Poliisi julkaisi Oulussa pubiryöstöä yrittäneen miehen kuvan – Havainnot poliisille

Poliisi etsii yhä miestä, joka yritti yöllä 29.1. klo 0.54 ryöstää pubin Oulun Rajakylässä.

Mikäli tunnistat kuvan miehen, niin soita vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai lähetä sähköpostilla vihjeet.oulu(at)poliisi.fi.

Mies poistui paikalta juosten. Vaatetuksena hänellä oli tumma ruudullinen takki, mustat housut ja kengät, päässä tumma lippalakki ja harmaa huppu.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstön yrityksenä.

Maanantaiyönä 29.1. klo 01 aikaan yritti mies ryöstää puukolla uhaten pubin Oulun Rajakylässä. Omistaja sai karkotettua ryöstäjän astalolla uhkaamalla. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Poliisin tietojen mukaan tilanteesta ei ole aiheutunut vaaratilanteita sivullisille. Poliisi suoritti lähietsintää yöllä usean partion voimin, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä. Poliisi tiedottaa lisää, kun uutta tietoa tapaukseen liittyen ilmenee.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

3 thoughts on “Poliisi julkaisi Oulussa pubiryöstöä yrittäneen miehen kuvan – Havainnot poliisille

 • 30.1.2018 at 13:58
  Permalink

  Näyttää ihan Jari ´kumisilmä´ Laineelta.

  Reply
  • 30.1.2018 at 17:44
   Permalink

   Samaa sanoin heti kun näin tuon läskin naaman.

   Reply
 • 30.1.2018 at 14:03
  Permalink

  Oulun profiloimaton poliisi julkaisee suomalaisen ryöstäjän kuvan. Hienoa, että linja höllentyy ryöstöjen tunnistustietojen osalta. Aika ”tummiin” tuokin jamppa on pukeutunut. Mutta, mutta. Saattaahan kuitenkin olla niin ettei kuvan ryöstäjän etnisestä taustasta voi tehdä relevanttia päätelmää, koska ei ole otettu huomioon sitä, että rosmo saattaa olla jännityksestä aivan kalpea. Eli kuten niin hauskasti sanotaan: ”Kuin kalkkilaivan kapteeni”. Ameriikoissa ruukaa olla nämä ryöstäjät pääsääntöisesti mustia immeisiä, jotka eivät kaihda käyttää ”jyrkkää” hakkaamista ja ampumista mitä tulee ”leipäpuun” kohtelemisessa, joka on yleensä valkoinen tai aasialainen etniseltä taustaltaan. Tässä voimmekin nähdä, kuinka monikulttuurisessa yhteiskunnassa etnisyys määrittää sen kuka on rikoksen tiellä ja kuka yrittää elätttää itsensä ja perheensä rehellisellä työllä jo mainitsemassani monikulttuurisessa yhteiskunnassa, joka tahtoo tarkoittaa sitä, että tämä ”elättäminen” tehdään pääsääntöisesti henkensä kaupalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.