Poliisi teki lastensuojeluilmoituksen perheenäidin nettikirjoitusten vuoksi

Helsinkiläinen rikostutkija teki oma-aloitteisesti lastensuojeluilmoituksen äänekoskelaisperheen lapsista vedoten äidin nettikirjoituksiin.

Keski-Suomessa Äänekoskella asuva Suvi Tanninen on ihmeissään. Paikallinen lastensuojelu otti häneen yllättäen yhteyttä, koska se oli saanut Helsingin poliisilta lastensuojeluilmoituksen koskien Tannisen kolmea lasta ja neljättä vielä syntymätöntä lasta. Ilmoituksen perusteeksi lastensuojelu oli kirjannut ”vanhemman rikollisuuden”.

– Äänekosken lastensuojelu oli saanut Helsingin poliisilta tiedon, että minua epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tämän vuoksi asiaa tutkiva poliisi oli tehnyt lastensuojeluilmoituksen.

Tanninen kertoo, että hän ei ole koskaan tavannut kyseistä poliisia tai edes puhunut hänen kanssaan puhelimessa.

– Silti kyseinen poliisi oli tietänyt kertoa lastensuojelulle, että puhun näistä asioista lapsilleni. Sillä väitteellä ei ole mitään faktapohjaa, 25. viikolla raskaana oleva Tanninen puuskahtaa.

Kaikista eniten Tannista kummastuttaa se, että hän ei ole kuullut itseään koskevista rikosepäilyistä kuin vasta lastensuojeluilmoituksen kautta.

– Mitään muuta tietoa en ole saanut siitä, että minua epäiltäisiin yhtään mistään. Mitään kirjeitä, puheluita tai muutakaan tietoa en ole asiasta saanut.

Lastensuojelu kävi tänään

Tanninen myöntää kirjoittaneensa verkkoon isänmaallisia mielipiteitä, mutta pitää tehtyä lastensuojeluilmoitusta täysin aiheettomana.

– Nettikirjoitukseni eivät kerro mitään siitä, millainen olen vanhempana ja miten kohtelen lapsiani. Lapseni eivät kirjoittamiani asioita sieltä netistä lue.

Paikalliset lastensuojeluviranomaiset kävivät tänään aamupäivällä Tannisen kodissa juttelemassa asiasta ja tutustumassa heidän lapsiperheen arkeensa.

– Juteltiin siinä pääasiassa niitä näitä. Itse lastensuojeluilmoituksesta ei edes paljoa keskusteltu. Minulle jäi käynnistä sellainen kuva, että siinä ei ilmennyt mitään huolta lapsista tai kotioloista. Eikä mitään huomautettavaa pitäisi kyllä ollakaan, Tanninen kertoo.

Tanninen on huolissaan tästä suuntauksesta.

– Ihmettelen suunnattomasti sitä, miten poliisi ottaa lapset aseeksi näissä tapauksissa. Ovatko kaikki isänmaallisia ajatuksia verkossa kirjoittelevat perheelliset ihmiset nyt poliisin suurennuslasin alla?

Katso myös:

151 thoughts on “Poliisi teki lastensuojeluilmoituksen perheenäidin nettikirjoitusten vuoksi

  • 14.2.2018 at 18:18
   Permalink

   Kyllä tämän rouvan kirjoitukset tunnetaan ympäri Suomen ja somen. Siksi raskasta kamaa olleet vuosia.

   Reply
   • 14.2.2018 at 23:21
    Permalink

    Ei löydy oikein mitään – voitko opastaa?
    Toisaalta, jos islamisaatio tyystin unohdetaan, ei kohta ole mitään lapsille jätettäväksi. Asioilla on puolensa ja puolensa. Voit itse todeta, kun otat selvää islamin viime vuosikymmenten levinneisyydestä vaikka Kauko-Idässä ja Afrikassa ja sharian niissä valtaa saaneena.
    Vai oletko kenties itse kyseinen ”ilmiantaja”? – ihan vaan sillä että saisit vähän motivaatiota valaista, etkä vain vannoa…

    Reply
    • 28.5.2018 at 00:20
     Permalink

     Ei tässä pelkästään ole kyse isänmaallisista ajatuksista, tää törkyturpa haukkuu kaikki ja suoltaa semmosta tekstiä nettiin, että en yhtään ihmettele vaikka poliisi teki lastensuojeluilmoituksenkin. Poliisi toimi ihan oikein tämän  perheenäidin tapauksessa. (Kovasti sitä naispoliisia on osattu mustamaalata, ton jutun jälkeen)
     Ja montakohan lastensuojeluilmotusta tästä perheenäidistä on ylipäätänsä tehty riittääkö yhden käden sormet tää ei oo todellakaan ainut eikä toinen eikä kolmas.
     Nykyisen miehen täytyy olla samaa tasoo, jos jaksaa/vihtii tommosta katella.

     Tälle rouvalle on hienoo että on ns. titteli ÄITI  ja mikä sen hienompaa kun nyt on oikein neljän lapsen äiti.
               ”PAINU VI**UUUUUN SIIIITÄÄÄÄ”
     hienoa puhetta hoh hoijaa.

     (Nettikirjoitukseni eivät kerro mitään siitä, millainen olen vanhempana ja miten kohtelen lapsiani. Lapseni eivät kirjoittamiani asioita sieltä netistä lue.)

     Nii joo eihän tämänpäivän kersoilla oo älykännykkää eikä nettiä, ei ne osaa mitään googletella.

     Jos moniongelmaisia taikka häiriintyneitä lapsia kasvaa niin ei mikään ihme.
     Voi lapsi parat millasen äidin on saanut ei voi kyllä muuta sanoo
     Nettiin on joskus kirjottanut itsestään näin:

     ”Oon mielelläni kauhea mulkku ja toisten ihmisten arvostelu ja haukkuminen on kivaa ajanvietettä. Rakastan konflikteja!”

     Kovasti arvostelee, haukkuu, solvaa muita ihmisiä. Ja kuka millonkin on huo*a, horolortto, ruma, ryhävalas taikka ihmisarvoton paskaläjä,  ihmissaastaa ym….
     Mutta jos arvon rouvaa arvostelee niin se kulkee heti ns. ovet paukkuen.

     Ja hauskinta, että netissä tosiaan haukkuu joitain naisia rumaksi esim yhtä naisurheilijaa vaikka ite ei oo minkään näkönen. Siis halooo!!!!!

     Ylipainosia tuntuu myös solvaavan kovasti kuinka ne on oksettavia ja oikein yököttää.
     Taitaa traumoja olla ylipainosta itellään.
     Viha ja katkeruus siitä naisesta huokuu.

     Koville myös tuntuu ottavan pariskuntien ikäerot tai jos joku äiti on saanut lapsen vähä vanhempana esim 40v niin onhan se solvattava näitäkin. (Kuten Jenniä ja lapsen nimikin on ruma, että: ”hyi vi**u millä nimellä tuotakin lapsirukkaa viskattu.”
     No pitäähän se nettiin toki loukkaavaan sävyyn tuollein kirjoittaa. Tai jos ei oo lapsia ollenkaan niin moititaan ja arvostellaan siitäkin :
        
     ”En pidä synnyttämättömiä naisia
     minkään arvoisina”

     Että näin, eiks oo hienosti kirjoitettu

     Ketäpä ja mitäpä tuo rouva nyt ei olis haukkunut. Ja by the way
     täytyyhän niitä erivärisiä ihmisiäkin välillä  rankasti solvata sekä uskovaisia ym…

     Netissä myös toivonut toisen ihmisen kuolemaa ( ihan siis suomalainen ) sekä: ”kuolema mamuille” ja että: ”suvakit vois vaik tappaa viemällä saunan taa evvk.”

     Isänmaallisia mielipiteitä saa toki olla mutta en voi ymmärtää tällästä

     Eräälle/eräästä suomalaisesta naisesta kirjoittanut näin:

     ” Sinä ja seksuaalisuus ette mahdu edes samaan lauseeseen oot niin ruma ettei edes ählämi haluais sua raiskata”

     Että tämmöstä  kivaa tekstiä on kirjoitellu  tämä perheenäiti. Oikein SUPERMUTSI , juu SAIRASTA 

     Mutta sairas ihminenhän tää nainen on, ikävä kyllä.    kun ymmärtäis hakea apua itelleen

     Asperger- korttia sit toisinaan heittää kehiin  ihan kun se muka oikeuttasi tälläiseen käytökseen ja siis todella julmaan käytökseen.
     Eihän se muutakun häpäisee muut joilla on  Aspergerin- oireyhtymä.

     Reply
   • 15.2.2018 at 07:13
    Permalink

    Ilman esitettyä näyttöä väite on tyhjää lätinää.

    Reply
   • 15.2.2018 at 13:55
    Permalink

    Nykysuomen toimittelija B52S: ”Poliisi teki lastensuojeluilmoituksen perheenäidin nettikirjoitusten vuoksi.”

    Emppu Vuori: Huostaanottoon ei riitä se että on SKE:läinen. muslimi, lestadiolainen, anarkisti tms…

    ..mutta ei se mikään estekään huostaanotolle ole… sillä noissa piireissä on joillakin vanhemmilla lasten kasvatuksessa jotain pahasti pielessä…

    …ehkäpä jopa paljon enemmän kuin muulla väestöllä Suomessa???

    Reply
    • 15.2.2018 at 14:32
     Permalink

     Äiti ei salaile aspergenin tautiaan. En tarkkaan tunne sairautta, mutta äidin jaksaminen tietysti syytä tarkistaa, kun on tulossa vielä lisää väkeä. Jos vaivan oireet tuottavat perheelle hankaluutta tässä muodossa, ettei pysty hallitsemaan sanojaan, ehkä voisi pidättäytyä somettamasta, eikä perustella, mutta kun mulla on tää… Kuten ehdotettua, muuttaa esim, fb-profiilinsa vain kavereilleen näkyväksi, ei koko kansalle.

     Reply
     • 15.2.2018 at 21:55
      Permalink

      Älä jaksa. Ja onhan siellä isäkin. Ja varmaan sukulaisetkin kun ollaan näin julkisuudessa… Mikä hemmetin salailuyhteiskunta tämän pitäisi oikein olla??? Ei tehdä tästä ihan itse mitään Orwellin ”Vuonna 1984” -yhteiskuntaa
      Parempi kun kaikki tietää missä mennään niin ei tule kauheita ylilyöntejä, hei!

     • 14.3.2018 at 18:52
      Permalink

      ehdotan uutta fasebuukki tiliä isänmaalliseen keskusteluun, eri nimellä tietenkin.

    • 17.4.2018 at 18:35
     Permalink

     Kauhistuttavaa, kun Suomessakin ahdistellaan kantaväestöön kuuluvia lapsiperheitä näiden yhteiskunnallisten mielipiteiden vuoksi. Ei ole rikos kasvattaa lapsistaan etnoja.

     Reply
  • 23.3.2018 at 23:33
   Permalink

   Olen kyllä todennut ettei suomalaisten mielipiteitä kunnioiteta eikä totuudesta voi puhua Mihinkähän tää suomi on menossa rupeekohan ne haaliin meitä kohta 80 muoria vankilaan kun kirjoitellaan omia ajatuksia varsinkin tästä matu ihannoimisesta

   Reply
   • 13.11.2018 at 18:54
    Permalink

    Että mihin menossa? Planeetan laajuinen sensuurikoneisto on jo melkein valmis. Tarkoittaa että globalistien suunnitelmat poistaa kokonaan kansalaisten etuja edustavat olemasta ovat viittä vailla onnistumassa.

