Vanhusten koteihin tunkeutuneet valehuoltomiehet ja vieraita kieliä puhuneet naiset anastaneet rahaa ja koruja

Valepoliisit ja -palomiehet ovat jo valitettavan tuttu ilmiö. Alkuvuodesta liikkeellä on ollut myös valehuoltomiehiä ja muuten vaan röyhkeitä rikollisia, jotka ovat huijaamalla tai röyhkeydellä päässeet sisälle vanhempien kansalaisten koteihin ja anastaneet asukkaiden omaisuutta.

Nurmijärvellä Toukolantiellä kaksi huoltomiehinä esiintynyttä miestä soittivat 11.1.2018 ovikelloa ja ilmoittivat vanhemmalle asukkaalle, että suihkun letku täytyy vaihtaa. Toinen miehistä kiinnitti asukkaan huomion laskuun, jota hän kirjoitti ja sillä aikaa tekijäkumppani anasti asukkaan lompakosta rahaa sekä luottokortin. Anastus ilmeni vasta miesten poistuttua asunnosta.

Porvoossa Wittenberginkadulla kaksi naista olivat 30.1.2018 koputtaneet vanhemman asukkaan ovea ja kun ovi avattiin he tunkeutuivat asuntoon. Asukas ei tunnistanut kieltä, jota naiset puhuivat. Toinen naisista oli ottanut pöydältä lehden ja laittanut sen asukkaan kasvoille sillä aikaa kun toinen oli anastanut korulaatikosta koruja. Naiset ovat noin 40-vuotiaita ja toisella oli harmaa takki jossa valkoisia raitoja ja toisella oli tumma takki.

Porvoossa 7.2.2018 sama teko toistui Koivumäentiellä kahden naisen toimesta. Ovea koputettiin, ja kun vanhempi asukas avasi oven, niin kaksi naista tunkeutui asuntoon. Toinen naisista kiinnitti asukkaan huomion johonkin paperiin, jota hän kovasti esitteli asukkaalle tekijäkumppanin anastaessa asukkaan lompakosta muutama sata euroa rahaa.

Naisten tuntomerkit vastaavat pitkälti Wittenberginkadulla anastusrikoksen suorittaneiden naisten tuntomerkkejä. Naiset puhuivat tälläkin kertaa kieltä, jota asukas ei tunnistanut. Anastusrikos paljastui kun naiset poistuivat asunnosta. Naiset olivat yrittäneet samalla tavalla päästä toiseen asuntoon Koivumäentiellä, mutta asukas ei avannut ovea.

Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen ovea avatessa ja käyttämään ovisilmää sekä turvaketjua ennen oven avaamista. Epäilyttävistä tapauksista toivotaan ilmoituksia poliisille.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

2 thoughts on “Vanhusten koteihin tunkeutuneet valehuoltomiehet ja vieraita kieliä puhuneet naiset anastaneet rahaa ja koruja

  • 8.2.2018 at 17:00
    Permalink

    Tuokin yo. uutinen kertoo karua kieltään siitä, mitä niin suuresti hihkuttu ”kansainvälistyminen” tuo tullessaan. ”Kansainvälistyminen” on eräs niistä suurimmista taloudellisista parasiiteista, jotka vaikuttavat suoraan rahallisesti Suomen valtiotalouteen tai paremminkin valtionvelan valonnopeudella kasvamiseen. Tämä tahtoo sanoa sitä, että Suomen omien kansalaisten jo perustuslailla taattujen palveluiden ja suoraan rahamääräisten etuisuuksien leikkausten, joita on kohdennettu säälittä vanhuksiin ja muihin huono-osaisiin eläkkeiden suoranaisina takaisin ryöstämisinä. Ettei tässä kaikessa olisi vielä tarpeeksi Suomessa saavat riehua vapaasti katseella seuraten ulkomaiset ryöstöliigat, jotka tulevat ja menevät kuin hollitupiin EU:n Schengen Sopimuksen turvin, jolla mukamas taataan jotain sellaista, jota ei valheellisesti voida päästä samaan tulokseen silloinkin kun normaalit rajavalvontalait ja -asetukset vallitsevat. Suomen henkisen ja moraalisen alamäen tuloksena esiintyy myös kantasuomalaisia ja sitten näitä ”suomalaisia” vanhusten ”kääntäjiä”. Joten näissäkin on aivan kylliksi harmia ja karvasta mielipahaa tuottavia tekoja, sillä jo sinänsä suuri rahallinen menetys vielä saa jatkoa äärimmäisenä vanhan ja jo terveydeltään heikon ihmisen äärettömän mielipahan, sillä heidän koppuraisissa käsissään ei laula valtion luottokortti, puhumattakaan Kela Goldista.

    Reply
  • 8.2.2018 at 17:17
    Permalink

    Kysykää Päivi Negriltä. Sehän tunsi kaikki tänne tulevat paskiaiset. ellei Päivi tunne niin Juha Sipilä tuntee, huoltomiehet ovat varmaan Sipilän kartanon jonka Sipilä lupasi näille varkaille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.