Pikkupoika jäi auton alle suojatiellä Hämeenlinnassa

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Hämeenlinnassa 2.2.2018 aamulla Aulangontiellä.

Kuljattaja oli kuljettanut pakettiautoa Hämeenlinnan keskustan suunnasta kohti Aulankoa. Aulangontie 10 kohdalla tien ylittää suojatie, missä keskikoroke. Kaksi pikkupoikaa oli lähtenyt ylittämään tietä.

Toinen pojista oli pysähtynyt keskikorokkeelle, mutta toinen pojista oli jatkanut tien ylittämistä. Tietä ylittävä 8-vuotias poika jäi pakettiauton töytäisemäksi ylittäessään suojatietä. Kuljettaja ei kerennyt hiljentämään.

Vauhtia törmäyshetkellä oli ollut 20-30 km/h. Poika sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Kuljettaja puhalsi nolla promillea poliisin alkometriin. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulemalla asianosaisia.

Lähde: Poliisi

One thought on “Pikkupoika jäi auton alle suojatiellä Hämeenlinnassa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.