    Koska äänestäjät on saatu aivopestyä luottamaan tätä kansanvallan kokonaan, täysin ja totaalisesti poistavaan maamme hallitukseen ,ja tätä agendaa ajavaan valtamediaan, on seuraava askel mikrosirut käteen ja aivoihin. EU:sta on juuri tullut vahvistus, että tämä toteutetaan, eikä vastaansanomista sallita:

    blob:https://vod-api.infowars.com/a1ae5af7-0947-4160-b65b-4aa4e0ebb693

    Reply
    • 30.1.2019 at 00:20
     Permalink

     Oli kotiäitin tapaus mikä tahansa, tämä pisti silmään:

     ”Hasbara

     Hasbara on moniulotteinen ja hyvin digitaaliaikaan soveltuva, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuussuhde, jossa valtio johtaa ja asialle omistautuneet vapaaehtoiset seuraavat toteuttamalla informaatiostrategiaa. Hasbara pyrkii myös aktiivisesti istuttamaan mieleen poliittisesti korrektia sanomaa niin kotimaassa kuin ulkomailla tavalla joka edistää itsesensuuria. Hasbara toisinsanoen pyrkii minimoimaan suuren yleisön halua harkita sellaista tietoa, joka yhdistetään näkökulmiin, yksilöihin tai ryhmiin, jotka on määritelty poliittisesti ei-hyväksyttäviksi.”

     Toisin sanoen hasbaran avulla suoritetulla itsesensuurin istuttamisella rajoitetaan myös vaihtoehtoisen tiedon leviämistä sosiaalisessa mediassa, sen harkitseminen estetään niin ettei kohde ymmärrä joutuneensa manipuloiduksi. Hasbara kytkee informaatiosodankäynnin kanssa yhteen samaan aikaan monta tavoitetta.

     Näitä yhdistettyjä tavoitteita ovat

     1) valtion strategiset pyrkimykset luoda yhtenäisyyttä kotirintamalla

     2) varmistaa liittolaisten tuki

     3) murtaa yritykset muodostaa vastarintaa

     4) päättää tavasta, jolla asiat esitetään ja määritellään mediassa, älymystön keskuudessa ja sosiaalisessa mediassa

     5) määritellä ne rajat ja suuntaviivat, joiden sisällä poliittisesti korrektin keskustelun annetaan tapahtua

     6) viedä ”laillisuus” kriitikoilta ja heidän esittämiltään argumenteilta sekä

     7) muovata yleistä mielipidettä ja suuren yleisön tekemiä tulkintoja kansainvälisten neuvottelujen tuloksista.

     ”Vaikka hasbara sisältääkin yrityksiä estää tiedon virtaus informaatioteknologian eri sovellusten kautta, se keskittyy kuitenkin rajoittamaan yleisön kykyä tiedon vastaanottamiseen. Tässä viitekehyksessä hasbara tunnistaa kerronnan kontrollin potentiaalisena aseena. Kerronta on retoriikan (puhetaito) elementti; perusosa. Se määrittelee ja rajaa …”

     Lähde:

     http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254565-mediasektori-tavoittelee-monopolivoimaa

     Reply
 • 14.2.2018 at 17:14
  Permalink

  Polpo pistettävä kuriin.

  Reply
  • 14.2.2018 at 20:41
   Permalink

   Tiedustelulain ennakkonäytös?

   Tiedustelulain verkkomassavalvonnan voimaantullessa väärien mielipiteiden esittäminen netissä voi johtaa polpolin kautta ikäviin vastatoimiin. ”Vihapuheen” kitkemistä tämäkin.

   Sua kuunnellaan Sillä seinilläkin korvat on Joka askelen lyhyen Ja joka sanan hiljaisen netti kuulla nyt voi.

   Reply
 • 14.2.2018 at 17:22
  Permalink

  kuinka sairas suvakkipaskan mieli on

  Reply
  • 14.2.2018 at 18:50
   Permalink

   Mä tekisin rikosilmoitus poliisin vastaan perättömästä ilmiannosta.

   Reply
   • 14.2.2018 at 19:16
    Permalink

    Lastensuojeluilmoituksen voi kuka tahansa sivullinen tehdä. Lastensuojelun on pakko asia tarkistaa.. Eikä se ole rangaistava teko, jos on huolissaan jonkun perheen lapsista.

    Reply
    • 14.2.2018 at 21:57
     Permalink

     Jaa jos poliisi teki tahallaan aiheettoman ilmoituksen naisen nettikirjoitusten takia?? Mikä saatanan pelle sinä olet

     Reply
    • 15.2.2018 at 00:13
     Permalink

     Sehän tästä kansasta juuri tekee niin suojattoman, kun pyritään vain olemaan niin pirun näkymättömiä ettei vaan kukaan saisi tietää ”meidän pikku elämästämme” kuinka pientä se lopulta on. Elämä vaan on yksilötasolla aika vaatimatonta, turha sitä on hävetä. Ja se antaa rohkeutta elää kun oikein toitottaa sitä kaikelle kansalle. Niin on Suvikin tehnyt, eikä ole mikään turha mimmi käpertyneenä peräkammariin. Hatunnosto Suville!

     Reply
     • 15.2.2018 at 09:22
      Permalink

      Eiköhän tuota rotupuhtautta ja isänmaallisuutta voisi vaatia vähän kauniimminkin sanakääntein. Hakeutua vaikka politiikkaan jolloin vaikutusmahdollisuudet ovat suuremmat kuin vähän surkuhupaisena kuvakaappausten kohteena.

     • 15.2.2018 at 10:38
      Permalink

      Toivoin tuossa ylempänä jotain näyttöä väitteisiin. Mutta kun ei, niin sitten mennään näillä…

   • 14.2.2018 at 23:10
    Permalink

    Ensimmäinen ajatus oli minullakin, että välittömästi tekemään perättömästä ilmiannosta rikosilmoitus. Jutun mukaan lastensuojeluilmoituksessa mainitaan, naista syytettävän kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, eikä hän ole saanut mitään yhteydenottoa ko. asian puitteissa.
    Tämä älykäs suvakkipoliisi ilmeisesti itse syyttää naista asiasta, lain mukaan siitä tulee ilmoitus syytetylle, ei minkään lastensuojeluilmoituksen myötä puskista, huh huh. Kyllä on Suomen poliisi vajonnut alas, huolestuttavaa, todella huolestuttavaa.

    Reply
    • 14.2.2018 at 23:55
     Permalink

     Kyllähän jossain näin, kun tämä Tanninen viime viikolla kirjoitti poliisin soittaneen hänelle. Jossain rajakkisivulla. Äkkiähän sitten päivityksiää poistelee ja siistii sivujaan. En minä hänen sivujaan ole pitänyt silmällä, onhan Uuninpankkopoika häntä lainaillut, kuitenkin useita vuosia on nimi kiertänyt somessa, joko ihaillen, tai sitten , voi kamala tuon ihmisen päivityksiä. Pyörin somessa, mutta eipä minulla kärsi siitä kodinhoito, lapset eikä työ, ei edes puoliso jää vaille huomiota yksineläjällä.

     Reply
    • 15.2.2018 at 00:39
     Permalink

     Jokuhan siellä selvästi kusettaa, sossu tai feikkipoliisi. Syöttävät tuon poliisiasian totena vaikka ei ole mitään näyttöä esitetty – vai onko? Ja poliisiko se oikeasti olisi infonnut ja syyttänyt tuomitsematta rikolliseksi? – ei todellakaan!
     Taisi olla joku suvakkitaho todennäköisemmin sieltä sossumafiasta. Raskaana olevaa äitiä on helppo pelotella.

     Reply
     • 15.2.2018 at 09:35
      Permalink

      Olisikohan tämä asia kierähtänyt liikkeelle siitä kaupan myyjän tautisesta ja ”paskaisesta” huivista? Myyjää kehoitettiin kuitenkin tekemään tutkintapyyntö kunniaa loukkaavista puheista. Liekö tämä Suvi ottanut kauppiaaseen/myymälänhoitajaan yhteyttä ennen kuin lähti someilemaan asiasta, henkilökunnan pukeutuminen on esimiesten asia. En itse kaappaile kuvia enkä tallentele asioita.

  • 14.11.2018 at 09:34
   Permalink

   Tutustuttuani ”suvakkipaskoihin”, olen huomannut että heistä suuri prosentti ovat ihan rikki ihmisinä.

   Vuosikymmenien koulu- ja media-aivopesu ovat tehneet heistä rattaita ”maailmanparantamisen” merkeissä.

   Kun he huomaavat, että esimerkiksi muslimeita ei voikaan parantaa, tulee heistä katkeria myrkkypalloja, jotka jatkavat lapsuuden aivopesun kannattamista, ja koska heidän super-virheestä kuuleminen aiheuttaa heille niin suurta tuskaa, vauhkoontuvat he heti, ja heittävät kaiken keskustelukyvyn, moraalin ja lainkuuliaisuuden pois puolustaessaan niitä heihin ympättyjä valheita, jotka he jo tietävät valheiksi, mutta eivät voi enää myöntää.

   He elävät suuressa tuskassa. He ovat pettyneet ihmiskuntaan ja haluavat, varoitan, todella monet heistä, vain murhata ihmiskuntaa pois. He ovat todellakin tekemällä tehtyjä työkaluja ylikansallisten rötöskorporaatioiden eugeniikka-projekteja silmällä pitäen.

   Lyhyesti:

   Lenin ja Stalin tekivät samaa Neuvostoliitossa.

   Reply
 • 14.2.2018 at 17:43
  Permalink

  Tämähän on jo pahempaa kuin Pohjois- Koreassa! Poliisiko tällainen? Potkut heti ilman irtisanomisaikaa tuollaiselle pellelle.

  Reply
 • 14.2.2018 at 17:44
  Permalink

  Ei jumalauta tuota polpon touhua.

  Reply
 • 14.2.2018 at 17:58
  Permalink

  Kuin entisen itä-saksan systeemi. Tämä on vasta alkua. Vihapuhujat, menkää moskeijoihin ja tehkää kivapuhetta polvillaan ja alistukaa. Tätä Keijo Kaarisade justiinsa peräänkuuluutti twitterissä.
  https://twitter.com/vihapuhepoliisi?lang=fi

  Reply
  • 15.2.2018 at 07:24
   Permalink

   Ihan varmuuden vuoksi kysyn, että tiesithän, että K. Kaarisade on parodiahahmo? Meinaan kun niin monet ottaa tosissaan sen kirjoitukset ja kiukkuaa kuin heikkopäinen.

   Reply
   • 16.2.2018 at 09:01
    Permalink

    Sehän siinä onkin kun Kaarisadetta on melkein mahdoton erottaa oikeista poliiseista, sen verran hulluksi ovat asiat menneet! Iltalehtikin lainasi Kaarisateen twiittiä totena. Joten sinänsä ihan aiheesta kiukkuavat.

    Reply
     • 30.1.2019 at 00:31
      Permalink

      Sionistien juonia..

      ”..Like so many Jewish leaders in Europe these days, Kahane is quite brazen in expressing her wish for the destruction of White Europe. “You have to really change the policy of immigration inside Europe. This is very important; you have to change the educational system and the self-understanding of the states. They are not only white anymore or only Swedish or only Portuguese or only German. They are multicultural places in the world.”

