Reijo Tossavainen: Monikulttuurinen Ruotsi on uusi villi länsi

Presidentti Donald Trump ihmetteli naapurimaamme Ruotsin villiä menoa. Sen jälkeen Alexander Stubb ja muu mukasuvaitsevaisto naureskeli väitteelle samanmielisen ”laatumedian” tukemana. Tosiasiat ovat kuitenkin Trumpin näkemyksen takana.

Kokoomustaustainen Verkkouutiset kertoo, että ”vuonna 2011 Ruotsissa kuoli luoteihin 17 ihmistä. Vuonna 2017 luku oli kivunnut jo 41 kuolleeseen ja 100 haavoittuneeseen. Kaikkiaan ampumatapauksia oli viime vuonna 300. Kranaatteja Ruotsin kaduilla räjähti 43 kertaa. Joskus kohteena oli jopa poliisiasemia.”

Näiden lukujen rinnalla Suomi on vielä suloinen lintukoto. Toki on selvää, että kehitys meilläkin johtaa samaan lopputulemaan muutaman vuoden viiveellä. Ellei herätä ennen sitä.

Ruotsissa jos missä maahantulijoita hyysätään kaikin mahdollisin keinoin. Kotouttaminen tehdään niin hyvin kuin se suinkin mahdollista. Miksi sitten kaikki on mennyt pieleen?

Mielestäni pääsyynä on kulttuuritaustojen erilaisuus. Ongelmia aiheuttavien henkilöiden taustalla on islamilainen kulttuuri laajasti ymmärrettynä. Sen ja länsimaisen kulttuurin välinen kuilu on liian syvä ylitettäväksi.

Mukasuvaitseville tämän tosiasian myöntäminen ja ymmärtäminen on kaikkein vihoviimeisin. Siksi tilanne tulee vain kärjistymään.

……….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

7 thoughts on “Reijo Tossavainen: Monikulttuurinen Ruotsi on uusi villi länsi

 • 11.3.2018 at 13:24
  Permalink

  Mukasuvaitsevat ovat niin narsistisia ja ylpeyden syntiin langenneita että eivät kykene tosiasioiden tunnustamiseen omien kasvojensa menettämisen pelossa. On täysin käsittämätöntä, että miksi edes istuvat ministerit eivät toimi kansakunnan etu ja turvallisuus johtotähtenään. Oma etu näemmä ylittää kansakunnan edun, Kotottamis bisnes kun on suoraa tulon siirtoa veronmaksajilta omiin ja kavereiden taskuihin.
  Onneksi 2019 eduskuntavaalit lähestyvät. Kansalla on mahdollisuus äänestää soinilaisista myyristä eroon päässeet perussuomalaiset vallan huipulle.

  Reply
 • 11.3.2018 at 13:28
  Permalink

  Ruotsalaiset ovat itse halunneet yhteiskunnastaan sellaisen kun se on. Ja me, suomalaiset, olemma halunneet yhteiskunnasta sellaisen kuin se on.

  Niin kauan kun ”pienpuolueet” ja ”pienryhmät” eivät tee yhteisiä reformi-listoja vaaleihin, niin kauan meillä hallituspuolueet määräävät mitä tehdään ja missä ollaan. Vasta sitten kun muutosta haluavat tahot pystyvät tekemään yhteistyötä keskenään, vasta sitten meilläkin on muutoksen aika.

  Joko lopetetaan keskinäinen naljailu ja ruvetaan hommiin?

