Harrastaako valtamedia piilomainontaa vaalien alla?

Ilta-sanomat on tehnyt kaksi erillistä uutista päiville 27.1 ja 28.1. Molempien uutisten otsikossa korostetaan numeroa kahdeksan, mikä on yhden presidenttiehdokkaan numero.

Molemmissa uutisissa on selvästi otsikossa korostettu numeroa kahdeksan mikä on Sauli Niinistön vaalinumero. Onko kyseessä sattuma, vai ei? Toinen artikkeleista on julkaistu ME NAISET puolella, joka on tehnyt kaksi uutista minkä otsikossa esiintyy numero 8, mutta kuten nykysuomi aiemmin selvitti, on näiden lehtien taustalla hyvin suppea piiri. Artikkelimme omistussuhteista voit lukea tästä.

Myös muut lehdet ovat viimeisen 24 tunnin sisällä tehneet useita uutisia minkä otsikossa esiintyy numero kahdeksan. Tähän on syyllistynyt YLE, HS, IS, ME NAISET

 

Lähteenä käytetty Googlea haulla numero 8 ja rajaamalla aika 24 tuntiin ja paikkana Suomi.

7 thoughts on “Harrastaako valtamedia piilomainontaa vaalien alla?

  • 28.1.2018 at 17:20
    Permalink

    Oli nämä suggeroinnin yhteensattumat, suosikki- ja inhokkijuttujen vyörytykset sitten ylhäältä ja omistajilta ohjattua tai ei niin kansainvälinen Operation Mockingbird ja samankaltainen toiminta ei ainakaan ole koskaan lakannut. Tyhmiähän ne vain olisivat jos seinään lakkaisivat todistetusti tehokkaiden keinojen käyttämisen. Vain geografinen ja alustojen laajuus, nimet ja strategiat sekä keinot kehittyvät.

    Yksi parhaista poliittisista elokuvista mitä on koskaan tehty on They live.
    https://www.youtube.com/watch?v=JI8AMRbqY6w

    osa 1/10 https://www.youtube.com/watch?v=D-eKmnwEpmo

    Reply
  • 28.1.2018 at 17:31
    Permalink

    Heräsin aamulla klo 5. Keitin 5 kupillista kahvia. 5 tuntia myöhemmin pihalla leikki 5 kakaraa. Lounaalla söin 5 lihapullaa, 5 perunaa ja 5 kauhallista kastiketta. Jälkiruoaksi söin 5 keksiä. Oikeassa kädessäni on 5 sormea. Kello 5 iltapäivällä söin päivällistä. Kohta menen äänestämään. Minkä numeron kirjoitan äänestyslippuun?

    Reply
  • 28.1.2018 at 17:54
    Permalink

    VIIS SIITÄ! Käynpä äänestämässa!

    Reply
  • 28.1.2018 at 18:31
    Permalink

    Ei harrasta -tekevät sitä työkseen. Aina ja jatkuvasti.

    Reply
  • 28.1.2018 at 18:48
    Permalink

    Aivan selkeä kytkös. Juuri näin saa taikurikin ihmisen valitsemaan juuri sen tietyn kortin joka hänellä on taskussa.

    Tämä on sekä säälittävää että valitettavaa. Että näin alas pitää ”valtamediamme” alistua jotta se nuolisi ruokkivaa p….eikää. No, se jonka leipää syöt, sen lauluja laulat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.