      It was her founding of an organisation called the Amadeu Antonio Foundation in 1998 that has been her springboard to fame. This well-funded outfit aims to smear and defame all White resistance to immigration as “neo-Nazi” and works closely with magazines such as Stern and Die Welt to that end. Modelled after the Stephen Lawrence campaign in the UK, it receives lavish funding from the German government, the EU and a host of international NGOs including the Ford Foundation.

      Her work has earned her a huge profile, and she is frequently sought out by the media for her views. She is not slow to oblige. Except, perhaps, when it comes to one matter.

      This is her role as a collaborator for the Stasi or East German Ministry of State Security between 1974 and 1982. From the age of nineteen, Kahane — codename: “Victoria” — was an enthusiastic informer or inoffiziele Mitarbeiter (IM) and submitted monthly secret reports on the political reliability of dozens of fellow students, journalists, actors and writers she mixed with..”

      Lähde:

      https://www.dailystormer.com/stasi-roots-of-the-german-jewish-anti-racist-left-and-its-program-of-destroying-ethnic-germany/

 • 14.2.2018 at 18:07
  Permalink

  Hah voi saatana mitä kuraperseitä koko polpo. Aikansa vittuilevat ihmisille niin siviilis ei paljon kotoa kauemmas liikuta.

  Reply
  • 14.2.2018 at 18:14
   Permalink

   Kyllä tuo rouva on tehnyt itseään tunnetuksi vuosien ajan somessa. Hänen päivityksensä ovat kiertäneet netissä vaihdellen ihmetyksestä kauhistukseen, työskenteleekö nainen oikeasti peruskoulussa jjonain kouluavustajana tms. lasten parissa. Ja että itselläänkin on parvi lapsia kotona.

   Reply
    • 14.2.2018 at 19:07
     Permalink

     Lasten parissa toimivalla aikuisella on vastuu puheistaan. Mutta eihän hän nyt kai työelämässä olekaan, joten se huoli tietysti on Äänekosken vanhemmilta pois.

     Reply
 • 14.2.2018 at 18:12
  Permalink

  Tämän rouvan mielipiteet ovat sattuneet silmiin jo useita vuosia. Oli silloin vielä kai yksinhuoltaja parille lapselle, koska sukunimikin oli eri. Paitsi selkeää vihaa ulkomaalaisperäisiä kohtaan, myös kertomuksia monisairaista lapsistaan ja omasta kirjainyhdistelmäjutustaan. Ihmettelin kovasti, miten hän saattoi olla kouluavustaja.
  Lienee myös poliisin tuttu näistä kirjoituksistaan. Monen lapsen äiti, mikä ihmistä voi vaivata kirjoittamaan ihan moskaa someen?

  Reply
  • 14.2.2018 at 20:32
   Permalink

   juuri sinunlaiset ovat tämän maan syöpä. suomalaisvihaaja kiireestä kantapäähän joka ei ymmärrä oman kansan ja oman rodun säilyttämisen tärkeyttä. sitten kun olet vähemmistössä omassa maassasi niin vasta sitten ymmärrät typerät mielipiteesi vääriksi.

   Reply
   • 14.2.2018 at 20:50
    Permalink

    Suomalaisvihaaja , kun olen huolissani suomalaisista peruskoulun oppilaista, joiden mieliin voi kouluavustaja vaikuttaa hyvinkin paljon. Isänmaallinen äiti huolehtii ensisijaisesti perheestään , isänmaallisuutta ei ole vihakirjoitusten kirjoitteleminen nettiin. ”oma rotu” – hah… Se on kuule hyvä saada vaikka geenejä muualtakin, ettei äänekoskelaiset vain keskenään koko ajan avioidu. Vaikka varmaan siellä hyvä rotu on, esim, sekin isä, joka opetti lastaan lyömään lelu-apinaa.

    Reply
    • 15.2.2018 at 07:53
     Permalink

     sitten kun olet vähemmistössä omassa maassasi, vasta sitten ymmärrät typerät mielipiteesi vääriksi. vaali omaa rotuasi ja kansaasi jonka vuoksi esi-isämme taistelivat. sinunlaisillesi punikeille olisi paras vaihtoehto ollut antaa neuvostoliiton miehittää suomi

     Reply
    • 15.2.2018 at 09:11
     Permalink

     Niin, onhan se hyvä saada susikoiraan vähän kultaista noutajaa – vai onko? Saman tekevää. Jos ihmiset risteytyvät menestyksellisesti keskenään, eikä tuloksena ole mahoja ”muuleja”, homma toimii. Rodunkieltäjät ovat yhtä surkeita kuin niiden säilyttämiseen vannovat. Mutta ei heitä tule väkisin kenenkään rodunjalostuksen kuningasajatuksen pohjalta alkaa pakottamaan. Se on kuin jalostettaisiin minkkejä karvan optimoimiseksi.
     Kyllä sekoitusta tapahtuu ihan luonnostaan jos sitä ylipäänsä yksilötasolla halutaan. Ja niin tulee ollakin, me kun ei todellakaan olla samanlaisia vaikkapa afrikkalaisen kanssa muussakaan kuin ihonvärissä, molempi parempi. Ehkä sitten joskus jos luoja parhaaksi näkee, ollaan yhtä lajia.
     Tämä nykyinen yhteentörmäys eri kansojen välillä on kuitenkin puhtaasti kulttuurinen eikä rodullinen. Ja se on paljon ongelmallisempi, koska toisella osapuolella on sodan kulttuuri joka katsoo vähemmistöasemastaan huolimatta alueen olevan heille vallatun ja sen kansojen velvollisuudeksi omaksua heidän kulttuurinsa ja lakinsa vähintään yhtä oikeutetusti. Toinen osapuoli sensijaan on kasvatettu pois sodan kulttuurista jo sukupolvia aiemmin ja on siten suurelta osin suojautumiskyvytön kuin siipirikko ankka. Nyt pitäisi sitten yhtäkkiä kyetä kasvattamaan siivet ettei meitä syötäisi.

     Reply
     • 15.2.2018 at 18:21
      Permalink

      kuuleppa pekka. katsoppa tätä nykytilannetta, eurooppaan tulvii kehitysmaista ihmisiä.kansanpetturipoliitikot eivät halua sitä pysäyttää vaan ennemminkin lisätä tulvaa. kansallismielisiä ihmisiä hiljennetään lain voimalla puhumasta epämiellyttävää totuutta. ihmiset hakeutuvat alitajuisesti ja luonnostaan oman rodun läheisyyteen ja tämä ilmenee ghettoutumisena, hyvänä esimerkkinä itähelsinki, ruotsista nyt puhumattakaan. katso ruotsin menoa, siellä saa kultainennoutaja susikoiraa. perimmäisenä tarkoituksena nykypoliitikoilla (((globaalieliitin))) käsikassaroina on tuhota eurooppalaiset kansakunnat tuomalla vieraita rotuja ja kulttuureita eurooppaan, periaatteella hajoita ja hallitse. katso miten etuoikeutettuja tunkeutujat ovat suomalaisiin verrattuna ja se on systemaattista. suomalaiset ja eurooppalaiset ovat kavalan kansanmurhan kohteena ja monet eivat tätä tajua, sinä hyvänä esimerkkinä

     • 15.2.2018 at 22:06
      Permalink

      Arvoisa ”Goyim”, luepa uudelleen sanomani ja ilman vihanpuuskaa, ajatuksella, kiitos.

     • 16.2.2018 at 21:31
      Permalink

      Pekka Koivumäki, suomalaisten geeniperimä on ainutlaatuinen Euroopassa ja koko maailmassa ja säilyttämisen arvoinen. Tällä sionistien luomalla monikulttuurisuuden irvikuvalla se pyritään nimenomaan hävittämään. Ja tässä vähän tietoa suomalaisten geeniperimän ainutlaatuisuudesta:

      ”Lastly, we compared 13 representative non-Finnish European exomes included in the call set with their corresponding 30× PCR-free genome. The overall SNV and indel FDR was 0.14% and 4.71%, respectively, while for SNV singletons it was 0.389%. The overall FDR by annotation classes missense, synonymous and protein truncating variants (including indels) were 0.076%, 0.055% and 0.471% respectively”

      https://www.nature.com/articles/nature19057

     • 17.2.2018 at 21:24
      Permalink

      Okei ertzi, tarkoitatko siis että pitäisi ihan aktiivisesti alkaa rajoittaa suomalaisten ja afrikkalaisten liittoja, tuskin. Minä ainakaan en sellaiseen ajatukseen voi yhtyä, koska se olisi ihan yhtä paha kuin noiden sikarikkaiden siionistien rodunjalostuspyrkimys. Siis, luepa kommenttini uudelleen, kokonaan ja ajatuksella, kiitos.

     • 18.2.2018 at 19:52
      Permalink

      Ertzi Eero Tillanen, naiseton mies kuulemma, on tänne tullut toistamaan toripuheitaan. Enää ei puutu kuin Ade ja Karoliina, niin on torien hurjimmat puhujat paikalla. Teitä olen seurannut, tämä ko, rouva täällä on satunnaisesti tullut kuvakaappauksina netissä vastaan.

    • 16.2.2018 at 21:27
     Permalink

     Tämä nimimerkillä ”lapset tärkeämpiä kuin muslimit” on selkeästi suvakki, eli siis matupatja. Mitä helvettiä teet suomalaisten isänmaassa? Mene Lähi-itään islamistien tapettavaksi, senkin hyödyllinen idiootti!

     Eero Tillanen

     Reply
     • 18.2.2018 at 19:49
      Permalink

      Kyllä, lierihattu Tillanen, jokaiselle pitäisi omat lapset olla tärkeämpiä kuin öyhöttää netissä tai torilla muslimeista. Olen tuon nimimerkin kanssa samaa mieltä. Sinä, tillanen, olet rumapuheinen mies kakkapusseinesi. Elämäsi on netissä, mutta lienet lapseton – onneksi. Sääli lapsiasi, vaikka olisivat aikuisiakin jo.

      Et mitenkään edustavaa kuvaa anna viiteryhmästäsi. Kyllä minulle on oma elämäni ehdottomasti tärkeämpää kuin riehuskella Helsingin keskustassa.

     • 18.2.2018 at 20:25
      Permalink

      Miksi ertzsi olet ottanut noin vierasperäisen nimimerkin, ihan z . kirjain? Onko se ulkomaalaisuus kuitenkin fiksumpaa mielestäsi?

  • 15.2.2018 at 07:20
   Permalink

   Suomi oli rauhallisempi maa aiemmin. Nyt te vihanlietsojat olette luoneet meille riesaksi rasittavan vihakulttuurin, suvakismiuskontoanne unohtamatta. Miksi pitää vinkua ja kitistä ja paheksua teeskennellä tuollaista ylimoraalista tomppelia? Olet yhtä muovinen ja tyhjä kuin ämpäri.

   Reply
   • 20.2.2018 at 17:13
    Permalink

    Katsoppa sinä hallituksen touhuja vuonna 2015 niin ehkä ymärtäsit mistä se ”viha” noita aavikon ihmeitä vastaan johtuu, turha sinua alkaa syyttelmään siitä isämaastaan huolissaanolijoita, te suvakit ja hallitus olette syyllisiä ilmapiirin kiristymiseen.

