Brittimurhaajat yhdistivät voimansa – kahden lapsen aasialainen äiti kuoli kidutukseen

Oikeudenkäynti brittimiehiä vastaan alkoi Newcastlessa jo viime kuussa, mutta vasta tänään miesten aikaisemmat rikokset tuotiin valamiehistön tietoon.

Tänään on jatkunut oikeudenkäsittely, jossa 40-vuotiasta Stephen Unwinia ja 51-vuotiasta William John McFallia syytetään 28-vuotiaan vietnamilaisen äidin Quyen Ngoc Nguyenin murhasta.

40 ja 51 -vuotiaita miehiä syytetään murhasta. Molemmilla on aikaisempi tuomio murtojen yhteydessä tehdyistä eläkeläisten surmista.

Toinen miehistä hakkasi 77-vuotiaan naisuhrinsa kuoliaaksi vasaralla vuonna 1996. Toinen puolestaan iski 73-vuotiaan miesuhrinsa tajuttomaksi, puukoniskun saattelemana, ja sytytti uhrin talon palamaan joulupäivän vastaisena yönä vuonna 1998. Uhri tunnistettiin hampaiden perusteella.

Muitakin väkivaltarikoksia miesten kontoilta löytyi.

Miesten väitetään yhdistäneen voimansa vapauduttuaan vankilasta ja päättäneen käydä yhdessä pienikokoisen uhrinsa kimppuun tämän kodissa.

Oikeudessa kerrottiin, että miehet tunsivat toisensa jo pidemmältä ajalta, mutta sitä ei tiedetä, miten he alunperin tapasivat.

Raiskaus, ryöstö ja polttomurha

Lautamiehet kuulivat, että Nguyenin murhailtana McFall lähetti Unwinille tekstiviestin:  – Raiskataanko kinkki?

Miehet ajoivat 15. elokuuta 2017 uhrin talolle. Sisällä he raiskasivat naisen ja pakottivat hänet antamaan pankkikorttien PIN-koodit. Raiskaukseen käytettiin oletettavasti myös kaasuaseen piippua.

Miehet tallentuivat valvontakameran videolle, kun he kantoivat naista tämän omaan autoon. Nainen oli kääritty lakanaan.

Miehet ajoivat uhrinsa lähelle kaupungin siirtolapuutarhaa noin puolenyön aikaan. He kaatoivat bensaa naisen ja tämän auton päälle ja sytyttivät auton palamaan.

Tämän jälkeen miehet ottivat itsestään selfien Unwinin auton vierellä. Miehet hymyilivät.

Oikeudelle esitetyn arvion mukaan uhri oli luultavasti vielä tajuissaan, kun auto sytytettiin palamaan. Nainen oli auton takapenkillä.

Kun patologin tutkimus valmistuu, selviää, oliko naisen keuhkoissa palokaasuja. Tämä tarkoittaisi, että hän oli palon alkaessa vielä elossa.

Uhri saapui Britanniaan vuonna 2010 Vietnamista. Hän työskenteli sisarensa kanssa perustamassaan kynsisalongissa. Uhri on kahden lapsen äiti.

Uhrin surevia läheisiä. Kuvakaappaus: Daily Mail.

Molemmat miehet kiistävät raiskaus- ja murhasyytteet, vaikka Unwinin DNA:ta löytyi naisen sisältä. Oikeudenkäynti jatkuu.

Lähde: MV-media

3 thoughts on “Brittimurhaajat yhdistivät voimansa – kahden lapsen aasialainen äiti kuoli kidutukseen

 • 10.3.2018 at 08:26
  Permalink

  Ei kai sitten kun hirteen. On sääli että Englanista poistettiin tuo yhteiskuntaa puhdistava rangaistusmeodi. Se sentään piti pentä pelkoa rikollisille. Mutta eiköhän sen voisi ottaa uudelleen käyttöön.

  Muslimeille olisi todella suuri kauhistus jos pyöveli olisi nainen.

  Reply
 • 10.3.2018 at 12:49
  Permalink

  Välitön kuolemantuomio kaikilla ”höysteillä”, kiitos!

  Reply
 • 17.3.2018 at 20:41
  Permalink

  Raiskataanko pieni kinkki? Voihan helvetti,taisivat valita kinkin kun tiesivät niiden olevan raihallista väkeä ja riistana helppoa.
  Säälittäviä hampuuseja mutta eiköhän linnassa odottele jokunen hieman kostonhaluisempi pieni kinkki.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.