Mauri Peltokangas: Mitä h****tiä tässä maassa pitää tapahtua, että lähimmäisen asiat alkaa kiinnostaa?

Kärkevillä kannanotoillaan koko maan laajuiseen suosioon ponnahtanut perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas kirjoitti eilen illalla Facebook-sivulleen ajatuksiaan eilisestä mielenosoituksesta aktiivimallia vastaan, ja erityisesti tapahtuman osallistujamäärästä.

Peltokangas kirjoittaa:

”Tämän päivän tapahtumat kertoo karua kieltä siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Oma kansa ja sen kyykyttäminen olisi mielestäni asia, jonka soisi keräävän ihmisiä mielenilmaukseen… mutta ei!

Auta armias jos joku sanoo poikittaisen sanan rikollisista maassa loisijoista on tori täynnä suvaitsevia… ja koko valtion virkakoneisto kimpussa.

Mitä helvettiä tässä maassa pitää tapahtua, että lähimmäisen asiat alkaa kiinnostaa?

Sauli puhui taas virkaanastujaisissaan nuorten syrjäytymisestä. Otti asian esiin taas kuuden vuoden tauon jälkeen… ja on tekemättä taas mitään asian eteen seuraavat kuusi vuotta.

Onnittelut valinnasta! Katainen kiittää 😉

Lähde: Facebook

23 thoughts on “Mauri Peltokangas: Mitä h****tiä tässä maassa pitää tapahtua, että lähimmäisen asiat alkaa kiinnostaa?

 • 3.2.2018 at 11:09
  Permalink

  Purkaa hyvinvointivaltio.

  Reply
 • 3.2.2018 at 11:35
  Permalink

  Jaa-a…samaa tulee ihmeteltyä jok’ikinen päivä itsekkin. Syvä on katajaisen kansan horros -pohjan kautta tullaan menemään mutta pystyykö sieltä enää nousemaan onkin taas aivan toinen juttu…

  Reply
 • 3.2.2018 at 11:39
  Permalink

  Istutaan Sipilän hallitus kadulle. Ja samalla uudet vaalit. Pääsee punkun litkijä ja torkkupeiton alla päiväunia ottava Juhanakin kadulle toteuttamaan aktiivimallia.

  Reply
 • 3.2.2018 at 12:07
  Permalink

  Ilmeisesti kansa on tyhmää kun äänestää tyhmät poliitikot valtaan.
  Katainen oli sellainen floppi että luulin ettei huonompaa pääministeriä voi tulla.
  Taisin olla väärässä….
  Sipilä houkutteli tuhansia kehitysmaalaisia maahan typerillä puheillaan ja tounen tollo Orpo antoi kaikkien valua tänne.
  Saatanan vähällä älyllä tätäkin maata johdetaan.

  Reply
  • 3.2.2018 at 12:40
   Permalink

   Valitettavasti kyse ei ole ”vähästä älystä” vaan tarkkaan harkitusta rikollisesta toiminnasta. Eikä muutosta äänestämällä tule jos Tieto oyj hoitaa ääntenlaskennan. Eliitti on varmistanut ettei ”väärää”mielipidettä edustavat henkilöt pääse merkittäviin tehtäviin -jos valtavirtamedian syöttämä propaganda ei riitä varmistamaan mieleisiä tuloksia on keinovalikoimassa järeämpiä toimia -vaalivilppi on yksi näistä.

   Nyt kannattaa seurata mitä jenkeissä tapahtuu parhaillaan niin ymmärtää miten läpeensä kierojen ihmisten(?) kanssa olemme tekemisissä. On syytä toivoa ja rukoilla että Trump saa siellä vyyhdin purkautumaan sillä myös me suomalaiset olemme samojen mielipuolten hallinnassa. Elämme historiallisia aikoja -jos tämä ottelu hävitään niin tulevaisuus näyttää sananmukaisesti helvetilliseltä.

