinosaurus elpyy ja palaa sukupuutostaan faunaan rikastuttamaan marjastusreissuja.
  Lisätäkseni riemua vielä kevätpäiväntasauksen lisäksi ruotsalainen #metoo -kampanjan kohteeksi joutunut mies päätyi itsemurhaan Australiassa, jonne ilmeisesti ahdistuksessaan ahdistettuna lähti pakoon naisten raivoa asiasta, joka irtoaa joskus aivan helppoakin helpommin. Melkeinpä niin, että vähän äidin saarnoja kuunnellutta miestä ihan nolottaa.

  Reply
 • 20.3.2018 at 20:41
  Permalink

  Meriläisen kaltainen ääliö vielä äänestetty eduskuntaan!
  Vihervassareista ei juuri tervettä järkeä ole löytynyt sitten Linkolan.
  Tämä maa on Hölmölä isolla hoolla!

  Reply
 • 20.3.2018 at 22:48
  Permalink

  Eli seksuaalinen vetovoima, kiinnostus tai suuntaus voi Rosan mielestä olla rasistinen tai merkki rasistisuudesta. Entäpä makuaisti? Jos pidän enemmän vaniljajäätelöstä kuin suklaajäätelöstä tai toisinpäin olen rasisti? Jotta en ole rasisti minun pitää pitää molemmista täsmälleen yhtä paljon? Rosan mielestä kuitenkin varmistan rasismittomuuteni jos pidän varmuuden vuoksi enemmän suklaasta? Tai ainakin väitän niin? Olenko ymmärtänyt oikein?

  Reply
 • 21.3.2018 at 00:58
  Permalink

  Voi helvetti, kyllä nyt pusketaan taas tätä NWO-kommunismia niin että viuhuu. Sionisti jutkut on tämänkin taustalla, marxismi/kommunismi/juutalaisuus kulkevat käytännössä ottaen käsi kädessä. Nyt aletaan säätelemään ihmisten pariutumistakin. Tämä tulee menemään vielä siihen pisteeseen, ettei mitään saa tehdä ilman valtion suostumusta. Tämä on totalitarismia, ihan sairasta.

  Reply
 • 21.3.2018 at 05:21
  Permalink

  Pidän Rosa Meriläistä typeränä suvakkina…

  mutta…

  Nykysuomen päätoimittelija JUHA KORHOSELLA on pakkomieli muokata ”uutisiaan” sisältämään sellaisia väitteitä joita itse asiassa niissä ei alun perin edes ole. Ja Juhan Korhosen ”vanavedessä” omaan ajatteluun kykenemättömät DE WITTILÄISET määkivät laumassa Juha Korhosen ”uutiselle” ylistystä…

  Tosiasiassa Meriläinen ei tuossa twiitissään väitä sen olevan rasismia että jotkut sinkkunaiset valitsevat vain valkoista!

  Hän vain toteaa tuon tosiasian, mutta ei ainakaan tuossa twiitissään kyseenalaista valinnanvapautta henkilökohtaisissa suhteissa.

  Sen sijaan se Jani Toivolan eduskunta-avustajan kannanotto oli täysin typerä!

  Reply
 • 21.3.2018 at 05:50
  Permalink

  Meriläinen tarkoitti twiitissään :
  Eivät pidä itseään rasisteina mutta….
  OVAT RASISTEJA!
  Meriläisen pelkkä olemus saa oksennusrefleksin aikaan.

  Reply
  • 21.3.2018 at 10:27
   Permalink

   Arveleeko Nino ainoastaan että Meriläinen tarkoitti joidenkin olevan rasisteja tuossa twiitissään?

   Perustuuko Ninon arvelu johonkin parempaan tietoon, luuloon vai pakkomieliseen kuvitelmaan?

   En löydä tuosta Rosa Meriläisen twiitistä mitään mikä osoittaisi hänen sanovan joitain rasisteiksi.

   Reply
 • 21.3.2018 at 07:34
  Permalink

  Rosa Meriläinen ei ole suvaitsevainen, eikä kannata monikulttuuria. Rodun jalostaja.Rosa Meriläinen ei suvaitse ihmisen valinnan vapautta, eikä monikulttuurisuutta, koska hän haluaa sekoittaa kulttuurit ja kaiken väriset ihmiset keskenään harmaaksi massaksi. Silloin syntyy globaali monokulttuuri. Rosa Meriläinen haluaa totalitaristisen maailman, jossa maailmanvaltio valitsee puolestasi.

  Reply
 • 21.3.2018 at 16:30
  Permalink

  Roosakin on rassisti. Sen miesoletettu puoliso on valakonen. 😉

  Reply
 • 22.3.2018 at 12:55
  Permalink

  Oletteko aivan taukkeja? Meriläinen kettuili vastauksessaan sille alkuperäiselle homo-avustajan twiitille.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.