    Reply
    • 27.1.2019 at 06:27
     Permalink

     Sipilä kutsui aavikon raiskaajat tänne, ja Oulu on tunnettu siitä että valtaosa päättäjistä ovat lestadiolaisia, joilla synkkä maine lahkonsisäisten pedofiilitapausten pimittämisessä. Tämä toimii motiivina näille lesta-päättäjille hyssytellä kaikkia pedofiilitapauksia, jotta ihmisten mieleen ei tule, että hei, nämä lestathan ovat tunnettuja tuosta. Mieti sitä seuraavan kerran kun äänestät lestan tai katolilaisen määräämään sinun ja lastesi elinympäristöstä ja tulevaisuudesta.

     Reply
  • 16.2.2018 at 00:14
   Permalink

   Näyttöjä. Pistä linkki näihin kiuksianostattaviin vihakirjoituksiin, jos sellaisia on olemassakaan. Jos et tätä voi tehdä, kaikki ym. odottavan äidin arvosteleminen on vain kiusantekoa.

   Reply
 • 14.2.2018 at 18:15
  Permalink

  Mitään ei ole tehtävissä enää, anarkistit ilmiantaa kiihottamisia Poliiseille, Koko Suomen hallitus ja Valtiokoneisto on sitoutunut torjumaan vihapuhetta, Muilutukset ja kyyditykset ovat alkaneet ja isnmaallisilla pyyhitään pöytiä. Poliittinen Nihilismi on leviämässä koko maahan.

  Reply
 • 14.2.2018 at 18:15
  Permalink

  Kyllä nyt nykysuomi sievistelee odottavan äidin kirjoituksia. Yksi netin pahempi rasistinen rääväsu – ihan suoraan sanottuna. Tosin hänen itse kertomansa ja potemansa kirjainyhdistelmä-vaivat lienevät lieventävä asianhaara.

  Reply
  • 15.2.2018 at 09:19
   Permalink

   Siinä se paraskin kirjoittaja, alkaa kohta kaltaisillasi puntit vapisemaan tässä maassa.

   Reply
  • 15.2.2018 at 10:02
   Permalink

   Kommenttiesi näyttö on yhtä vahvaa kuin kyseisen äidin saama ”poliisin” herjaus.

   Reply
   • 27.1.2019 at 06:29
    Permalink

    Lestapedofilian suojelija Juha Sipilä Oulun tapauksesta (mahdollinen ajatuskupla):

    ”Kyllähän lestatkin raiskailevat, hehe”.

    Reply
 • 14.2.2018 at 18:17
  Permalink

  Nyt menee yli sietokyvyn ja aika kovasti. Poliisi on kansan vihollinen.

  Reply
 • 14.2.2018 at 18:21
  Permalink

  Luulin aivan tosissani, että kyseessä todellakin joku narkkari tai muutoin väh. ”Bonnie” ennen kuin lukaisin jutun. Tyypillistä Helsingin punakaartilaisten poliisien mielipidevainoa ja rasismia kansallismielisiä kohtaan. Rikosrekisteriin pääsemiseksi ei tarvitse kuin käyttäytyä kuin 1980-luvulla suhteessa Suomen lippuun, Itsenäisyyspäivään 6.12. ja kunnioittamalla sotaveteraaneja sekä sankarivainajia lunastuksestaan jälkipolville vapaan ja itsenäisen Suomen valtion.
  Suvakit ja heidän kanssa veljeilevät polpon punikit osoittavat jälleen kerran sen alamittaisuuden sekä matalamielisyyden, josta ei enää koskaan nousta, sillä kyseessä on älyllinen syntymävika ja kykenemättömyys muuttaa mitään eli kehittyä suhteessa ympäristöönsä todellisten kokemustensa perusteella ja muuttaa lahkolais -kiihkomielisestä käsitystään ympäröivästä maailmasta, vaikka se löisi päin pläsiä kuin tiskirätti.

  Reply
 • 14.2.2018 at 18:23
  Permalink

  Aikoinaan ihmettelin, kun hän työskenteli koulussa, miten vanhemmat hyväksyivät sen.Kouluissakin kun voi olla maahanmuuttajalapsia.
  ÄÄnekoskeltahan oli myös se isänmaalllinen, joka opetti pari vuotiastaan lyömään lelua maahanmuuttajana.

  Reply
  • 15.2.2018 at 09:22
   Permalink

   Oleko tietoinen miten tähän maahan tulleita aavikkoinsinöörejä on laitettu päiväkoteihin ja kouluihin, siellä ne karvaiset ”7” vuotiaat levittää turvaa ympärilleen, niinkö?

   Reply
   • 15.2.2018 at 09:40
    Permalink

    Kouluissa ja päiväkodeissa on myös maahanmuuttajalapsia. Kouluvierailu tai päiväkotivierailu tokko on mikään vaara lapsille. Eiköhän tuo kotiympäristö ole lapselle suurin vaara joutua pedofilian uhriksi, jos sitä tarkoitit.

    Reply
    • 15.2.2018 at 11:44
     Permalink

     Etkö sinä tajua mitään, aikuisia aavikkoinsinööreä on istutettu päiväkoteihin ja kouluihi, on ollut kyllä moista jo juttu miten ovat käyttäytynee lapsia kohtaan, mutta kaltaisellesi on ihan turha mitää koittaa uittaa kalloon.

     Päiväkoteihin kouluihin ei kuulu oppilaiksi aikuiset joiden henkilöllisyydestä ei perkele ole mitään tieto oli nuo minkä maaalaisia tahansa.

     Ja päiväkodeissa islamistien kersat huorittelee ohjaajia kuten myös suomalaisia lapsia, eikä noille uskalla tehdä mitään, sillä muuten tulee noiden koko kurkunkatkojasuku paikalle.

     Reply
     • 15.2.2018 at 11:57
      Permalink

      Kirjoituksesi ei kyllä vastausta ansaitsisi,. Tuollaista tyypillistä rajakkisivujen höpötystä. Koulussa sattuu lasten kahinoita, en ole koskaan kuullut aikuisopiskelijan olevan jossain 12-vuotiaitten pihatappelussa mukana.

      Oletko päiväkodin täti vai höpötätkö vaan tuota sivujenne teemaa? Oletko oikealla alalla, jos et uskalla puuttua lasten käytökseen päiväkodissa?

      Lasten seksuaaliset hyväksikäyttäjät ovat useimmiten sukulaisia tai perheen lähipiiristä. Teineistä en sano mitään, heihin kajoavat niin suomalaismiehet kuin mamumiehet.

     • 30.1.2019 at 00:41
      Permalink

      ”tämän vuoden puolella” tajusi kyllä, mutta taitaa olla joko YLE:n, HS:n tai polpon leivissä, täällä trollailemassa?

 • 14.2.2018 at 18:23
  Permalink

  Nyt on erittäin tärkeää muistaa että nämä samat suomalaisvihamieliset kyttääjät ajavat läpi perustuslainvastaista aloitetta joka mahdollistaisia nykyistäkin mielivaltaisemman kontrolloinnin -ilman minkäänlaista rikosepäilyä. Jos tuo, pelkästään toisinajattelijoita varten suunniteltu, laki tulee voimaan on sananvapauden aika suomessa lopullisesti ohi.

  Oksettavinta tuossa lakipaketissa on se että sitä himoitsee samat nilkit ketkä ovat syyllisiä yhteiskuntarauhan romahtamiseen. Virhettä ei edes yritetä korjata vaan tarkoitus on hiljentää ne suomalaiset jotka heidät pettäneitä päättäjiä arvostelee.

  Reply
 • 14.2.2018 at 18:35
  Permalink

  Oli miten tahansa, niin poliisin toiminta oli alle arvostelun. Eikö niinkö päässä yhtään mikään toimi

  Reply
  • 14.2.2018 at 18:52
   Permalink

   Kyllähän tietysti, kun kansaa kiihoittavat kirjoitukset ovat poliisin tarkkailun alla, kyllä siinä tulee myös lapset mieleen, miten he voivat, kun äiti tuottaa runsaasti nettiin tekstiä. Onhan paljon puhuttu kännykkä-äideistä, lapsille ei riitä huomiota. Ehkä isät sitten kantavat vastuun lapsista.

   Reply
  • 15.11.2018 at 06:55
   Permalink

   Kuka ennusti jo toukokuussa, että polpo/syyttäjälaitos langettaa linjalleen uskollisena, vuoden parin tuomion Ilja Janitskille?

   Reply
   • 16.1.2019 at 08:55
    Permalink

    Jos vertaa Talkradion Bitchute- ja youtube-tiliä, näkee mitkä videot youtube on bannannut, koska niitä ei olla bannattu bitchutessa. Viimeisin Talkradion bannattu on viranomaisten tilastoklikkailua matu-rikollisuuden saralla käsittelevä video.

    Vilkaise mitä muuta youtube on poistanut:

    Youtube Talkradio:

    https://www.youtube.com/channel/UCBdN4AAwK-H_5CkC9I7ebBQ

    Bitchute Talkradio:

    https://www.bitchute.com/talkradio/

    PS. Seuraavaksi saamme laitteisiimme ”lahjaksi” deep state-korporaatioilta appsin joka estää pääsyn toisinajattelijoiden sivuille, tämä on vuorossa nyt keväällä, varmaan on ihan normaalia, demokratiaa edistävää toimintaa, näin vaalien alla?

    Toukokuussa on EU-parlamenttivaalit, jos oikein muistan…

    Reply
 • 14.2.2018 at 18:40
  Permalink

  Poliisi (suomalian uusi gestapo) ja erityisesti ”suvaitsevaisuuteen” sairastunut poliisijohto on puolensa valinnut ja se ei ole suomalaisten puoli. raiskaaminen, joukkomurha, terroriteko ja pahoinpitely ovat pienempiä rikoksia kuin isänmaallisuudesta kirjoittaminen. Kaikki tuollaiset maan_petturit kuuluvat sorakuopan reunalle ja niskalaukaus.

  Reply
 • 14.2.2018 at 19:35
  Permalink

  Kyseisen ”Poliisin” nimi selviää aikanaan.

  Reply
 • 14.2.2018 at 19:46
  Permalink

  Juuri kun sitä luulee että nämä DDR:n perilliset eivät enää voisi alittaa edes omaa standardiaan yhtään enempää. Halveksuttavaa paskasakkia nämä ideologiset ”poliisit”.

  Reply
 • 14.2.2018 at 20:00
  Permalink

  Olikohan kyseisen perättömän ilmiannon tekijä se helsingin poliisiin soluttautumaan päässyt moskeijan lattioilla cuckoldina istuskeleva pikkuhintti?

  Reply
  • 14.2.2018 at 20:03
   Permalink

   Täsmennys: Poliisilaitoksen virantoimitukseen luovuttamat kenkänsä islamille alistumisen merkiksi riisunut pikkuhintti.

   Reply
  • 26.5.2018 at 20:26
   Permalink

   Joo eipähän tässä ole pelkästään kyse isänmaallisista ajatuksista, tää törkyturpa haukkuu kaikki ja suoltaa semmosta tekstiä nettiin, että en yhtään ihmettele vaikka poliisi teki lastensuojeluilmoituksenkin. Poliisi toimi ihan oikein tämän  perheenäidin tapauksessa.
   Ja montakohan lastensuojeluilmotusta tästä perheenäidistä on ylipäätänsä tehty riittääkö yhden käden sormet tää ei oo todellakaan ainut eikä toinen eikä kolmas.

   (Nettikirjoitukseni eivät kerro mitään siitä, millainen olen vanhempana ja miten kohtelen lapsiani. Lapseni eivät kirjoittamiani asioita sieltä netistä lue.)