   Reply
 • 3.2.2018 at 12:28
  Permalink

  Siinä vaiheessa herätään kun leikkaukset ja heikennykset iskevät omaan nilkkaan ja kovaa. Tosin siinä vaiheessa on yleensä jo myöhäistä pyristellä vastaan, koska olet jo maan hiljaisten ääni. Leikkuri käy pienin askelin niin etteivät sen kohteet ole tarpeeksi suuri massa kerrallaan, jotta voivat aiheuttaa asioiden muutoksen. Lahtarit ovat tämänkin miettineet tarkkaan.

  Reply
 • 3.2.2018 at 12:43
  Permalink

  Puhemiehen ja Salen virkaanastujaispuheet oli yhdessä mietitty ja yhtä teennäistä käsikirjoitettua teatteria kuin koko tämä maan porvarijohdon meno, jolla kansaa viedään hyvinvointivaltiosta ”pakkojen sanelemana” pahoinvointiin ja sortooon. Edes talouden nousu ei enää mahdollista leikkurien pysäyttämistä tai palkankorotuksia työt tekeville työläisille jotta nämä saisivat edes pienen osan talouskasvun hedelmistä tehtyään työn niiden eteen. Sen sijaan työehtosopimusneuvottelukierrokset junnaavat paikallaan, koska isännät eivät halua enää jakaa työn tuloksia niiden tekijöille. Työllä ei voi olettaa enää tavallisen työläisen elävän porvarien mukaan, vaan poljettuja palkkoja ja alipalkkausta sekä suoranaista orjapakkotyötä työttömyysturvan eteen kompensoidaan sosiaalituilla. Yritykset ja niiden omistajat keräävät hyödyn, veronmaksajat maksavat tämän yritysten sosiaalitukemisen. Maa on oikeistovoimien ikeessä vahvasti, ja samojen piirien hallinnassa oleva valtamedia propagondoi ja mediamanipuloi hybridivaikuttamisella porvarivoimien puolesta.

  Reply
  • 3.2.2018 at 17:46
   Permalink

   Mikä talouskasvu? Täällä ei kasva mikään muu kuin kuplatalous.

   Reply
 • 3.2.2018 at 13:49
  Permalink

  Suomalaiset ovat velemedian ja tv:n aivopesemiä se toli todistettua näissä pressan vaaleissa. Woke up!

  Reply
 • 3.2.2018 at 13:57
  Permalink

  Minä en edelleenkään usko ääntenlaskennan oikeellisuuteen tai rehellisyyteen. Wikipediassahan tulos oli jo ennenkuin äänestyspisteet oli edes suljettu. Koko ns. demokratia on kuvitteellista harhaa. Niin kauan kun ääniä lasketaan, kuten MOT kuvaili, on usko ei vain mennyt, vaan pikemminkin saa minut vihaiseksi.

