Leena Mereen käsiksi käynyt Paavo Arhinmäki vei Laura Huhtasaaren tilaaman taksin röyhkeästi tämän nenän edestä

Uutisoimme eilen, kuinka Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri oli kertonut vasemmistoliiton kansanedustajan Paavo Arhinmäen ottaneen häneen fyysistä kontaktia samalla, kun oli röyhkeästi tullut väliin keskeyttämään Leena Meren tv-haastattelun.

Vasemmistoanarkistitaustaa omaava Arhinmäki tuntuu muutenkin olleen itsekkäällä tuulella, sillä tilaisuuden jälkeen hän oli seurueineen napannut perussuomalaisten Laura Huhtasaaren tilaaman taksin tämän nenän edestä.

Huhtasaari mainitsi asiasta Facebookissa jakaessaan Leena Meren päivityksen koskien Arhinmäen tekemää tökkäystä rintakehään.

Huhtasaari kirjoittaa:

”Meitä ei väkivallalla nujerreta, vaikka olemme keskeisistä asioista eri mieltä EU:n suhteen.

Tämän lisäksi Arhinmäki ja kumppanit ottivat härskisti tilaamani taksin nenämme edestä, tulimme noin 100 metriä jäljessä. Tein valituksen asiasta, taksikuskin pitää ottaa kyytiin taksin tilannut henkilö. Meille jouduttiin tilaamaan uusi taksi.”

Arhinmäen anarkistitaustaa

Arhinmäki on myöntänyt saaneensa 15 päiväsakkoa julkisrauhan rikkomisesta ydinvoimala-alueella.

Lisäksi Arhinmäki pidätettiin Smash Asem -mielenosoituksessa syyskuussa 2006 hänen kuvattuaan lähietäisyydeltä tilaisuudessa järjestystä valvomassa olevia poliiseja. Video Arhinmäen pidätyksestä alla.

Lähteet: Facebook, Wikipedia, City.fi, YouTube

Katso myös:

10 thoughts on “Leena Mereen käsiksi käynyt Paavo Arhinmäki vei Laura Huhtasaaren tilaaman taksin röyhkeästi tämän nenän edestä

 • 15.3.2018 at 12:29
  Permalink

  olisi isän ajoissa pitänyt antaa koivuniemen herran laulaa.

  Reply
 • 15.3.2018 at 12:47
  Permalink

  Vai ajeli Huhtasaari, Meri ja Arhinmäki taksilla jälleen veronmaksajien piikkiin. Melkoista härskeyttä. Kuukausikortti julkisiin riittää kaikille. Pääseväthän kansan (valitsijoidensa) kanssa keskustelemaan päivän polttavista asioista. Eivätkä etäänny kansasta niin kauas.

  Ei muuta kuin taksisetelit pois ja jokainen maksaa omista tuloistaan omat taksimatkansa. Eiköhän porukka silloin opi kulkemaan jaloillaan. Taisi olla pelkkä HOAX se Huhtasaaren presidenttimainos jossa se juoksee metsäaukealla.

  Reply
 • 15.3.2018 at 23:12
  Permalink

  Eikö enää muuta peuhattavaa juttua ole kun tämä . ..että voi voi kun se tönäs ja ai jai kun se vei mun taksin !
  Älkää olko pikkusieluja . On tässä maassa tärkeämpää kun tämä . Välillä aina mietin näitä uutisointeja , että
  Mikä Ihme saa toimittajat ja uutisoijat laittamaan ja kirjoittamaan näin tyhjänpäiväisiä asoita .Katsovatkohan he koskaan peiliin ennen kun julkaisevat ” TÄRKEÄN UUTISENSA ” ????!!??

  Reply
  • 16.3.2018 at 12:24
   Permalink

   Jos mietit tilanteen vakka niin päin, että joku perussuomalainen olisi tehnyt saman Li Anderssonille, pelkkä käden osuma olisi ollut riittävä vaatimus kyseisen kädenheiluttajan erottamiseen, puhumattakaan siitä, että vielä lisäksi vie julkeasti toisten tilaaman taksin heidän nenän edestä.
   Nyt ei ole kuulunut feministien puolustelua kuinka isokokoinen mies kohtelee pienikokoista naista, huutaa kurkku suorana, lääppii ja varastaa taksin. Saatanan kaksinaismoralistisia kusipäitä nuo femakot (emakot) ja kaikki munattomat feministimiehet (vaikka eivät mitään miehiä olekaan), esimerkiksi yksikin toukohattu ja homopekka ym.

   Reply
 • 16.3.2018 at 07:46
  Permalink

  Löysätapainen Arhinmäki elää näillä tempauksillaan. Hänhän nousi tällaisella puolueensa huomioonkin mielenosoitustilaisuudessa ja sitä kautta sen puheenjohtajaksi. Se kertoo vähintäänkin jotain vasemmistoliiton ”asialinjasta”, eli koko puolue lepää tällä hetkellä tyhjän päällä.
  Löysä Paavo joutui väistymään Li:lle kun myöhästyi dramaturgiastaan, mutta pyrkii nyt takaisin vanhoin elkein.
  Onhan se aika ongelmallista ja draamaa jos työväenluokan edustaja joutuu taistelemaan omatuntonsa kanssa tuollaisen paavon tähdittämänä – osanottoni heille 🙁 Minä nimittäin tiedän vasemmistoliiton edeltäjien entisenä kannattajana, että siellä on paljon hyviä, rehtejä, kovalla työllä toimeentulevia/-tulleita suomalaisia. Hyviä suomalaisia, jotka eivät vain jaksa nähdä muita vaihtoehtoja kuin tuon hirtehishumoristisen tämän päivän ääri-, populistis- ja maltillis- vasemmiston liiton sateenkaaren. Liiton, johon juuri kenenkään on esim. mahdollista nähdä muutaman hengen kannatusta nauttivaa kommunistiaatetta ajavan Li Anderssonin, patakommunistin, johtamaan puoluetta. Yhtenä esimerkkinä hänestä tämä linkki:
  https://www.youtube.com/watch?v=3aFVd_gI3c4&t=12m30s .
  Toisin sanoen: Li Andersson ohjeistaa ensin pyrkimään kansan tuella toteuttamaan jotakin ja vasta sitten selittämään kansalle miksi se tuli tehdä, oli se sitten vaikka koiralle kissan hännän kasvattamisen tärkeys.

  Reply
 • 16.3.2018 at 22:26
  Permalink

  Täytyy ihmetellä kuka tuollaista Arhinmäkeä äänestää Ilmankos ei anarkistia ei pyydetä kieltämään kun eduskunnassa hyvä edustus

  Reply
  • 19.3.2018 at 17:21
   Permalink

   Mitäh? Et ymmärrä anarkismista MITÄÄN. Kommunisteja ne on. Yksikään Anarkisti ei suostuisi valtion hommiin!

   Reply
 • 20.3.2018 at 12:28
  Permalink

  Nyt selvästi sekoitetaan sosialismi ja kommunismi anarkismiin. Anarkismin ideologiana on vastustaa valltiota. Miten heikko onkaan nykyinen sivistystaso.

  Reply
 • 20.3.2018 at 12:32
  Permalink

  Otsikko: ”Arhinmäen anarkistitaustaa”. Video ja otsikko yhdistettynä ovat pelkkää disinformaatiota. Anarkistit eivät ole koskaan työskennelleet eivätkä työskentele valtion leivissä. Paavo Arhinmäki on ministeri ei mikään anarkisti. Hänen intresseissään ei ole puolustaa kansalaisia valtion toimilta. Pelkkä vasemmistopopulisti.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.