Rasismista syytetty bussikuski Gleb Simanov vapautui syytteistä (video)

Nobinalta potkut väitetyn rasistisen käytöksen vuoksi saanut bussinkuljettaja Gleb Simanov on saanut syyttäjältä syyttämättäjättämispäätöksen, eli hän on vapautunut häntä kohtaan esitetyistä rikosepäilyistä.

Simanovin epäiltiin syyllistyneen syrjintään ja kunnianloukkaukseen tilanteessa, jossa hän oli linja-auton kuljettajana ajatunut erimielisyyteen voimassaolevan lipun olemassaolosta ja kieltäynyt myymään lippua asianomistajille.

Lisäksi hänen epäiltiin oikeudettomasti levittäneen tilanteesta kuvatun videon YouTubeen lukuisten ihmisten saataville. Olemme linkanneet YouTubesta edelleen löytyvän videon tämän jutun oheen. Siitä voit katsoa, kuinka tilanne bussissa eteni.

Päätöksessä syyttämättä jättämisestä todetaan: ”Jätän syytteen nostamatta epäillystä rikoksesta, koska ei ole olemassa todennäköisiä syitä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi.”

Jo esitutkinnassa todettiin, ettei Simanovin kuvaamalla videolla loukata asianomistajien yksityiselämää, eikä Simanov halvenna asianomistajia mitenkään.

Simanovin entinen työnantaja Nobina kuitenkin antoi Simanoville potkut pikavauhtia tapauksen jälkeen, vaikka rikosta ei ollutkaan tapahtunut.

Katso alle linkatusta jutusta Gleb Simanovin videohaastattelu asian tiimoilta viime kesältä.

Katso myös:

 

 

9 thoughts on “Rasismista syytetty bussikuski Gleb Simanov vapautui syytteistä (video)

 • 1.2.2018 at 10:51
  Permalink

  Kyllä nyt on suvakkien paha olla.

  Reply
 • 1.2.2018 at 11:08
  Permalink

  Somalit saivat nenilleen,lisäksi Nobinalta laiton irtisanominen.

  Reply
 • 1.2.2018 at 12:21
  Permalink

  Nyt on kyllä hurjan rasistinen syyttäjä, kun ei syytä rasismista rasisteeraavaa bussikuskia. RASISMIA!!!! Onhan tässä massaa louhittu malmia orjalaivojen kahleisiinkin, joten afrikkalaiset ja muutkin halukkaat, mutta erityisesti neekerit, ovat ilmaisen ylläpitonsa verellään ansainneet. Muutan tansaniaan, siellä ei ole rasismia, siellä ihmiset on tasa-arvoisia eikä ketään syrjjitä ruskean ihon tai punaisen tukan takia. Siitäs saatte rasistit, muutankin tästä Tansaniaan niin alkaa teille kaikille rasisteille kurjat ajat.

  Reply
 • 1.2.2018 at 12:41
  Permalink

  Oikeuteen työantaja koska oli laiton irtisanominen. Kyllä siitä muutama tonni irtoaa.

  Reply
 • 1.2.2018 at 13:42
  Permalink

  Nobina oikeuteen ja kovat korvaukset Glebille.

  Reply
 • 1.2.2018 at 15:27
  Permalink

  Nyt kannattaa hommata kunnon asianajaja ja ottaa Nobinalta vuoden liksa laittomasta irtisanomisesta.

  Reply
 • 1.2.2018 at 16:07
  Permalink

  Bussiyhtiö joka toimii ruotsin ghetoissa.

  Reply
 • 3.2.2018 at 13:16
  Permalink

  Nämä bussit kulkee meidän verovaroilla. Vaikka pitäisi maksaa vielä veroa päälle. Joka bensalitrasta maksat euron veroa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.