  Reply
  • 3.2.2018 at 15:32
   Permalink

   En usko minäkään. Enkä tule uskomaan ennen kuin ne lasketaan uudestaan kansainvälisten vaalitarkkailijoiden läsnäollessa. Nythän vaalilaskentaan Tieto Oy ei laskenut ollenkaan sisään näitä vaalitarkkailijoita. Tuohan on kuin mitäkin banaanivaltion touhua, jossa ”demokratia” ei kestä päivänvaloa. Lisäksi nimettömänä syystäkin haluava pysyvä vaalitoimihenkilö kertoi omassa vaalipiirissään tapahtuneista ”kummallisuuksista” ääntenlaskennassa ja muutoinkin toimitetussa ”protokollassa”, joka tarkoin lailla tietääkseni määrätty toimitettavaksi niin säntillisesti, ettei tulkinnan varaa jää väärinkäytöksistä, joiden välttäminen on ennen ollut kunnia-asia pohjoismaiselle vaaliorganisaatioille nimenomaan siksi, että näihin ns. ”banaanivaltioihin” on haluttu pitää hajurakoa, joka on ollut mitattavissa valovuosissa.
   Ennen vaaleja jo valmiiksi ”voidellut” gallupit antoivat kertoa, että vaalit menevät toiselle kierrokselle, joka sinänsä oli yllättävä tulos vuorenvarmaan Sauli Niinistön voittoon. Kuitenkin nykyinen presidentti saikin lähes 70% kannatuksen, joka lähentelee Neuvostoliiton Josif Stalinin ja Pohjois-Korean Kimin saamia ”peitto-%: Tämä ”vuodatus” ei tarkoita huonoa häviämistä, vaan aitoa kummastusta ja epäilyn siementä, sillä niin paljon on selviä merkkejä kusetuksesta ja ”mutkien oikomisista” puna-vihervasemmiston ja kokoomus -kapitalistien sekä keskusta yltiö -liberaalien taholta. Pari kolme vuotta sitten Itävallassa presidentinvaalissa tapahtui ensimmäisellä kerralla niin paljon filunkia, että se jo näkyi heti päälle kun kuolleetkin ja koomassa olevat olivat antaneet vankkumattoman kannatuksensa Vihreiden presidenttiehdokkaalle. Tämän vuoksi maassa jouduttiin järjestämään uudet vaalit, jossa kansainväliset vaalitarkkailijat olivat läsnä eurooppalaisessa valtiossa alppien varjossa, eikä kuten tavallista palmujen.

   Reply
 • 3.2.2018 at 14:15
  Permalink

  Nykynen tilanne on pitkän rappiokehityksen tulos. Eräänlainen alkupiste on katastrofiin päättynyt toinen maailmansota. Sikäli kun tulevaisuudessa on joku jonka älykkyysosamäärä riittää tekemään havaintoja historiasta niin joutuu toteamaan että Hitlerin tappio on yksi suurimpia maailmaa kohdanneita onnettomuuksia. Esim,kommunismista tuli hovikelpoista kun olivat osallistuneet pahapaha Hitlerin kaatamiseen. Suomella oli pirusti hyvää tuuria kun Stalin ei onnistunut miehittämään maata. Useammastakin lähteestä on todettavissa että Stalinin suunnitelmiin kuului Baltian liittäminen Neuvostoliittoon ja Suomi oli tarkoitus likvidoida. Näissä asioissa on vähintään pieni vivahde-ero. Jostain syystä tämäkin aihe on Suomessa vaiettu hiljaiseksi. Neuvostoaika mädännyti Suomen perusteellisesti. Mitään nykyisen tilanteen korjaavaa ei ole näköpiirissä. Edesmennyt Olavi Mäenpää olisi voinut kertoa paljonkin erilaisista yhteiskunnan ”mätäpaiseista” mutta valitettavasti työ jäi kesken. Tietyllä tapaa Turku on nyt ”vapautettu” kun ainoa vastarannankiiski on poissa pelistä. Nyt kukaan ei ole estämässä kaikkein hullumpia hankkeita Turussa. Jos ette satu asumaan siellä niin tulevien idiottimaisuuksien seuraaminen saattaa olla jopa hauskaa.