   Nii joo eihän tämänpäivän kersoilla oo älykännykkää eikä nettiä, ei ne osaa mitään googletella.

   Nettiin on joskus kirjottanut itsestään näin:

   ”Oon mielelläni kauhea mulkku ja toisten ihmisten arvostelu ja haukkuminen on kivaa ajanvietettä. Rakastan konflikteja!”

   Kovasti arvostelee, haukkuu, solvaa muita ihmisiä. Ja kuka millonkin on huora, horolortto, ruma, ryhävalas taikka ihmisarvoton paskaläjä,  ihmissaastaa ym….
   Mutta jos arvon rouvaa arvostelee niin se kulkee heti ns. ovet paukkuen.

   Ja hauskinta, että netissä tosiaan haukkuu joitain naisia rumaksi esim yhtä naisurheilijaa vaikka ite ei oo minkään näkönen. Siis halooo!!!!!

   Ylipainosia tuntuu myös solvaavan kovasti kuinka ne on oksettavia ja oikein yököttää.
   Taitaa traumoja olla ylipainosta itellään.
   Viha ja katkeruus siitä naisesta huokuu.

   Koville myös tuntuu ottavan pariskuntien ikäerot tai jos joku äiti on saanut lapsen vähä vanhempana esim 40v niin onhan se solvattava näitäkin. (Kuten Jenniä ja lapsen nimikin on ruma, että: ”hyi vittu millä nimellä tuotakin lapsirukkaa viskattu.”
   No pitäähän se nettiin toki loukkaavaan sävyyn tuollein kirjoittaa. Tai jos ei oo lapsia ollenkaan niin moititaan ja arvostellaan siitäkin : ”En pidä synnyttämättömiä naisia missään arvossa.”
   Että näin eiks oo hienoo

   Ketäpä ja mitäpä tuo rouva nyt ei olis haukkunut. Ja by the way
   täytyyhän niitä erivärisiä ihmisiäkin välillä  rankasti solvata sekä uskovaisia ym…

   Netissä myös toivonut toisen ihmisen kuolemaa sekä: ”kuolema mamuille” ja että: ”suvakit vois vaik tappaa viemällä saunan taa evvk.”
   Että tämmöstä  kivaa tekstiä on kirjoitellu  tämä perheenäiti. Oikein SUPERMUTSI , juu SAIRASTA 
   Mutta sairas ihminenhän tää nainen on, ikävä kyllä.
   Asperger- korttia sit toisinaan heittää kehiin  ihan kun se muka oikeuttasi tälläiseen käytökseen ja siis todella julmaan käytökseen.
   Eihän se muutakun häpäisee muut joilla on  Aspergerin- oireyhtymä.

   Kun ymmärtäisi vaan hakea apua itelleen.

   Reply
 • 14.2.2018 at 20:17
  Permalink

  ”Ihmettelen suunnattomasti sitä, miten poliisi ottaa lapset aseeksi näissä tapauksissa.”

  Koska kieroutuneilla vassarisuvakkipaskoilla ei enää ole yhtään mitään muuta keinovalikoimassaan. Jo se kertoo kuinka epätoivoista taistelua he sairaan idelogiansa puolesta käyvät. Ja tietävät sen itsekin koska tuollaiseen epärehellisyyteen sortuvat ja tekevät sitä silti.

  Kun menetelmät ovat epärehellisiä ja raukkamaisia niin silloin on ideologiakin jonka puolesta sellaiseen täytyy turvautua. Sen tietää jokainen täysijärkinen.

  Reply
 • 14.2.2018 at 20:24
  Permalink

  Kritiikkiä tälle äidille. Ensin kirjoittelee sellaisia joillekiin ryhmän sivuille, että ihmiset siirtyvät kurkistamaan hänen omaa fb-sivuaan.
  Miksi pitää avoimet sivut, kertoa omat asiansa ja lastensa asiat julkisesti, ehkä joku julkisuus imartelee, tulee ne kuitenkin katsomaan mun sivua ja voin kertoa lapsistani ja itsestäni, sellainen julkkiksena olemisen tunne. Itse pitäisin ja pidän sivuni vain kavereile avoimena.
  Mitä hänen miehensä ja edellisen liiton lasten isä on mieltä siitä, että perhe-asiat ja lasten sairaudet ja omat ovat kaikkien ”suvakkipaskojen ” luettavana.

  Reply
  • 14.2.2018 at 20:49
   Permalink

   Mielipiteillä on vapaus. Ainakin perinteisesti vapaissa länsimaissa. Se että sinä et hyväksy muiden mielipiteitä, kertoo sinun olevan fasismin kannattaja, todellakin ”suvakki” ja todellakin pelkkä surkea ihmispaska. Et edes taida ymmärtää kuinka typerältä näytät, sinä Darwinismin umpikuja.

   Reply
   • 14.2.2018 at 20:53
    Permalink

    Et taitanut sanaakaan ymmärtää, mitä kirjoitin. Hän ei halua suojella edes omia lapsiaan julkisuudelta, kuten yleensä ihmiset pitävät sivunsa näkyville vain kavereilleen. Vaikkeivat edes mitään some-julkkiksia ole. Mitä mieltä lasten isät ovat siitä, että perheen asioita julkaistaan avoimilla sivuilla, kun ensin on nimensä saatu tunnetuksi somessa.

    Reply
    • 14.2.2018 at 21:12
     Permalink

     Vitun ääliö suvakkipersesyöpä. Mielipiteiden, ja varsinkin oikeiden vuoksi ei sivistyneessä länsimaassa tule ”suojella” yhtään ketään. Kaikilla on oikeus julkaista mielipiteensä riippumatta siitä mitä sinunlaisesi ihmisjätteet ovat siitä mieltä. Puhumattakaan siitä että joku Helsingin poliisilaitokseen suunnitelmallisesti soluttautunut kenkänsä islamistien käskystä riisuva pikku hintti on siitä mieltä.

     Se on LÄHTÖKOHTA. Sivistyneessä länsimaassa. Se että sinä, paska, ja kaltaisesi paskat ette voi toisten mielipiteisiin vaikuttaa, on toinen tosiasia. Siksi teille surkeille paskoille ei oikeasti jää muuta keinoa yrittää vaikuttaa kuin raukkamainen lasten kautta rääpiminen. Mielipiteenne ja ideologianne ei kestä päivänvaloa.

     Siksi sinä ja muut kaltaisesi olette samaa kastia kaikkien fasististen diktatuurien kannattajien kanssa. Olette surkeaa, ja raukkamaista ihmissaastaa.

     Reply
     • 14.2.2018 at 21:20
      Permalink

      Jokainen järkevä ihminen suojelee lapsiaan eikä levittele heistä kuvia ja tietoja julkisella fb-sivullaan. Järkevät lapsiperheet. Eivät edes muut sukulaiset saa lasten kuvia ja tietoja kirjoitella fb-sivuille. Jos ei halua omia lapsiaan suojella, aika outoa.

     • 15.2.2018 at 10:31
      Permalink

      Olen itse ennemmin rasisti kuin suvakki, mutta voi mikä myötähäpeä nousee näiden muiden rasistien kirjoituksista. Kaikilla paistaa niin elämänkoulu läpi että taidan ihan häpeän takia vaihtaa kohta puolta. Varsinkin tämä Jeppes ”vitun ääliö suvakkipersesyöpä” -teksteineen. Pilaat koko rasistien maineen noilla ameeban tason kommenteillasi. Lue edes mistä on kyse, ennen kuin annat noiden aivoripuleidesi valua nettiin! Tässä koko suvi-hommassa ei ole kyse pelkästään rasistisista kirjoituksista, vaan suvi haukkuu kaikki netissä. Sitten kun ei enää tiedä mitä sanoisi ja alkaa ehkä hieman katumaan törkypuheitaan, niin vedetään asperger mukaan kuvioon. Ne, jotka täällä puolustaa häntä, eivät tunne häntä yhtään. Me tunnetaan kun ollaan livenä seurattu hänen älyttömyyksiään. Häneltä pitäs oikeesti ottaa lapset pois, joten poliisi toimi ihan oikein!

     • 15.2.2018 at 11:24
      Permalink

      Sirkku, poliisi ei toiminut tässä asiassa ollenkaan. Nimike ”Vanhemman rikollisuus” edellyttää tuomiota ja poliisi tasan tietää sen, eikä sellaista nimeäisi. Se kykenee lastensuojeluilmoitukseen muutenkin. Koko juttu on tekaistu sossussa olevien tuuraajien tai muiden pahansuopien toimesta.
      Anna sinä Suvin ja Jeppesin haukkua, ”Ei haukku haavaa tee” -sanotaan. He ovat mitä ovat ennenkin olleet. Nyt vain on tämä some. Ihmiset eivät ole vain joko ”rasisteja” tai ”suvakkeja”, mitä ne sitten tarkoittanevatkin nykyään, miten ”rotuerottelu” korreloi ”suvaitsevaisen vajavuuden” vastakohtaan ja päinvastoin.
      Pahinta on heittäytyä aivot narikassa johonkin blokkiin toisten vietäväksi ja itse heittäytyä kuoroon mukaan, ihan vaan koska jotkut jossain satunnaisesti tuottavat rumaa puhetta ja saavat siitä kiksejä. Jos Suvi tiedetään lämpimikseen puhujaksi niin se siitä.

    • 14.2.2018 at 21:26
     Permalink

     ”Jokainen järkevä ihminen suojelee lapsiaan eikä levittele heistä kuvia ja tietoja julkisella fb-sivullaan. Järkevät lapsiperheet. Eivät edes muut sukulaiset saa lasten kuvia ja tietoja kirjoitella fb-sivuille. Jos ei halua omia lapsiaan suojella, aika outoa.”

     Sinä et selvästikään ole onnistunut asiassasi, Leena.

     Reply
     • 15.2.2018 at 10:11
      Permalink

      Jotkut ne suojelee lastensa yksityisyyttä niin tehokkaasti, ettei kukaan tiedä heistä mitään ennen kuin heiltä on henki pahoinpidelty.

 • 14.2.2018 at 21:00
  Permalink

  Yhteiskunta mitataan siten miten se kohtelee heikoimpiaan!!

  Suomessa poliisi on päättänyt saada ”toisinajattelijat” kuriin keinolla millä hyvänsä. Ja se on ottanut kohteekseen juuri heikoimmat, ne joilla on eniten menetettävää. Miksi ihmeessä poliisi ei kiusaa ”omankokoisiaan”? Pelkääkö että tulisi kurinpalautusta?

  Poliisinkin on noudatettava lakia vaikka kuinka yläjohdolta tulisi EU-globalismi-puna-viher-liberaali höttöä. Näillä tempuillaan poliisi nakertaa omaa uskottavuuttaan, joka ei ole enää kovin vankka kansan silmin.

  Reply
  • 15.2.2018 at 09:43
   Permalink

   Tämä Suvi ehkä kiusasi ”omankokoistaan” kirjoittamalla äänekoskelaisen kaupan myyjän tautisesta huivista. Ehkäpä myyjien pitäisi pienellä paikkakunnalla sitten kestää netissä esitetyt tunnistettavat solvaukset, kun esittäjä on ”heikko ihminen, jolla on eniten menetettävää.”

