Emma Kari: Häpeän tätä hallitusta, lähetämme ihmisiä tapettavaksi

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari on huolissaan käännytettyjen turvapaikanhakijoiden kohtalosta.

Kari kirjoittaa Facebook-sivullaan seuraavasti:

”Kurkkua kuristaa. Luen uutista isoisästä, joka oli hakenut turvapaikkaa Suomesta. Hänet käännytettiin Irakiin. Hänet tapettiin Irakissa heti hänen palauttamisensa jälkeen. Tapetun miehen tytär pienine lapsineen on määrätty käännytettäväksi seuraavaksi. Lapset ovat syntyneet Suomessa. Lasten isä on Suomessa. Mutta nyt me lähetämme nämä lapset maahan, joka juuri tappoi heidän isoisänsä.

Me tiedämme lähettävämme heidät vaaraan. Turvapaikkapäätöksen mukaan lapsien etu on “kasvaa ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla läheistensä ympäröimänä ja tukemana kotimaassanne Irakissa”. Mitä tälle maalle on tapahtunut?

Sipilän hallitus on systemaattisesti heikentänyt turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksia, oikeusturvaa ja heidän mahdollisuuttaan saada apua. Samaan aikaan mahdollisuus saada naiset ja lapset turvaan pakolaisleireiltä tai sodan keskeltä on pääasiassa lopetettu tekemällä perheenyhdistämisestä mahdotonta. Sen lisäksi hallitus on pienentänyt pakolaiskiintiötä ja romuttanut kehitysyhteistyön massiivisilla leikkauksilla, jotta antaisimme apua yhä harvemmalle ihmiselle.

Turvapaikkapäätöksiä tekevät ihmiset ovat kertoneet painostuksesta tehdä mahdollisimman paljon kielteisiä päätöksiä. Ranska esti juuri turvapaikanhakijan palauttamisen Suomeen, koska meidän järjestelmämme oikeudenmukaisuuteen eivät luota enää edes muiden EU-maiden tuomarit. Silti hallitus ei suostu käymään läpi sitä, mitä heidän oma politiikkansa tarkoittaa. Meidän on keskeytettävä pakkopalautukset Irakiin ja Afganistaniin. Me emme saa lähettää ihmisiä kuolemaan.

Keskellä historiallista humanitaarista kriisiä me lähetämme ihmisiä tapettavaksi. Ihmisiä, jotka pyysivät meiltä apua. Ihmisiä, jotka luulivat, että tämä on maa, jossa ihmisarvolla on väliä. Kauas on tultu siitä, kun suomalaiset pakenivat ja saivat muilta mailta apua.

Minä häpeän tätä hallitusta. Ja sitä, mitä me olemme tehneet näille ihmisille.”

Lähde: Facebook

28 thoughts on “Emma Kari: Häpeän tätä hallitusta, lähetämme ihmisiä tapettavaksi

 • 12.2.2018 at 16:21
  Permalink

  Ei Emman kurkkua kuristanut yhtään turvapaikanhakijoiden ryöstömurhan jälkeen Otanmäessä eikä vaatinut kaikkien irakilaisten poistamista maasta suomalaisten turvallisuuteen vedoten. Kaikki turvapaikanhakijoiden raiskaukset ja muut lukuisat iljettävät suomalaisiin kohdistuneet rikokset vaietaan iloisesti kuoliaaksi. Tuo vihreä puolue on kyllä kuvottavista kuvottavin.

  Reply
  • 12.2.2018 at 18:22
   Permalink

   Tämä on taktinen kirjoitus jonka kirjoittajan (ei välttämättä Emma Kari itse) kurkkua ei kurista eikä hallituksen touhut hävetä. Teksti sisältää kaikki klassiset kliseet mitä vihreä puolue normaalisti käyttää vedotessaan keskivertoista suomalaista helpommin manipuloitavaan kannattajajoukkoonsa -tämä uppoaa täysin tunnetilojensa mukaan elävään joukkoon joka ei takuulla ala tarkastamaan kirjoituksen sisältämien väittämien todenperäisyyttä -mitä se ei kestäisi yhdenkään väittämän osalta. Vihreä puolue on enemmänkin uskonnollinen kuin aatteellinen ryhmä jota sen johto manipuloi toimimaan halutulla tavalla tilanteeseen sopivalla tunteiden ohjaamisella -kansanomaisemmin tätä kutsutaan valehtelemiseksi.

