Koirat protestoivat New Yorkissa kosmetiikan eläinkokeita vastaan

Ryhmä koiria kokoontui Yhdistyneiden Kansakuntien päämajan eteen kampanjoimaan kosmetiikan eläinkokeita vastaan keskiviikkona 24. tammikuuta 2018 New Yorkissa.

Protestin takana ovat The Body Shop ja Cruelty Free International, jotka haluavat yhdessä lopettaa käytännön, joka vahingoittaa yli 500 000 eläintä julmissa kokeissa joka vuosi.

The Body Shopin ja Cruelty Free Internationalin edustajat tapaavat YK:n edustajia ja keskustelevat aiheesta ja kampanjan jatkosta.

Kuluttajat ympäri maailmaa voivat osallistua kampanjaan allekirjoittamalla vetoomuksen: http://www.thebodyshop.fi/fi/kielto-elainkokeille/

Lähde: The Body Shop

4 thoughts on “Koirat protestoivat New Yorkissa kosmetiikan eläinkokeita vastaan

  • 25.1.2018 at 18:08
    Permalink

    Syntymä -naama vaiko koirien henki ja elämä. Siinäpä vasta dilemma.

    Reply
  • 25.1.2018 at 18:19
    Permalink

    Miksei kukaa osoita mieltään niitä ihmisiä vastaan jotka värjää, talkkaa ja lakkaa koiriansa? Ne on samanlaisia eläinkokeita, koira-kosmetologit.

    Reply
  • 25.1.2018 at 20:46
    Permalink

    Testaavat kaikkea muutakin eläinparoilla, lattianpesuaineita, deodorantteja ja vielä nykyäänkin tupakkaa, vaikka hyvin jo tiedetään, mitä se aiheuttaa. Jopa pikku hiirulaiset joutuvat ”polttamaan” röökiä.

    Reply
  • 31.1.2018 at 20:14
    Permalink

    FINLAND =YOU AREDISGRACE FOR MAN KIND !!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.