   Reply
 • 14.2.2018 at 21:09
  Permalink

  Missä nettikansa nyt kirjoittelee tämän somejulkkiksen vuoksi asioista, on esitetty väite ettei mamuperheiden asioihin lastensuojelu puutu. Se ei pidä paikkaansa, ihan samoin perustein heille tehdään kotikäyntejä, ohjataan lapsia psykiatrisen avun piiriin jne. kun sosiaalitädit saavat ilmoituksen, useinhan se tulee esim, koulusta. (ja tarkisten asian juuri lastensuojelussa työskentelevältä sukulaiselta, osa perheistä suhtautuu hyvin asiaan ja lapsen häiriöiden auttamiseen, osa taas on kiukkuinen, kuten suomalaisperheetkin. Yllättävää oli mielestäni se, mamuisä voi olla usein myönteisempi yhteistyöhön kuin äiti. Tietysti on päinvastoinkin.

  Reply
  • 14.2.2018 at 21:16
   Permalink

   Mene nyt vitun skitso ruttumummolässyLeena Lahdesta hoitoon. Et edes kykene muodostamaan enää järjellisiä lauseita, jos koskaan pystyitkään. Onneksi tiedämme että olet jo ainakin 73 vuotta vanha, joten riemulla tiedämme myöskin sen että tässä lähipäivinä aivopierusi loppuvat.

   Lopullisesti.

   🙂

   Reply
 • 14.2.2018 at 21:49
  Permalink

  Suomen kouluissa ja mediassa ajetaan virallisesti monikulttuurisosialismia. Jos vastustaa ”tasa-arvoa” eli Suomen tuhoamista mamuilla ja sosialismilla saa potkut. Fb sensuroi kaiken ja raastupa niittaa tuomioita. Tämä ei ole mitään suvaitsevaisuutta vaan internatsismia. Opposition ja suomalaisen kansanryhmän tuhoamiseen tähtäävää toimintaa. Mamut tuhoaa aina natiivit. Tauti alkaa mamujen perän nuolemisella.

  Reply
  • 14.2.2018 at 21:53
   Permalink

   SoMe:ksi voi valita VK:n ja lasten koulutukseksi yksityisen.

   Reply
 • 14.2.2018 at 23:19
  Permalink

  Minkä niminen polpo oli asialla?

  Reply
 • 15.2.2018 at 02:06
  Permalink

  Eikö enään muuta keksitä rajoittamaan ihmisten suoria mielipiteitä kun pelottelemalla perheitä huostaanotoilla jos sanoo miten ajattelee? Todellakin ala-arvoista ja halveksittavaa touhua
  Tässä hyvä linkki huostaanottajien törkeydestä toimia että kunta saa rahaa, lapsia ja perhettä ei ajatella pätkääkään, onko ihme ettei tähän maahan enään lapsia uskalla tehdä?

  https://www.nykysuomi.com/2018/02/13/esko-leipala-lastensuojelusta-on-tullut-huostaanottoautomaatti/

  Reply
  • 15.2.2018 at 09:17
   Permalink

   Tokkopa nyt kukaan Tannisen lapsia on huostaanotttamassa, vaikka perheen tilanne ja mahdollinen avuntarve kartoittaisiinkin. En muistanutkaan tätä henkilöä, kuvasta tunnistin, on joskus kirjoitellut jollain muulla nimellä. Näyttää edelleen olevan julkiset sivut yksityiselämänkin suhteen. Itse olen piiloittanut kaiken vain kavereille, minkä Facebook vain sallii.

   Reply
 • 15.2.2018 at 05:04
  Permalink

  Tuo ihminen on nettikirjoituksissaan mm.huoritellut, käskenyt tappamaan itsensä, ja paikallisen kaupan myyjän kirjoitti olevan tautinen koska käyttää huivia. Päivittäiseen kielenkäyttöön kuuluu myös ylipainoisten, muiden äitien, uskovaisten ja eri väristen ihmisten rankka solvaaminen.
  Tämä lasu ei ollut tosiaan ensimmäinen ko.rouvasta.
  Ja mikä huvittavinta, kaupassa ja kaupungilla kun hänet näkee niin luikkii häntä koipien välissä piiloon hyllyjen väliin. Kovat puheet on netissä, mutta oikeassa elämässä hän on vain reppana.

  Reply
 • 15.2.2018 at 05:08
  Permalink

  Ja lisään vielä, että lastensa kanssa on naureskellut ainakin lestadiolaisille, opettanut heidän olevan hihhuleita ja naurettavia.
  Toivottavasti pojat saavat isältään parempaa kasvatusta eikä tämä sairas ihminen pääse aivopesemään heitä ihan kokonaan.

  Reply
  • 15.2.2018 at 09:28
   Permalink

   Niin, sinun mielestä siis lestadiolaiset on järkeviä, heh, kyllä sai nauraa.
   Heti tule mieleen Sipilä, että onpa siinä järkevä ihminen….

   Reply
   • 15.2.2018 at 10:24
    Permalink

    Älä laita sanoja mun suuhuni.

    Reply
    • 17.2.2018 at 19:17
     Permalink

     Itehhän toi esille että on jotenkin väärin kertoa totuutta lestoista, sillä ne ei muuksi paskasta muutu vaikka niitä kiilottaa koitettaisiin.

     Reply
 • 15.2.2018 at 08:41
  Permalink

  Tanniselta on todellisuudentaju kadonnu jo aika päivää sitten. Isänmaallinen saa toki olla mutta sen varjolla tuo vuosia kestänyt provosointi ja huomiohuoraaminen sosiaalisessa mediassa on jotenkin vielä säälittävämpää.
  Apua tämä ”nainen” tarvitsee. Ei vaan taida haluta ymmärtää sitä itse.

  Reply
 • 15.2.2018 at 09:12
  Permalink

  Ihan tämän vuoden puolella olikin tuo kaupan myyjän ”tautinen huivi” kuvakaappauksina ei sivuilla. Tietääkseni elintarvikealalla hiukset on peitettäväkin, s-ryhmällä myös asuihin sopivat riittävän peittäviä päähinemalleja myös muslimihenkilöstölle.
  Jos raskaana jaksaa arvostella työtätekevien työasuja, kaitpa raskaus ei silloin ole mikään este myöskään henkilön itsensä arvostelemiselle.

  Reply
 • 15.2.2018 at 09:15
  Permalink

  En ota kantaa hänen kirjoitteluunsa tai elämäntapoihinsa, enkä välttämättä jaa maailmankatsomustakaan hänen kanssaan, mutta…
  Tämä vihapuhekampanjointi alkaa ärsyttämään ja huolestuttamaan, oikein tosissaan…

  Voisiko joku ystävällisesti antaa esimerkin vaikka historiasta, koska tai milloin ihmisten suuttumus tai viha on laantunut sillä, että heitä kielletään ja rangaistaan osoittamasta vihansa tai suuttumuksensa? Itse en löydä historiasta ensimmäistäkään kestävää ratkaisua joka perustuu kieltämiseen, ainakaan tästä aiheesta. Tämäntyyppiset ongelmat tuppaavat historian valossa ratkeavan sillä, että vihan tai suuttumuksen juurisyyt ratkaistaan. Ei mitenkään muuten.
  Historia tuntee myös lukuisia esimerkkejä siitä, miten käy jos kyseisiä juurisyitä ei ratkaista. Valitettavasti…

  Reply
 • 15.2.2018 at 10:49
  Permalink

  Suvilla ei taida muita kavereitakaan enää olla kuin rajakkiryhmän toverit. Täällä Äänekoskella ei ole kavereita enää. Sen verran on ollut rääväsuu että paikalliset lähinnä vaan toivoo että muuttas pois täältä. Niin niittää kuin kylvää.

  Reply
 • 15.2.2018 at 13:15
  Permalink

  Tunnen tapauksen ja tiedän, että kyseinen nainen on kyllä HARVINAISEN sairas henkilö. Ei ole niin, että häntä ei ole syytetty mistään, vaan häntä vastaan on nostettu oikeusjuttu ja enemmän kuin perusteellisesta syystä. Mielestäni kaikkia ihan äärimmäisiä suuntauksia kohtaan olisi tosi järkevää tehdä lastensuojeluilmoitus. Jos henkilöllä on pahoja mielenterveydellisiä ongelmia ja se ilmenee äärimmäisen rasismin muodossa, ei kansanryhmää vastaan vaan ihmisiä vastaan jotka työskentelevät hänen kanssaan samassa työpaikassa, niin se ei voi olla terveellistä lapselle asua tälläisessa perheessä. Ihan yhtä hyvin minua vastaan olisi perusteltua nostaa lastensuojelutapaus, jos rupeaisin rähjäämään tuntemattomille ihmisille, joiden kasvojen väristä en pidä. Rajansa kaikella. Sosiaalitoimi oli kyllä tapauksessa harvinaisen ammattitaidoton, mutta siksi ettei tätä tapausta viety pidemmälle.

  Reply
  • 15.2.2018 at 13:26
   Permalink

   Kyllä, juuri näin! Ne jotka hänet tietää/tuntee, tietää ettei hänessä ole mitää puolustettavaa. Ja vaikka rikosnimikkeitä ei ole tässä mainittu, niin uskon että monikin on tehnyt rikosilmoituksen hänen solvaamisistaan netissä. Ei ole kauaa kun näin kirjoituksen, jossa hän kirjoitti omalla nimellään jollekin ”tapa ittes”, ja tällainen ihminen tekee töitä sosiaalialalla. Lapsilla on ollut koulussa ongelmia ja Suvi on joutunut käymään selvittelemässä lastensa käyttäytymisiä koulussa, on ollut muiden kiusaamista yms, eli selkeästi ottavat oppinsa äidiltään. Ei hyvä. Ja kuten tuolla joku mainitsikin, niin netissä on turpa ammollaan, mutta kohdatessa kääntää pään toiseen suuntaan ja luimistelee piiloon. Sellainen on Suvi.

   Reply
   • 26.5.2018 at 21:14
    Permalink

    Joo eipähän tässä ole pelkästään kyse isänmaallisista ajatuksista, tää törkyturpa haukkuu kaikki ja suoltaa semmosta tekstiä nettiin, että en yhtään ihmettele vaikka poliisi teki lastensuojeluilmoituksenkin. Poliisi toimi ihan oikein tämän  perheenäidin tapauksessa.
    Ja montakohan lastensuojeluilmotusta tästä perheenäidistä on ylipäätänsä tehty riittääkö yhden käden sormet tää ei oo todellakaan ainut eikä toinen eikä kolmas.

    (Nettikirjoitukseni eivät kerro mitään siitä, millainen olen vanhempana ja miten kohtelen lapsiani. Lapseni eivät kirjoittamiani asioita sieltä netistä lue.)

    Nii joo eihän tämänpäivän kersoilla oo älykännykkää eikä nettiä, ei ne osaa mitään googletella.

    Nettiin on joskus kirjottanut itsestään näin:

    ”Oon mielelläni kauhea mulkku ja toisten ihmisten arvostelu ja haukkuminen on kivaa ajanvietettä. Rakastan konflikteja!”

    Kovasti arvostelee, haukkuu, solvaa muita ihmisiä. Ja kuka millonkin on huora, horolortto, ruma, ryhävalas taikka ihmisarvoton paskaläjä,  ihmissaastaa ym….
    Mutta jos arvon rouvaa arvostelee niin se kulkee heti ns. ovet paukkuen.

    Ja hauskinta, että netissä tosiaan haukkuu joitain naisia rumaksi esim yhtä naisurheilijaa vaikka ite ei oo minkään näkönen. Siis halooo!!!!!