  Reply
  • 3.2.2018 at 16:00
   Permalink

   Täyttä totta. Mutta mikä hurjinta Euroopassa Adolf Hitleriä sivuavaa kaipuuta on alettu tuntea EU:n raskaan vaihtoehdottoman ja sairaan ns. ”pakolaispolitiikan” takia ja sen aiheuttamien vakavien sisäisen turvallisuuden rappeutumisena, joka koskee kaikkia Euroopan valtioden kanta-asukkaita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Etenkin Saksassa tilanne on katastrofaalinen kommunistisen Angela Merkelin tuhopolitiikan tuloksena on hän saattanut Saksan jokapäiväisen elämän täydeksi helvetiksi niin kansalaisille kuin poliisille aina tuomarilaitosta myöten. Tämä on johtanut siihen kaikkialla Euroopassa, että kansallismieliset puolueet ja ”äärioikeistoksi” haukuttujen globalismin vastustajien kannatus on lisääntynyt vaali vaalilta, mutta valtapuolueet ovat nämä voimat blokanneet paitsioon ja lisänneet näiden tahojen vainoa ja poliittisten oikeuksien kaventamista, joka tulee johtamaan täydelliseen sananvapauden menettämiseen ja normaalin oppositiopolitiikan harjoittamisen kriminalisointiin ja länsimaisen demokratian vaihtaminen EU:n diktatuuriin, jonka esikuva on Pohjois-Korea.
   Mitä tulee kommunisteihin ja sosialisteihin ovat nämä aatteet murhanneet neljä kertaa enemmän ihmisiä kuin konsanaan Kansallissosialistit, joita pidetään juutalaisten sionistien toimessa framilla jokaikinen päivä kauhugalleriana, jonka vertaa ei muka maailmassa ole ollut.
   Se, mitä olisi tapahtunut Suomelle, jos Josif Stalin olisi onnistunut valtaamaan maamme on nähtävissä siinä mitä ukrainalaiset joutuivat kokemaan historiansa aikana Neuvosto -kommunistien hallinnon alla heidän kukistettuaan Ukrainan itsenäisyyden puolesta taistelleen armeijan ja sen jälkeen kommunistisen salaisenpoliisin tekemät ”puhdistukset” eli totaaliset teurastukset, jolla pyrittiin juurimaan pois kaikki ne kansallismieliset voimat ja tahot, jotka olivat pyhittäneet elämänsä itsenäiselle Ukrainalle ja sen kansalle. WWII jälkeen Neuvostoliiton ajettua saksalaiset tiehensä. Kuoleman ja kärsimysten niittokone ajoi vielä kertaalleen yli Ukrainan kansakunnan vainoharhaisen Stalinin käskystä, koska heihin ei voinut ”luotaa”, koska olivat olleet Saksan vaikutuksen alaisena 4-vuotta.

   Reply
  • 3.2.2018 at 18:13
   Permalink

   Viisaita sanoja. Se suuri #unelma särkyi viimekerralla sinne Stalingradin porteille.

   Reply
  • 4.2.2018 at 11:28
   Permalink

   Juhan kuuluisi sanoa, että xx kertaa enemmän kuin natsien on väitetty murhanneen. Eiväthän he murhaajia olleet. Adolf Hitleriä kaivataan, joten valhemylly holokaustista ym. pyörii entistä tiiviimmin ja kansallismieliset on harhautettu panemaan toivonsa sionisteihin. Sen vuoksi sionistiset valepoppositiot on pykätty pystyyn ja ne hallitsevat kenttää kaikissa maissa ja ovat lähes salonkikelpoisia. He hurmaavat kansan puhumalla myös polposta ja kaikesta lähes. Ja media tukee vihaamalla ja väittelemällä heidän kanssaan ja tekemällä päävastustajan. Ja nämä feikit sitten ovat yhteiskunnan tukena kieltämässä oikeaa opositiota (esim. Vastarintaliikettä)

   Reply
 • 3.2.2018 at 14:16
  Permalink

  Suomi tuhotaan totaalisesti Sauli setän toisela kauela, ennää ei tartte jauhaa paskaa syrijäytmisestä.

  Reply
 • 3.2.2018 at 15:14
  Permalink

  Tekoja, Suomessa pitää tapahtua tekoja ennenkuin asiat alkavat luistamaan.

  Näitä puhujia, kärkeviäkin, on kuultu yli 30 vuotta. Suurin osa niistä on plitikkoja. Ja puheitahan maailmaan aina mahtuu. Jonkun on näytettävä mallia omilla teoillaan, eli esimerkillään. Sitä ennen ei kukaan enää lähde yhtään mihinkään.

