Kaksi kiinniottoa Karjaan pizzeriaryöstöön liittyen

Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt, että rikoksesta epäillyt neljä poikaa ovat teon jälkeen poistuneet Karjaan ruotsinkielisen ala-asteen taakse, jossa heillä on ollut kaksi mopoa odottamassa. Toinen mopo on ollut Honda monkey tai vastaava ja toinen ns. crossimallinen. Molemmilla kuljettajilla on ollut valkoiset crossikypärät (ilman visiiriä) päässä. Lisäksi on mainitsemisen arvoista, että monkey-mallisen mopon tarakka osoittaa huomattavan viistosti ylöspäin.

Yhdellä pojalla on ollut lippis päässä ja toisella pojalla pipo. Pojilla on yleisesti käytössä olevia mustia kenkiä, valkoisilla pohjilla.

Poliisilla on hallussaan hyvälaatuista valvontakamerakuvaa. Poliisi toivoo poikien tai heidän vanhempien pikaista yhteydenottoa. Muussa tapauksessa poliisi joutuu julkaisemaan valvontakameroiden kuvat henkilöllisyyksien selvittämiseksi. Puhelinnumero virka-aikana 0295 436 241 tai 0295 436 250.

Poliisi on tänään klo 15 aikaan Karjaalla ottanut kiinni kaksi etsityistä pojista. Poliisi pääsi poikien jäljille omien tutkimuksien ja toimenpiteiden perusteella. Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

One thought on “Kaksi kiinniottoa Karjaan pizzeriaryöstöön liittyen

  • 29.1.2018 at 19:00
    Permalink

    ”Mustia kenkiä, valkoisilla pohjilla.” Haiskahtaa pahasti profiloinnilta. Pojat ovat tainneet ymmärtää nyt vähän väärin sen ”aktiivimallin” vai mikä se oli? Niin, eihän ”näitä” nyt vielä ole ”tarpeeksi”. Köyhää on, köyhää on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.