  Reply
  • 11.3.2018 at 17:44
   Permalink

   Olisihan se niin kivaa tehdä juuri noin kuin sanot. Mutta kuinka kävi esim. äskeisissä presidentinvaaleissa? Eipä paljoa mitenkään, vaikka taatusti oli havaittavasti halua kääntää ruoria päinvastaiseen suuntaan. Toki esim. Laura Huhtasaari on ns. ”paholaispuolueesta”, josta Suomen valtamedia eikä niin muodoin EU:n globalistien sätkynuketkaan eli nukkehallituksemme aina jopo-saulia myöten, joka huudettiin katseenkestämättömissä vaalilippujen ”laskiaisissa” josif stalinilaisiin kannatuslukemin jatkamaan Suomen tuhoamista ja varmistamaan Euroopan valkoisen väestön kansanmurhaa täälläkin suunnalla. EU on Euroopan kansallisvaltioiden päävihollinen rahoittajanaan George Soros muassaan juutalaiset ylikansalliset yhtiöt, joiden märkä uni on saada Euroopan valtioden kansallisomaisuus ja luonnonvarat omaan hallintaansa aivan kuten olirgarkit haalivat Venäjänkin kansallisia omaisuuksia luonnonvaraineen hetikohta kun Neuvostoliitto kuoli pois 31.12.1991.
   Kaikki puolueet lukuunottamatta persuja kannattavat EU:ta kritiikittömästi vain siksi, että näiden puolueiden edustajat odottavat hillotolppiaan muodossa tai toisessa Brysselistä syytäen tässä tarkoituksessa suomalaisten veronmaksajien rahoja EU:n pohjattomaan kaivoon rikastuttamaan tuon korruption pesän epädemokraattisesti valittuja komissaareja ja virkaheittoja EU-parlamenttiedustajia, joiden ulosanti on sitä luokkaa, että on aivan sama kummasta päästä he pörisevät ja mitä pörisevät. Ainoa mitä he ymmärtävät on lahjusraha, hyvät viinit, sampanjat yms. lukuisat ”virasta” saatavat tähtitieteelliset edut. Tuo lauma ei tuota kuin paskaa Brysselin viemäriverkkoa kuormittamaan ja saavat ainoastaan pieruillaan otsinikadon aikaan aivan samoin kuin sikalan sikojakin on tuosta samasta syystä syyllistetty unohtaen sen tosiseikan, että siolla on hyvin vähän tekemistä Euroopan saatika koko maailmaa käsittävistä kupruista, joista ovat vastuussa enimmäkseen päättäjiimme kuuluvat valopäät.

   Reply
   • 12.3.2018 at 13:34
    Permalink

    Erittäin hyvä kirjoitus.

    Reply
 • 11.3.2018 at 13:50
  Permalink

  Villi Länsi ei ollut niin villi kuin elokuvissa uskotellaan…

  ”Mieltymys dramaattiseen kirjallisuuteen ja muihin viihteen muotoihin on johtanut näennäiseen eroon länsimaalaisten haluun järjestykselle ja senhetkiselle epäjärjestykselle.

  Viime aikoina kuitenkin huolellisempi tutkimus olosuhteista osoittaa että oli syytä epäillä tämän käsityksen tarkkuutta. Kirjassaan ”Rajat ylittävät väkivaltaisuudet: Toinen Näkemys”, W. Eugene Hollon totesi,

  ”että läntinen raja oli paljon sivistyneempi, rauhallisempi ja turvallisempi paikka kuin amerikkalainen yhteiskunta on nykyään. ”Legenda” villi, Villi Länsi”elää huolimatta Robert Dykstran toteamuksesta, että viidessä suurimmasta (Abilene, Ellsworth, Wichita, Dodge City ja Caldwell) vuosina 1870-1885, vain 45 henkirikollisuutta raportoitiin keskimäärin 1,5 per karjakaupankäynnin kautena ”) Abilenessa, joka oletettavasti oli yksi vilkkaimmista karjakaupungeista ”, ketään ei tapettu vuonna 1869 tai 1870.
  Itse asiassa ketään ei tapettu kunnes tuli lainvalvojat, jotka työskentelivät tappamisen ehkäisemiseksi. ””

  http://blogit.mvlehti.net/anle/ei-niin-villi-villi-lansi/

  Reply
 • 12.3.2018 at 13:27
  Permalink

  Oikeudessa oleva vuohipaimen näyttää sormillaan kuinka vuohelta mitataan lämpö.

  Reply
  • 31.3.2018 at 20:17
   Permalink

   Suomi 100; Joutunutko reppana rasismin kohteeksi, kun oikeudessa ja vielä syyttömänä tietty! Lisäksi kuitenkin paljastaa asenteensa…

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.