Nainen lukittautui tuntemattomien ihmisten vessaan juomaan varastamiaan oluita Kirkkonummella

Nainen näpisti Kirkkonummen Citymarketista olutta ja pakeni vartija kannoillaan ulkopuolisen yksityisasunnon vessaan, jossa joi osan juomista. Hän myös kertoi poliisille väärän henkilötiedon.

Tapahtumat saivat alkunsa lauantaina 17.03.2018 kello 11.50, kun vartija meni pysäyttämään naista, joka oli kävellyt kassalinjaston ohi maksamatta ottamiaan tuotteita. Vartija näki naisen kaupan pihalla ja lähti seuraamaan tätä.

Vartija tavoitti näpistelleen naishenkilön Tohtorinpolulla asuntoihin johtavalla pihatiellä. Nainen laittoi kiinniottoa vastaan ja vartija joutui käyttämään kaasua naisen alkaessa kaivaa jotain laukustaan. Pihatielle lenteli oluttölkkejä vastustamisen yhteydessä.

Nainen onnistui pakenemaan läheiseen asuntoon, hänelle tuntemattomien ihmisten luo, ja lukittautumaan asunnon vessaan. Poliisi avasi wc:n lukitun oven ja käskytti naista tulemaan ulos vessasta. Nainen joi olutta litran Karhu III -tölkistä ja kieltäytyi lähtemästä vessasta.

Nainen otettiin kiinni, hänelle laitettiin käsiraudat arvaamattoman ja vastustelevan käytöksen vuoksi, sekä saatettiin poliisiauton takakuljetustilaan.

Nainen antoi poliisille väärän henkilöllisyyden. Naisen oikea henkilöllisyys varmentui poliisin tietojärjestelmien avulla ja kävi ilmi, että hänellä on kymmeniä epäiltyjä anastusrikoksia vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Nainen lukittautui tuntemattomien ihmisten vessaan juomaan varastamiaan oluita Kirkkonummella

 • 19.3.2018 at 19:13
  Permalink

  Kirkkonummihan on sitä ”parempaa” aluetta, jossa kuitenkin ”yhteisöllisyys” on vielä voimissaan toisin kuin lukuisilla syrjä-Suomen periferioissa, josta ainoastaan ovat muistutuksena Sudet, jotka käyvät likipitäen sikäläisissä paskahuusseissa.

  Reply
 • 19.3.2018 at 20:39
  Permalink

  Olut on hyvää! Ja mitä ”isot edellä, sitä pienet perässä”. Eli eliitti & politiikot näyttää esimerkkiä ja pikku hiljaa fiksuimmat köyhät, työttömät, pitkäaikaissairaat, pieneläkeläiset yms. ottavat oppia. Miksi maksaa, kun ei ns. muka pakolaisetkaan maksa omasta elämästään.
  Kaikki maan vähäosaiset – pannaan elämä vielä risaisemmaksi! Ei mitään hävittävää…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.