Vuoden selitys: ”Saatoin raiskata unissani”

59-vuotias lähi-itäläismies osallistui joulukuussa 2016 nuorten aikuisten kotibileisiin Malmössa.

Nainen oli juonut itsensä sammuksiin, kun Iranista Ruotsiin tullut vanhempi mies raiskasi hänet vaginaalisesti ja anaalisesti.

Kun nainen ymmärsi seuraavana päivänä, mitä oli tapahtunut, hän meni sairaalaan ja ilmoitti raiskauksesta poliisille.

Iranilaisen mukaan nainen oli sepittänyt tarinan raiskauksesta kiristääkseen häneltä rahaa. Kun iranilaiselle selvisi, että naisesta oli löytynyt hänen spermaansa, hän muutti tarinaansa.

– Olen voinut harrastaa s***iä hänen kanssaan unissani, satuili iranilainen.

Käräjäoikeus nihkeänä

Malmön käräjäoikeus ei pitänyt todennäköisenä, että mies olisi unissaan noussut sängystään, mennyt toiseen huoneeseen, jossa nainen nukkui sohvalla, riisunut naisen ja sitten yhtynyt häneen vaginaalisesti ja anaalisesti.

Tämän jälkeen mies olisi – edelleen unissaan – pukenut naisen ja peitellyt hänet, mennyt takaisin toisessa huoneessa sijaitsevaan sänkyynsä ja jatkanut nukkumistaan missään vaiheessa heräämättä.

Miestä ei voi karkottaa, koska hänelle on myönnetty Ruotsin kansalaisuus, mutta vankilaan hän pääsee täysihoitoon kahdeksi vuodeksi. Mies joutuu myös maksamaan raiskaamalleen naiselle korvauksia 120 000 kruunua.

Lähde: Fria Tider

5 thoughts on “Vuoden selitys: ”Saatoin raiskata unissani”

 • 9.3.2018 at 17:42
  Permalink

  Monikulttuurisuus on rikkaus, sanoi Stubbi.

  Reply
 • 9.3.2018 at 18:06
  Permalink

  Matun seksuaalinen äkillinen hätä, sitä se teettää tämähän on moni suvakki todennut. Nainen, häntä pystyyn ja kohti uusia matubileitä. Niin ja henki säilyi, se jos mikä on liveventävä asianHAARA.

  Reply
 • 9.3.2018 at 18:58
  Permalink

  Suomessa tuokin olisi mennyt läpi… Ja komiasti!

  Reply
 • 9.3.2018 at 19:11
  Permalink

  ”Miestä ei voi karkottaa”.
  On hölmöä ja lyhytnäköistä kansakuntien keskuudessa että vaihtoehtoina on vain eripituiset oleskeluluvat ja täysi kansalaisuus.
  Täysimittainen kansalaisuus pitäisi säilyttää kansalaisille jotka syntyvät maahan/ovat oleskelleet maassa tietyn ajan ja kenenkä vanhemmat (ja mieluiten myös joku isovanhempi) täyttävät tietyt kriteerit
  (huom. näin integroitumattomat maahantulijat ja heidän potentiaalisesti integroitumattomat lapsensa eivät myöskään vastikkeetta/löyhin kriteerein saisi täysiä kansalaisoikeuksia.Päämääränä osoitettava aktiivisuus, hyvä käyttäytyminen ja kansan kulttuurin tosiasiallinen omaksuminen/ymmärtäminen/hyväksyminen myös kahdessa sukupolvessa).
  Tämän tyypin statusta ei voisi missään olosuhteissa vetää pois henkilöltä kun taas pitkäaikaisen/pysyvän oleskeluluvan hlö. ja täysimittaisen kansalaisuuden välissä voisi olla vähintäänkin yksi juridinen välimuoto jossa oikeudet voisi vetää pois.

  Näin jo senkin takia kun kaikkia oleskelijoita ja heidän alkuperää ja taustoja ei välttämättä voida varmuudella tietää.

  Kaikki paitsi täysmittaiset kansalaiset tulisi voida karkottaa tai poistaa/rajoittaa heidän oikeuksiaan/etujaan maan sisällä, jos siis tekevät 100% todistettavasti vakavan rikoksen(100% todistettu r******s ja toistunut väkivaltaisuus) taikka ovat kriittisessä päätösvaiheessa sellaisen suunnittelussa (terrorismi, ”pommit viittä vaille valmiina”).

  Kutsutaan niitä välimuotoja vaikkapa kokelaskansalaisuudeksi ja kandikansalaisuudeksi.
  Lisäksi, niitä maattomia henkilöitä varten ketkä ”hukuttavat passejaan 7:llä merellä” eivätkä ole henkilöinä varifioitavissa voisi olla osa kansainvälistä tunnistusohjelmaa (sormenjäljet, dna:t) johon liittyy kansattomien passisysteemi: Oikeudet kussakin maassa on täysin omasta käyttäytymisestä ja rekisteröidystä rikoshistoriasta kiinni. Jos rikollista maatonta ei voisi karkottaa, voi vaikkapa luoda maan sisäisiä saarekkeita jolloin kontrolli helpottuu, tai rinnalle/vaihtoehtoisesti seurantapanta yms.
  Säännöille olisi myös poikkeuksia: Esim. terroristin eteen hyppäävä sankari saisi ohituskaistan täyteen kansalaisuuteen.

  Joku yleensä väittää tällaisissa yhteyksissä että tällaisessa systeemissä mukamas rikotaan ihmisarvoa,
  mutta sellainen väite on pelkkää tyhjää semantiikkaa – kansalaisuusmuodot, yhteisöjen- ja oleskelustatukset ovat vain juridisia käsitteitä mikä liittyy yhteisöjen perusintressien suojeluun.
  Kaikilla ihmisillä on edelleen sama ihmisarvo ja heitä kyllä kohdellaan ihmisarvoisesti!
  Se käyttäytyminen ja historia vain määrittelee sen mikä on viisasta ja _vastuullista_ juridisen statuksen suhteen.

  Reply
  • 10.3.2018 at 18:21
   Permalink

   Ns. pakoloisille ja työvoimapulan paikkaajille ei tulisi edes myöntää kansalaisuutta ja uuskansalaisuus ja oleskelulupa tulisi menettää rikoksen tekemisen jälkeen automaattisesti, hakekoon entisen kansalaisuuden vaikka Sellon kirjastosta.
   Mutta viimeisin moku-ihme vaginaankaatuvan muslimimulkun jälkeen on unissakävelijän mokuversio unissaraiskaaja – mistä näitä satuja löytyy, koraanista kai kun sitä noudattavat ovat järkiään mielenvikaisia jopa €Urostoliiton viranomaisten mielestä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.