Veteraanikotiin tunkeutunut ex-asukas ampui kolme hoitajaa Californiassa

Aseistautunut mies ja kolme hänen panttivangeikseen ottamaansa naispuolista hoitajaa löytyivät kuolleena sotaveteraanien kodissa Yountvillessä Pohjois-Californiassa perjantai-iltana.

Uhrit ovat Christine Loeber, 48, Jennifer Golick, 42, ja Jennifer Gonzales, 29. Tekijä on myös tunnistettu. Hän oli sacramentolainen Albert Wong, 36. Tekijä oli veteraanikodin aikaisempi asukas.

Piiritystilanne jatkui lähes kahdeksan tuntia. Kun Californian poliisi teki rynnäkön huoneeseen, jonne asemies oli linnoittautunut panttivankeineen, kaikki neljä löytyivät kuolleina.

Veteraanikodissa oli järjestetty juhlat työntekijöille, jotka siirtyivät toisiin tehtäviin. Juhlien ollessa menossa Wong käveli sisään kiväärin kanssa ja otti naiset panttivangeikseen.

USA:n presidentti Donald Trump otti tuoreeltaan kantaa traagiseen tapahtumaan Twitterissä.

 

5 thoughts on “Veteraanikotiin tunkeutunut ex-asukas ampui kolme hoitajaa Californiassa

 • 11.3.2018 at 05:37
  Permalink

  Amerika on hyvin väkivaltainen maa. Jotain omituista näissä joukkomurhissa on. Aiheuttaako runsaan pikaruoan nauttiminen näitä hulluuskohtauksia. No vakavasti sanottuna ylen runsas mielialalääkkeitten popsiminen on takuuvarmasti osasyyllinen. Nämähän voisi joku ”viisas” tutkia tai tehdä vertailua lääkekaupan räjähtämisen ja ampumisten välillä.Samaa on nähtävissä myös Euroopassa, jopa Suomessa jossa on ollut runsaasti aseita AINA mutta ampumiset alkoivat vasta toden teolla 80-90-luvulla.

  Reply
 • 11.3.2018 at 07:31
  Permalink

  En ole asiantuntija, mutta eikös tuo california pitäisi kirjoittaa K kirjaimella, kun kirjoitus kielenä on suomi?

  HUUGO on osittain asian ytimessä, suosittelen lukemaan: Peter Götzsche: Tappava psykiatria ja lääkinnän harha

  Reply
 • 11.3.2018 at 13:35
  Permalink

  Jos tämä veteraani oli Hiekkamyrskyssä tai on ollut muualla jossa on kuumaa, niin yksi erittäin todennäköinen syy on ”Coca Cola Zero”. Kuumassa kun aspartaami hajoaa formaldehydiksi sekä metanoliksi. Kumpikin tuhoaa hermostoja sekä aivoja.

  Tämä Coca Cola Zero pitäisi lailla kieltää koska elimistön lämpötila riittää hajottamaan aineet toisistaan. Mutta THL:n mukaan sitä ei kielleta (aspartaamia) koska toisten ihmisten elimistöstä myrkyt poistuvat. Mietin vain että kenen. Omalla kohdallani 15 vuotta sitten asian ensimmäisenä huomasi kupparini. Hän kysyi juonko makeutusaineella terästettyjä juomia koska vereni haisee niin pahalle. Ja siihen loppui.

  Mutta takaisin asiaan… Amerikkalaiset sotilaat juovat auringossa olleita Coca Cola juomia, jotka siinä vaiheessa ovat täyttä myrkkyä. He tulevat takaisin omaan maahansa psykoottisina ja vaikka kaikkia aivotoimintoja. Epäilen vahvasti että tässä on samasta asiasta kyse.

  Reply
 • 11.3.2018 at 18:00
  Permalink

  Kuoli kolme järkevän näköistä ja hyvää naista aivan turhaan, jonkun pääsairaan ”aseen -väärinkäyttäjän” takia. Mutta tuo Amerikka on sellainen väkivalta -mylly ettei ole tosikaan. Kyseessä oli vakavasti häiriintynyt henkilö, joka omasi tukahdutettua vihaa sellaiset määrät, joka johti tuohon mielettömään murhenäytelmään. Aseiden hallussapidon sikäläisiä hallussapitoehtoja kohtaan taas tullaan hyökkäämään vasemmiston ja änkyrä -liberaalien taholta raskaasti, sillä lapsellisella olettamuksella, että yksikään ei kuole, kun yhdelläkään ei ole ampuma-asetta. Se nyt ei vain pidä paikkaansa, sillä esim. suurinta meteliä pitävät yhdysvaltalaiset juutalaisjärjestöt haluavat juuria ampuma-aseet pois punaniskoilta kun sen sijaan heille itselleen (juutalaiset) pitäisi säilyttää ja vielä laajentaa aseenkanto-oikeutta tiettävästi aina sinko -tasolle saakka. Juutalaisille ominaiseen tapaan tuohon voisi sanoa, että ”It’s call reilu meininki!”

  Reply
 • 27.6.2018 at 02:41
  Permalink

  Syy löytyy kemikaaleista tavalla tai toisella.

  SSRI, aspartaami jne. tms.

  Aivoja sotkevaa kemiaa on lähes kaikkialla. Herkimmät, alttiimmat ja suurkuluttajat sekoavat ensimmäisinä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.