Aseistautuneet varkaat kävivät omakotityömaalla Vantaalla

Vantaalla jäi sunnuntaina alkuyöstä kiinni kaksi omakotitalotyömaalla varkaissa ollut miestä.

Talon omistaja oli havainnut kutsumattomat vieraat omakotitalonsa laajennustyömaalla ja soittanut hätäkeskukseen. Miehet ehtivät poistua tapahtumapaikalta ennen poliisin tuloa, mutta heidät tavattiin lähistöltä.

Toisella miehellä oli hallussaan työmaalta anastettu valvontakamera. Heidän hallustaan löydettiin myös sähkölamautin, pippurisumute, teräase, murtovälineitä ja joitakin aseiden patruunoita.

Miehiä epäillään varkaudesta, murtovälineen hallussapidosta, ampuma-aserikoksesta sekä vaarallisen esineen hallussapidosta.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Aseistautuneet varkaat kävivät omakotityömaalla Vantaalla

  • 12.2.2018 at 14:24
    Permalink

    Ei taida pankit enää myöntää lainoja rakentajille kun pitää talon emmeet varastella muiden työmailta. Tiukalle on vetänyt talouden rakennusmestareillakin.

    Reply
  • 12.2.2018 at 15:55
    Permalink

    Enää ei ole kodinturvaa kuten ennen. Varkaat ja murtomiehet riehuivat vapaasti yritysten ja kauppaliikkeiden tiloissa, jonka vielä jotenkin ymmärsi. Nyt ne tunkeutuvat jo koteihinkin ja työmaille varastamaan työkaluja, työkoneita ja ym. irtaimistoa. Silloin kun Suomi oli vielä sivussa kaikesta. Omakotitalon sai rakentaa hartiapankillaan kaikessa rauhassa ainoana uhkana oli vain pankki ja patalaiska talkooväki.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.