    Ylipainosia tuntuu myös solvaavan kovasti kuinka ne on oksettavia ja oikein yököttää.
    Taitaa traumoja olla ylipainosta itellään.
    Viha ja katkeruus siitä naisesta huokuu.

    Koville myös tuntuu ottavan pariskuntien ikäerot tai jos joku äiti on saanut lapsen vähä vanhempana esim 40v niin onhan se solvattava näitäkin. (Kuten Jenniä ja lapsen nimikin on ruma, että: ”hyi vittu millä nimellä tuotakin lapsirukkaa viskattu.”
    No pitäähän se nettiin toki loukkaavaan sävyyn tuollein kirjoittaa. Tai jos ei oo lapsia ollenkaan niin moititaan ja arvostellaan siitäkin : ”En pidä synnyttämättömiä naisia missään arvossa.”
    Että näin eiks oo hienoo

    Ketäpä ja mitäpä tuo rouva nyt ei olis haukkunut. Ja by the way
    täytyyhän niitä erivärisiä ihmisiäkin välillä  rankasti solvata sekä uskovaisia ym…

    Netissä myös toivonut toisen ihmisen kuolemaa sekä: ”kuolema mamuille” ja että: ”suvakit vois vaik tappaa viemällä saunan taa evvk.”
    Että tämmöstä  kivaa tekstiä on kirjoitellu  tämä perheenäiti. Oikein SUPERMUTSI , juu SAIRASTA 
    Mutta sairas ihminenhän tää nainen on, ikävä kyllä.
    Asperger- korttia sit toisinaan heittää kehiin  ihan kun se muka oikeuttasi tälläiseen käytökseen ja siis todella julmaan käytökseen.
    Eihän se muutakun häpäisee muut joilla on  Aspergerin- oireyhtymä.

    Kun ymmärtäisi vaan hakea apua itelleen.
     

    Reply
 • 15.2.2018 at 15:26
  Permalink

  Huojentavaa kuulla, että Äänekoskella on noussut Suvista huoli. Rouva tarvitsisi ystäviä ja muuta tekemistä kuin somejulkkikseksi pyrkimistä. Katselin hänen profiileitaan tänään, ja vaikka sieltä tämän lasuvierailun vuoksi on kai siivottu pahin rasistinen paska nyt pois, niin silti hänen ulosantinsa on harvinaisen törkeää.

  Siitä tulee mieleen kriminelli elämänkoulu. Hyvin harva Rajat kiinni-poppoostakaan kykenee noin patologiseen vihaan. Joku puuro-Marttakin tuntuu symppikseltä tähän tätsyyn verrattuna.

  Kuinka tämän tason ”intellektuelli” voi samaan aikaan opiskella jotain niinkin monimutkaista kuin neuropsykiatria?

  Vihaa myös esim. lihavia naisia, seksityöläisiä, eri-ikäisiä pariskuntia….siis ihan kaikkia, jotka eivät mahdu hänen ahtaaseen käsitykseensä ihmisyydestä.

  Tätä ei missään nimessä pidä lukea Aspergerin syndrooman piikkiin, sillä Asperger ei vaikuta asennemaailmaan. Tämä ihminen tarvitsee apua tunne-elämänsä kanssa BIG TIME, tukea ihmiseksi kasvussa.

  Reply
  • 15.2.2018 at 15:44
   Permalink

   Kyllä häntä on jotkut koittaneet tukea, mutta hän tietoisesti polttaa siltansa kaikkien kanssa ja sitten ihmettelee kun ei ole ketä kutsua juhliinsa. Vaatis Suvilta aika isoa asenteen muutosta että joku vielä jaksais yrittää viihtyä hänen seurassaan. Eniten huvittaa että on asioita mistä hän on ennen aukonut päätään (esim yksinhuoltajat, jos jollain on lapsia eri isien kanssa, joku seurustelee ulkomaalaisen kanssa, pariskuntien ikäero, lapsien lukumäärä, ihmisten lihavuus jne), niin joissakin asioissa hän on sitten kuitenkin itse toiminut omien ”sääntöjensä” vastaisesti. Eipä tainnut tuo yksinhuoltajuuskaan olla yhdessä vaiheessa kovin kaukana. Ja ei hänenkään lapset ole kaikki saman miehen jälkeläisiä.

   Reply
 • 15.2.2018 at 15:46
  Permalink

  Tällaisesta poliisista pitäisi tehdä tutkintapyyntö. Esitutkintamateriaali kun on salaista ja niiden tietojen urkinta on kielletty kaikilta ulkopuolisilta myös tutkinnan ulkopuolella jääneiden osalta.

  Reply
 • 15.2.2018 at 17:00
  Permalink

  ”tämän vuoden puolella”

  Haista suvakki mätää paskaa.
  Päiväkoteihin ja kouluihin on tänäkin vuonna laitettu itämaiden ihmeitä, ”siedätyshoitoksi”. Mutta kun pääsi on paskaa täynnä sinne on turha enää järkeä koittaa istuttaa.

  Sinun mukaan kaikki Suomeen tulee itämaanapinat oli lapsia ja kaikilla oli paperit ja heti saatiin helnkilöllisyys selvillä, ja kaikki oli lentokoneinsinöörejä.

  Reply
  • 15.2.2018 at 17:34
   Permalink

   Sinulla on kovin paha olo. En tiedä, mistä johtuu. Lues välillä muuta kuin näitä ”alan lehtiä”. Ihan vaikka kirjaa. Vaikka Tuntematon sotilas, oletko koskaan lukenut? Tai Mika Valtarin kirjoja tai jotain kevyttä dekkaria tms.

   Päiväkodeissa olen itsekin nähnyt esim, somalityttöjä harjoittelijana, venäläistyttöjä, virolaistyttöjä. Päiväkodit ovat alle kouluikäisille, ei sinne mitään tapauksia enää oteta hoitoon, joista ei voi olla varma, ovatko 17 vai 30 -vuotiaita.

   Kerro, jos tiedät tapauksen, missä aikuisen ”itämaiden ihmeen” takia on koulussa tai päiväkodissa tapahtunut jotain ikävää. Itse muistan liki aikuisen opiskelijoiden tehneen kaksi koulusurmaa, mutta olivat kyllä ihan suomalaisia. Jonkun tapauksen muistan, kun nuoripari oli ensin karkumatkalla yhdessä, sitten poika tunkeutui kouluun puukottamaan tätä tyttöystävänsä, meniköhän se niin. Hekin olivat suomalaisia molemmat.

   Reply
   • 15.2.2018 at 17:55
    Permalink

    Kuule, olen takuulla satakertaa enemmän lukenut kirjoja mitä sinä ja seurannut mitä euroopaassa ja Suomessa tapahtuu.
    Sinulle tulee se ”pahaolo” kun tässä maassa tulee ihmisten pinna täyteen suvakkeja ja
    islamisteja.

    Reply
    • 15.2.2018 at 18:07
     Permalink

     Sitten et muuten voi hyvin. Yritä rentoutua jollain konstilla, muulla kuin alkoholilla. Tuollainen ajatusten kieriminen jossain suvakkien ja ”islamistien” pelossa ei ole normaalia. Vaikka erilaiset propagandan tekijät teitä yllyttävät, heillä on oma lehmä ojassa, päästä jotenkin näkyviin poliittisesti, saada ääniä jossain vaaleissa, saada rahalahjoituksia, jos ei muuta. Älä unohda ajattelemista, ihmisten vaikutusperien tutkimista, kun vaikka katsot kymmeniä youtubeja, joiden tekijöillä on tarkoitus vain yrittää tienata ja toivoa, että joku vielä lahjoittaa viimeiset rahansa.
     Tänään tuli säälittävä video, monia kymmeniä vuosia etuuksilla elänyt mies teki videon, miten vaikea on saada toimeentulotukea. Kuitenkin on kalliit kännykät ja systeemit ja aikaa videoilla mutustella roskaruokaa, mikä on kallista. Hänelle ehdotettiin ajanvarausta Kelasta, jotta voisi tarkkaan virkailijan kanssa selvittää hakemusten muodollisen oikeellisuuden ja pääsisi tästä uudesta kela-systeemistä perille. Ei kelvannut sellainen vaihtoehto.

     Reply
     • 16.2.2018 at 20:33
      Permalink

      Lyödäänkö vetoa kuka on juonut enmmän alholia, minä en ole juonut tippaakaan 30 vuoteen, mites siellä, montako tuubia liimaa imet pivässä?
      Ja minä en ole köyhä enkä myöskään työtön.

 • 15.2.2018 at 19:00
  Permalink

  Miksikähän muuten perussuomalaiset tms, eivät ole tätä henkilöä pyytäneet puoluetyöhön. Kuitenkin jo vuonna 2015 on ollut julkisuuden henkilö, sukunimi on toinen ollut silloin.
  http://aksa.fi/vastustamme/

  Reply
 • 15.2.2018 at 21:31
  Permalink

  Rouva on nyt Marco de Witin ohjelmassa. Eipä kerro vaikkapa siitä, ettei hyväksy kaupan henkilökuntaa, jonka hiukset on peitetty. Uskoisin asian varmaan selvitetyn myös lapsille, sekin muslimiakka, ei enää käydä siellä kaupassa. Useinhan ilmoitukset tulevat koulun kautta, kun lasten puheet ja käytös on koulussa häiriintynyttä.

  Reply
 • 15.2.2018 at 21:39
  Permalink

  Tuohon Witin ohjelmaan liittyen, en ole lukenut tämän rouva Hytönen-tAnninen päivityksiä, mutta jos niitä poliisin hallussa on, niistä ehkä hyvinkin ilmenee myös lapsille opetetut ja kerrotut asiat. Ainakin tuon youtube-pariskunnan lapsi on hyvin koulittu, jos kerran Jösse Järvenpäätä soittelee koulussa ja on kymmeniä kertoja kuullut mielenosoitusten vihapuheet.

  Reply
 • 15.2.2018 at 21:49
  Permalink

  Hiukan tuossa ohjelmassa kävi korviin, kun 21.50 äiti hyvästelee videoporukan kertomalla, että lapset pitää laittaa nukkumaan. Eikös ole vähän myöhäinen aika alle 10-vuotiaille lapsille.

  Reply
 • 15.2.2018 at 21:57
  Permalink

  Vielä yhden huomion teen, tuossa youtubessa tuli esiin että lasun vierailu olisi ollut yllätys. Minulle alkoi itsestään seuraava video jotenkin keskeyttäessäni Wittien tekonaurujen katselemisen, siinä tuli juuri Junes Lokan youtube ja hänellä Suvi Tannisen päivitys 5.2.2018 kuvakaappauksena facebookista siitä, että lasu oli soittanut ja Helsingin poliisilta on tutkimuspyyntö kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan.

  Reply
  • 16.2.2018 at 12:02
   Permalink

   Pakko selventää sen verran, että Helsingin poliisilta ei ole asianosaiselle tullut tietoon minkäänlaista tutkintapyyntöä mihinkään rikokseen eikä edes rikoksesta epäilyyn liittyen. Hänelle ei ole edes itselleen tullut poliisilta ilmoitusta siitä, että hän olisi epäiltynä mainitusta rikoksesta. Koko tämä juttu on siis tätsin tuulesta temmattua eikä poliisi ole myöskään esittänyt väitteilleen tueksi minkäänlaisia todisteita.