   Täyttää kansankiihottamisen tunnusmerkit.

   Reply
 • 12.2.2018 at 16:32
  Permalink

  Minä häpeän tätä hallitusta(jamyös edellisiä) miettiessäni Otanmäkeä, Poria, Oulua,Turkua. Emmana häpeisin myös itseäni.

  Reply
  • 12.2.2018 at 16:43
   Permalink

   Juuri näin.Voi Emma Emma….häpeä todellakin ulostulojasi.

   Reply
  • 14.2.2018 at 07:21
   Permalink

   Totta, tämä hallitus vastaanottaa tänne ihmisiä tappamaan meitä ja sitten lähettää heitä takaisin. Ja kun he siellä kotimaassaankin tappavat taas, niin lopulta joku onnistuukin tappamaan heistä jonkun. On tämä meidän hallituksemme niin surkea, yhtä tappamista vain järjestämässä koko ajan! Sillä jos se ei olisi ottanut noita ihmisiä tänne ollenkaan, niin heitä ei koskaan olisi tarvinnut lähettää takaisin, eikä kukaan olisi kuollut…

   Reply
 • 12.2.2018 at 16:45
  Permalink

  Häpeis itteensä ja isäänsä mielummin.

  Reply
 • 12.2.2018 at 17:06
  Permalink

  Tolta harvahampaalta pitäis lyödä joka ikinen hammas.

  Reply
 • 12.2.2018 at 17:23
  Permalink

  Eipä sanonut Emma Karikaan mitään kun mies tapettiin Otaniemessä pahoinpitelyn ja ryöstön seurauksena! Ei nostanut meteliä kun nuori tyttö poltettiin elävänä autiotalossa Porissa! Eipä ole korottanut ääntään kun on nuoria tyttöjä ja jopa pieniä lapsia raiskattu ja pahoinpidelty ympäri Suomea! Vanhoja ihmisiä ryöstetty keskellä päivää! Häpeä Emma Kari!

  Reply
 • 12.2.2018 at 17:40
  Permalink

  Irakissa irakilainen tappaa toisen irakilaisen ja se on suomalaisten syy?

  -Asia selvä.

  Reply
 • 12.2.2018 at 18:09
  Permalink

  Emma on vapaa muuttamaan maasta pois, toiseen maahan jonka hallitusta hän ei häpeä.

  Vai onko sanonta ”Ennen maa repeää…” tuttu Emmalle?

  Reply
 • 12.2.2018 at 18:33
  Permalink

  ”Sipilän hallitus on systemaattisesti heikentänyt turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksia, oikeusturvaa ja heidän mahdollisuuttaan saada apua. Samaan aikaan mahdollisuus saada naiset ja lapset turvaan pakolaisleireiltä tai sodan keskeltä on pääasiassa lopetettu tekemällä perheenyhdistämisestä mahdotonta. Sen lisäksi hallitus on pienentänyt pakolaiskiintiötä ja romuttanut kehitysyhteistyön massiivisilla leikkauksilla, jotta antaisimme apua yhä harvemmalle ihmiselle.” missäs vaiheessa näi on käyny? taitaa olla kaikki asiat ihan toisinpäin.

  Reply
 • 12.2.2018 at 20:01
  Permalink

  Aika moni häpeää sinua, mukaan luen itseni.

  Reply
 • 12.2.2018 at 20:37
  Permalink

  Emma saa painua ”häpeidensä” kanssa Helvettiin. Siellä ne pakolaisetkin on.
  Tuo ämmä pitäisi lähettää Irakiin täältä vinkumasta. Mitä tekee ihmisellä missään, jolla on sama kummasta päästä se pörisee.
  Vihreä puolue on lakkautettava lailla avoimena terroristijärjestönä, joka vielä sen lisäksi tyhmistää suomalaisia pahemmin kuin se, että lapsena joutuisi eläinten kasvattamaksi.

  Reply
 • 12.2.2018 at 20:41
  Permalink

  Nämä ”emmakarit” etoo suuresti.

