Ateisti heitettiin ulos Egyptin TV-lähetyksestä – ”Tarvitset psykiatrista hoitoa!”

Egyptin tv:n keskusteluohjelmassa kaikki meni hyvin siihen saakka, kunnes eräs keskustelija kertoi olevansa ateisti.

Kun mies kertoi, ettei usko jumalaan, sitä eivät muut keskustelijat ymmärtäneet lainkaan. Toinen vieras, Sheikki Mahmoud, kertoi, että ateisti kärsii mielenterveysongelmista.

Ohjelman juontaja puolestaan oli erittäin aggressiivinen, ja alkoi huutaa vieraalle, että mistä hän sitten on tullut ja kuka hänet on luonut.

Ateistin selityksiä tieteellisistä teorioista ja faktoista ei suostuttu kuuntelemaan, vaan malttinsa täysin menettänyt ohjelman isäntä kehotti miestä poistumaan ohjelmasta välittömästi ja kirjautumaan suoraan mielisairaalaan.

Katso video egyptiläisten suvaitsevaisuudesta toisia uskontoja kohtaan alta.

ATHEIST KICKED OFF EGYPTIAN TV

That escalated quickly…

Gepostet von In the NOW am Donnerstag, 8. März 2018

Lähde: Facebook

6 thoughts on “Ateisti heitettiin ulos Egyptin TV-lähetyksestä – ”Tarvitset psykiatrista hoitoa!”

 • 9.3.2018 at 18:56
  Permalink

  Tervetuloa takaisin Nykysuomi!

  Kun ajattelee vihreitä, demareita ja ent. kommunisteja. Muslimit ”sopivatkin” heidän ateistiseen maailmankuvaan, jossa kaiken viisauden alku ja juuri ovat nimenomaisesti ne ihmiset, jotka jakavat noiden utopistien ideologian. On selvää, että Sinnemäki ja kumpp. tulevat vielä näkemään muutakin kuin veritöissään olevan Kanahaukan esim. Helsingin kinkeripiirissä. Me hieman pidemmästi maailmaa nähneet ihmiset tiedämme jo sen kuinka maa ja vähän muutakin vielä tulee ”makaamaan”.

  Reply
 • 9.3.2018 at 20:06
  Permalink

  Muslimit ne vasta sairaita onkin.

  Reply
 • 9.3.2018 at 20:12
  Permalink

  Uskonnot ovat niin hienoja. Ja toiset vielä hienompia kuin jotkut muut. Itse koin voimakkaan hengellisen herätyksen 13-vuotiaana kun tutkin aihetta pitkään kirjastossa. Suurena neronleimauksena totesin että kaikki uskonnot ovat vallankäyttöä varten kehitettyjä poliittisia toimintaohjelmia. Ja saman asiantilan voi todeta myös toisinpäin kun tarkastelee maailmanpolitiikan käänteitä. Kukaan ei koskaan ole pystynyt todistamaan muuta. Esitin kantani aika selvästi mm. rippikoulussa. Pappikaan ei pystynyt kumoamaan väitettäni. Kiukusta äijä kyllä kihisi mutta jäi väittelyssä hopealle. Nyt käynnissä olevaa muslimi-invaasiota en milloinkaan uskonut näkeväni. Todennäköisesti kovin moni muukaan rationaalisesti ajattelva ihminen ei tällaisen saastan maihinnousua voinut kuvitella pahimmissa painajaisissakaan.

  Reply
  • 10.3.2018 at 18:29
   Permalink

   Islam = rikos ihmisyyttä ja elämää vastaan.
   Muslimi = mielenvikainen melkein aina jopa EU-virkamiesten mielestä.

   Reply
 • 11.3.2018 at 14:38
  Permalink

  Tossa näkee miten hullua porukkaa ton uskonlahkon edustajat on. Eivät ymmärrä edes järjen ääntä.

  Reply
 • 29.12.2018 at 17:31
  Permalink

  Uskonnollisimpia tapaamiani ihmisiä nuo egyptiläiset muslimit. Tai kenties vain aatteen kyllästämiä.
  Koptikristityt ovat pärjänneet Egyptissä kyllä melko hyvin islamin paineessa, mutta ainahan jokunen suvaitsematonkin isossa maassa löytyy.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.