   Reply
   • 17.2.2018 at 16:25
    Permalink

    Hänen itse kirjoittamansa päivitys, joka Junes Lokan youtubessa oli kuvakaappauksena, kertoo kyllä hänen tietävän tutkimuspyynnöstä kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan. Samoinhan ”suvakkipalstoilla”tämä kaupan myyjä, jota hän nimitteli tautiseksi jne on aprikoinut kunnianloukkaussyytteen nostamista ja hänelle sitä suositeltiin. Itse en ota kuvakaappauksia, mutta erilaisten ”suvakkipalstojen” kommenteissa olen monesti nähnyt kuvakaappauksia Tannisen kommenteista.

    Reply
    • 17.2.2018 at 21:41
     Permalink

     No tokihan hän asiasta sen verran tietää mitä lasut ovat hänelle kertoneet. Mutta poliisihan ei ole epäilystään tai tutkinnasta tai ylipäätään mistään muustakaan asianosaiselle mitään ilmoittanut vaikka niin olisi tietysti pitänyt toimia JOS tutkinta edws on aloitettu tai henkilöä rikoksesta epäiltäisiin.

     Reply
     • 18.2.2018 at 00:03
      Permalink

      Jaa, ja sittenhän on pakko kertoa asiat niinkuin ne oikeasti on jossain witin youtubessa tai mv-lehdessä tai missä jutun antaakin. Eikähän se meille sivullisille edes kuulu, jos pyörittelee silmiään tietämättömänä, mutta jos julkisuuden kipeys on kova, nauttiihan sitä silloin julkisuudesta. Ja kun ei ole edes ensimmäinen kerta, oman kertomansa mukaan, (youtube) kun lasu vierailee. Uutta tietoa kuulin, en ole itse mistään lukenut, hän on lastensa omaishoitaja (siis en tiedä varmaksi) eli silloin saadaan kunnalta palkkaa sairaan hoitamisesta. En tiedä, sosiaalilautakuntako vai mikä noita asioita hoitaa tai miten paljon ihmiset tarvitsevat lasu-väkeä avioeroissaan.

   • 17.2.2018 at 16:30
    Permalink

    Kirjoitin tuolla ylempänä, jos poliisilla kerran on tämän Tannisen päivityksiä ja kommentteja eri maahanmuuttokriittisiltä palstoilta käytössään, niistähän voi ihan hyvin tulla esiin, mitä hän on lapsilleen sanonut. Sanoin lapsille, kielsin lapsia jne……

    Uusi ihminen tullut jonnekin rajakki-fb-sivulle (uusi facebookissakin kertomansa mukaan) ja ensimmäisessä kommentissaan kertoi, miten on n. 10-vuotiailleen opettanut, että saa sanoa erilaisia nimittelysanoja koulussa (törkeitä määritelmiä alussa ) mamulapsille, saa kiroilla, heitä saa jopa lyödä, jos lähelle tulevat. Tosin hän sai jo siellä omiltaankin vähän palautetta, lapset ovat kuitenkin lapsia. Tällä ei ollut mitään tekemistä Tannisen kanssa, mutta noinkin voi käydä, että paljastelee liikaa.

    Reply
 • 15.2.2018 at 22:57
  Permalink

  Mutta kaiken kaikkiaan: Nainen masu pömpöllään on mitä kaunein näky – niin tämäkin Suvi Tanninen 🙂

  Reply
 • 16.2.2018 at 09:29
  Permalink

  Kannattaa varmaan miettiä mitä netissä kirjoittelee omalla nimellä ja IP-osoitteella.

  Itsellä ei ainakaan ole missään somessa tiliä omalla nimelläni.

  Reply
  • 16.2.2018 at 10:15
   Permalink

   Jotkut vastaa kirjoituksistaan toiset ei. He jotka eivät, ovat kuin sanalliset burkhat päällä. Ja niitä voidaan vaihtaa kuin vaatteita – ei kovin vakuuttavaa… ja sellaisten alta hävyttömyyksien huutamiset ovat hyviä tekosyitä rakennella rajoituksia sananvapaudelle.

   Reply
   • 18.2.2018 at 19:56
    Permalink

    Kuulemma tämä tautinen huivia pitävä muslimikassa on aikonut tai häntä ainakin kehoitettiin nostamaan tutkintapyyntö tälläisestä vihapuheesta. Henkilö on eräässä ryhmässä facebookissa, johon en kuulu, mutta jota satuin lukemaan, en säännöllisesti edes.
    Kun otat, Koivumäki, kovasti kantaa vihakirjoittelun puolesta, voiko työtätekevää ihmistä soimata työnantajan hyväksymästä päähineestä, mikäli ei työssään ole tehnyt virheitä?

    Reply
    • 21.2.2018 at 00:29
     Permalink

     Arvoisa ”katselen”, en mielestäni ota erityisesti vihakirjoituksen puolesta kantaa, en edes tunnusta sellaista ainakaan niin kauan kuin sellainen on määrittelemättä. Koen sen puhtaasti suunnitelmana murentaa sananvapautta. Löperöä ja kiusaavaa puhetta myönnän olevan paljon, mutta sen varjolla sananvapauden vieminen kaikilta, myös löperön puheen kohteelta on liian kova hinta, koska se johtaa siihen että lopulta kädet ja aseet puhuvat.
     Katson kuitenkin tunnistavani pahan, ja sitä vastaan aidosti puhuvani. Minusta burkha on aina jo ajatuksena likainen ja erityisesti paha koska sen käyttö juontuu alistuksesta ja väkivallasta joilla toinen sukupuoli asemoidaan koneen osaksi. Se elämä voi olla hänelle ihan siedettävää, jollekin happohyökkäyksen kohteelle jopa pelastus omalla sairaalla tavallaan. Mutta se on silti paha koska kuten kaikki tiedämme, se on lähtöisin sotaisan islamin tarpeista ja äärimmäisen itsekkyyden ja etuoikeuden varjelemisesta.
     Myös huivi on paha jos sen tarkoitus on tehdä henkilöstä kasvoton, enkä sitä silloin hyväksy, vaikka itse presidentti hyväksi vannottaisi. Työkään ei edelleenkään tee autuaaksi, vaikka kunniallisen työn tekijää kovasti kunnioitankin. Se kun useimmiten on kuitenkin nykyään lähinnä vain toimintaa tulla sitä varten rakennetun protokollan mukaan arvokkaasti toimeen.
     Ongelmakseni muodostuu kannanotoissani pikemminkin rajanveto sen suhteen, kuka puhuu totuudenmukaisemmin silloin jos väitteille ei ole konkretiaa, joten sen sijaan että esität väitteen teosta, osoita se.

     Reply
 • 16.2.2018 at 16:18
  Permalink

  Toi susiruma narttu on niin puhkinussitun Liettuanliisan näkönen ettei varmaan kusikaan pysy sisällä seistessä.

  Reply
   • 17.2.2018 at 20:09
    Permalink

    Nätti on, nätti on, suloinen suorastaan

    Reply
    • 17.2.2018 at 20:28
     Permalink

     Sitäpaitsi, ymmärtää itsekin kauneutensa päälle. On sitä rohkeasti omana itsenään eikä huutele puskista…
     Kun nuo huutelijat pääsee joskus burkhistaan niin moni suomalainen jaksaa taas uskoa taisteluun yhteisen isänmaamme puolesta paljon paremmin. Luultavasti kuitenkin heistä moni kantaa ihan sitä oikeaakin. Tuota kieltä on sen verran helppoa oppia. Ja on helppo ymmärtää että he eivät pahemmin piittaa sananvapaudesta.

     Reply
     • 17.2.2018 at 21:43
      Permalink

      Erittäin edustava on vauvamahamallina. Samalla tavalla kuin jotkut ovat käsi- tai hiusmalleina. Synnytyksen jälkeen hän on taas sama ankea ja kalpea tätsy. Kiinnostaako ketään S:n vihapuhe, kun sillä ei enää ole pohjaa?

     • 18.2.2018 at 19:29
      Permalink

      Kiinnostaako sinua ”Huolestunut”, vaikkapa ”gjhyuin” ??vihapuhe??, enemmän kuin jonkun nimellään kirjoittavan? Ihan vain mielenkiinnosta kysyn…
      Itse katson että nimellään kirjoittava kirjoittaa enemmän asiaa asian vierestäkin, eli jopa omasta ahdingostaankin. Arveletko että hän kirjoittaisi yhtä lailla kauheita jos joutuisi kohtaamaan haukkumansa tällaisilla sivuilla omilla nimillään?
      Puhuuko hän naamat vastakkain samaa keskustelukumppanista? Luuletko että puheensa olisi asiallisempaa jos hän saisi heti palautteen aidolta herjan kohteen tuntevalta, eikä vain joltain dgruzvrt:lta?
      Mitähän jos riisuttaisiin ne ”burkhat” ensialkuun…

 • 16.2.2018 at 23:38
  Permalink

  Ei jumaliste tätä keskustelun tasoa.. Jos teillä hyvät ihmiset on mielipiteitä
  niin opetelkaa edes väittelemään järkevästi.

  Reply
  • 16.3.2018 at 13:09
   Permalink

   Poliisi, niin kuin ihmiset yleensä, on erehtyväinen, jopa virassaankin!

   Reply
 • 9.4.2018 at 10:40
  Permalink

  Muuten, miksi muslimilapsia joita uhkaa silpominen ei oteta huostaan?
  No kait siksi, että heti huostaanoton tultua ilmi koko helvetin islamilainen maailma on kaduilla, kivet lentää, autot palaa ja allahu akbar raikaa

  Reply
 • 9.4.2018 at 22:39
  Permalink

  Noin toimii Suomen kansalle ministerinvalan vannoneen mutta Brysseliä kumartavan Orwell-Sipilän Polpo eli Poliittinen Poliisi, eräs EU-diktatuurin tulevan Gestapon esiaste, ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  Reply
 • 15.4.2018 at 15:47
  Permalink

  Olihan se hyvä tarkistaa, ettei lapset ole someilun takia yhtä laiminlyötyjä kuin tuossa toisessa keskisuomalaisessa perheessä, lapsi on elänyt täysin epänormaalin lapsuuden, mitään ei ole opetettu.

  Reply
 • 3.7.2018 at 16:27
  Permalink

  No eihän tuossa sinällään mitään hätää, eivät ole joutuneet lasun asiakkaiksi.

  Jos vanhempi tekee rikoksen, on ihan normaalia että tehdään lasu-ilmoitus. Ja eipä siitä mitään ilmoitusta tule, että teitä nyt epäillään rikoksesta. Kutsu kuulusteluun tulee aikanaan, tai sitten poliisit hakee kotoa. Riippuu rikoksesta.

  Että onkohan nyt tämä äiti tehnyt kärpäsestä härkäsen? Koska yleensä aina tulee lasu-ilmoitus jos vanhempaa epäillään rikoksesta. Eikä rikoksen tarvi lapsiin liittyä.

  Reply
 • 28.1.2020 at 03:31
  Permalink

  Tähän ollaan tultu,Kuin kytätään ilmoitellaan naapuria somessa , Ilman some olisi ehkä viellä sanan vapaus ja oman mielipiteen ilmaisu , Mutta ei oo enää sanan vapaus ja vapaa aate , Eletään 2020 kuin bigbrother talossa , Kaikki kyttää sua ja sun tekemisiä . Voi kuin olisi viellä -80 tai -90 lukua kuin SILLOIN sai viellä olla omat aateet ja mielipiteet..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.