  Reply
 • 12.2.2018 at 21:42
  Permalink

  Yle on tämän kansaa jakavan kiihotuksen taustalla, kun kertoo Irakilaismiehen kuolleen palautuksen johdosta. Mitään todisteita tälle väitteelle ei ole esitetty – tytärkin vain epäilee niin: koska luonnollisesti julkinen epäily vahvistaisi hänen palauttamisen peruuttamista. Ylen ei pitäisi jakaa tämmöisiä epäilyksiä kuin ”tosina”, edes journalismin sääntöjenkään mukaan:

  8. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

  10. Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

  11. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

  12. Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.

  -saisi julkaista tämmöisiä syyllistäviä johdatuksia/ mielipiteitä, ketään (hallitus, migri) vastaan, koska Ylellä ei ole esittänyt todisteita/ vahvistettu/ tutkittu/ oikeudessa tuomittu: miten tai miksi mies kuoli tai kuka hänet edes surmasi.

  Ei Suomi voi olla vastuussa maailman ihmisistä, jotka käyvät Suomesta pyytämässä turvapaikkaa, ja varsinkaan, jos ei turvapaikan myöntämiselle ole ollut perusteita. Tai sitten Ylen toimittajien pitää pyrkiä politiikkaan päättämään ja ottamaan vastuu maailman ihmisistä.

  Yle tekee kylläkin usein näitä toimittajien omia ideologisia kohu-uutisia eri ryhmiä tai henkilöitä vastaan ja se on todellisuudessa aika iso ongelma. Siitä syntyneen kiihotuksen myötä, alkaa usein pysyvät ristiriidat kansan kesken. Jos joskus syntyy sisällissota suomessa, niin uskon sen saaneen alkunsa Ylen ajankohtaisohjelmasta.

  Reply
 • 12.2.2018 at 21:55
  Permalink

  Kuka epävakautti Irakin? USA ja ”länsiliittouma”. Siivotkoon jälkensä.

  Reply
 • 12.2.2018 at 22:38
  Permalink

  Toi Emma Kari tuntuu uskovan kaiken mahdollisen potaskan mitä media sille syöttää. Ei sellaiselle voi kuin nauraa.

  Reply
  • 14.2.2018 at 06:56
   Permalink

   Emma Kari tietää tasan tarkkaan mitä tekee, vaikkei se olekaan mitään puhtoista toimintaa. Mutta hänhän onkin viimeisen päälle isänsä tytär, talousrikollisen ja varkaan kokoomuslaisen, eli ”rövarens dotter”.

   Reply
 • 12.2.2018 at 23:34
  Permalink

  Yle ei todellakaan ole enää uutistoimisto, vaan näiden emmakarien ym.punavihreiden poliittista agendaa ajava propagandatuutti. Yleltä et maahanmuuttokriittistä uutista tai toimittajaa löydä. Karmeinta on se, että Yleä pidetään verovaroin yllä eikä sen enää tarvi pelätä rahoituksestaan. Siksi sen toiminta on härskiäkin härskimpää. Nykymuotoinen Yle on kertakaikkiaan lopetettava.

  Reply
 • 13.2.2018 at 05:39
  Permalink

  Emma on tyhjänpäiväinen ja tyhjäpäinen uikuttaja. Miten helvetissä tämä turhake on päässyt eduskuntaan. Tämä ”puolue” tulisi kieltää perustuslailla ja syynä maanpetoksellinen toiminta Suomen kansaa kohtaan. Menisi sinne paikanpäälle valittamaan ja vaatimaan. Mäntymaa ja Kari, mikä salapoliisien tehokaksikko. Tosin paluuna olisi pari sinkkiarkkua.