  Täälä on yksi porukka joka on tehnyt julkisesti työtä jo kymmenen vuotta. Ja nyt se on Kieltokanteen alla. Mutta vaikka sekin ajaa suomalaisten asiaa ja on globalisiten agendaa vastaan, ei sekään ole saanut tuhatmäärin kannattajia. Eikä varsinkaan tukijäseniä. Joten, jos Mauri miettisi niin hän fiksuna hoksaisi mitä pitää tehdä jotta kansa saadaan kerääntymään samaan pisteeseen. Vinkkinä voin sanoa taikasanan: Masslow.

  Ja sitten se perimmäinen kysymys: Miksi kaikki tapahtumat järjestetään aina Helsingissä? Jo sinne edestakainen kulkeminen maksaa yli 120e kerta. Ei sinne viitsi mennä maksamaan 6e/h parkkiruudusta. Se jos mikä maanteiden ja bensan kulutuksen lisäksi paisuttaa globalistien kukkaroa. Helsingin mielenosoitukset on boikotissa.

  Oli siis pelkästään hyvä että SDP:n masinoimaan voimannäyttöön ei tullut porukkaa. Koska mitä muuta tuo melenosoitus olisi ollut kuin sossujen hyväksikäyttämien ihmisten voimannäytös?

  Reply
  • 3.2.2018 at 18:17
   Permalink

   Viisaita sanoja. Mielenosoitukset pois HELLsingistä koska kukaan täyspäinen ei halua lähteä sen saastaisen kaupungin painostavaan ilmapiiriin.

   Reply
   • 13.10.2018 at 23:07
    Permalink

    Siellä on muuten ihan oikeasti painostava ilmapiiri. Erittäin pahoja asioita tapahtuu Helsingissä lapsille. Kuten muuallakin, jossa deep state -pizzagate -saatanallisuus on päässyt vallan kahvaan ja valtamedian johtoon.

    Reply
 • 3.2.2018 at 16:11
  Permalink

  En seuraa ”valtiojohtomme” aivopierusta jorinaa. En varsinkaan minkään ”lakimiehen”, johon voi luottaa yhtä paljon kuin vesiliirtoon.

  Reply
 • 3.2.2018 at 16:27
  Permalink

  Saulikin varmaan ajattelee, että kyllä ne nuoret estyvät syrjäytymästä nyt kun tuli allekirjoitettua tämä ”aktivoimislaki”. Onhan nyt kuitenkin tärkeämpää, että rajojamme ei suljeta, ettemme sulkeutuisi itse. Ruoka-avustusjärjestöiltä leikattiin avustuksia, ilmeisesti tätä ”aktivointilakia” silmälläpitäen, eihän sitä enää rahkeet riitä lähteä edes sinne leipäjonoon, kun työttömyyskorvauksesta napsaistaan melkein 5% pois lähestulkoon automaattisesti. Kyllähän se Kela viimeistään kehittää tähän jonkin automaation, jonka turvin työtön saa kaksinverroin kiikuttaa todistusaineistoa Kelalle, että saa edes jotain roposia henkensä pitimiksi.

  Reply
 • 3.2.2018 at 21:12
  Permalink

  Se mitä täällä enää on keinoista jäljellä on sisällissota eliittiä vastaan, kyllä puheet on nyt pidetty, eikä puheilla saa mitään aivosoluja päättäjissä liikkumaan, jos sellaisia on ollutkaan. Itsemurhien aaltoako tässä odotellaan alistuen kuin lampaat mielivaltaisiin päätöksiin, vai olisiko aika tehdä asioille jotain?

  Reply
 • 4.2.2018 at 23:54
  Permalink

  Mielenilmaisuun osallistumista esti esim Itä Helsingissä julkisten kulkuneuvojen puute..varmaan monilta muillakin alueilla sama ongelma. .

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.