  Reply
 • 13.2.2018 at 10:03
  Permalink

  Ajattelepa Emma Kari, kuinka niiden kuuden? suomalaisen naisen kurkkuja tulee kuristamaan heidän loppuelämänsä, kun maahanmuuttaja niitä sahasi keittiöveitsellään ja joita on sen jälkeen yritetty rommoa edes siedettävään kuntoon. Luultavasti vaikeudet syödä, juoda ja puhua tulevat olemaan heidän poltinmerkkinsä hautaan saakka.
  Tämä irakilainenkin saattoi olla ties missä tehtävässä ennen lähtöään kotimaastaan, muttei kehdannut täällä kertoa tekemistään hävyttömyyksistä ja julmuuksista. Sellaiset eivät ansaitsekaan suojelua, selvitkööt sillä vapaasti vastakin tai olkoot selviämättä. Tai sitten hän retosteli Suomen kokemuksillaan kännipäissään ryysyläisille muslimeille ylimielisesti. Matalaa profiilia ja vaatimatonta elämää elävällä on varmasti hyvät mahdollisuudet selvitä takaisin irakilaiseen yhteiskuntaan jos ei ole ihan kauheaa historiikkia painolastikseen kerännyt.
  Ja kuten on tässä julkaisussakin todettu: Bagdad on yhtä turvallinen paikka kuin Ruotsin Malmö. Ja Malmön viime vuosikymmenten turvallisuus on pitkälti rakennettu irakilaisten voimin, joten kyllä Bagdadin pitäisi kelvata irakilaiselle.

  Reply
  • 14.2.2018 at 16:13
   Permalink

   No niin, selvisi sekin – poliisihan se on ollutkin. Ja irakilainen poliisi, hmm… no, sen nyt arvaa millainen kaapillinen luurankoja hänellä siellä on ollut. Joskus sitä sattuu että saa palkkansa ihan palkanlisien kanssa laskettuna vaikkei edes haluaisi. Ei ollut sillä miehellä puhtaat jauhot pussissa.

   Reply
 • 13.2.2018 at 10:04
  Permalink

  Taitaa olla tuhannen ja yhden yön tarina koko uutinen isoisän tappamisesta. Mutta onhan sillä mukava ratsastaa niin kauan kamelin jalat kantaa. Tämähän ei ole Ylen toiminnasta ollenkaan uutta, Ylen rahoitus tuleeki tutkia perusteellisesti, ja Ylevero tulee lopettaa, sillä se on jo ihmisoikeus kysymys, ja yhdenvertaisuus ei toteudu sen toiminnassa.

  Reply
 • 13.2.2018 at 14:54
  Permalink

  Voi emma ..oikeet pakolaiset on todellakin pakolaisleireilla .kaynti irakissa kannattaisi.suomi tukee rikollisuutta ihmiskauppaa salakuljetusta kun kasittelee edes turvapaikkahakemuksia.lue joskus emma kanadan toiminta mallia pakolais asioissa.

  Reply
 • 13.2.2018 at 15:02
  Permalink

  Missä olet Emma silloin kun Suomalaisia tapettiin Turussa, missä olit kun suomalaisia raiskataan, ryöstetään ja pahoinpidellään, kävitkö ilmaisemassa osanottoso omaisille, häpeän tullaisia matu mulkkujen imijöitä, lähde helvettiin tästä maasta äkkiä.

  Reply
 • 21.9.2018 at 17:22
  Permalink

  emma saakin hävetö vihreiden elostelua, kun puolueen puheenjohtaja elostelee homoklubilla ja jani huijaa verorahoja itselleen ja ajaa taksilla vähät välittäenhiiloídioksidikuot´rmastaja eduskuntaryhmän sihteeripelleilee lentokomeessa

  Reply
 • 13.10.2018 at 11:48
  Permalink

  Malmivaarssa pohjoisruotsissa 6/10 tapahtuneesta joukkoraiskauksesta ei ole juttuja näkynyt Suomen mediassa.14 vuotias tyttö raiskattiin usean raiskarin toimesta.Tyttö on hoidettavana vammoistaan Luleån
  sairaalassa.Tietojen mukaan tyttö kaapattiin autoon ja vietiin johonkin asuntoon raiskattavaksi.Raiskaukseen syyllistyneet on poliisilla tiedossa,että kai siitä joku rangaistus tulee?

  Kuitenkin intiassa vuosi sitten oli samaan aikaan TV uutisissa aiheena useaan otteeseen.Miksi naapurissa tapahtunut joukkoraiskaus ei kiinnosta Suomen mediaa?

  Nämä on asioita joita valtaapitävien pitäis hävetä,myös Emma Karin.

  Reply
 • 13.10.2018 at 11:51
  Permalink

  Intiassa vuosi sitten tapahtunut joukkoraiskaus)

  Tuo jäi pois

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.