Tossavainen: Äänestämällä Lauraa voit vaikuttaa muutoksen puolesta

Yli puolet perussuomalaisia kannattavista aikoo äänestää Laura Huhtasaarta. Silti ei voida olla täysin tyytyväisiä siihen, että joka kolmas perussuomalainen aikoo äänestää Niinistöä ja joka kymmenes Paavo Väyrystä. Jos he myös äänestäisivät Lauraa, niin hänen pääsy toiselle kierrokselle todennäköisesti varmistuisi.

Kirjeessään puolueen jäsenille puheenjohtaja Jussi Halla-aho muistuttaa, että myös presidentinvaalit ovat yleispoliittiset vaalit.

”Perussuomalaiset yritettiin tuhota viime kesänä, ja meidät on kilpailijoiden taholta leimattu hiipuvaksi oppositiopuolueeksi. Se, että ehdokkaamme on tällaisista lähtökohdista noussut gallupeissa kirkkaasti ohi pääministeripuolueen ja suurimman oppositiopuolueen ehdokkaiden, on itsessään saavutus. Jos vielä saamme ehdokkaamme toiselle kierrokselle, vastustajien puntti alkaa tutista pahemman kerran. Ensi syksynä on maakuntavaalit ja ensi vuonna eduskunta- ja eurovaalit. Puolueen saama noste hyödyttää kaikkia ehdokkaitamme myös näissä vaaleissa”, Halla-aho korostaa.

”Monilla on kiusaus äänestää Väyrystä. On kuitenkin ymmärrettävä, että hän käyttää perussuomalaisilta lainattuja teemoja nimenomaan viedäkseen ääniä perussuomalaisilta. Ministerinä ja kansanedustajana hän oli hyväksymässä Lissabonin sopimusta, joka loi pohjan EU:n liittovaltiokehitykselle. Europarlamentaarikkona hän oli hyväksymässä turvapaikanhakijoiden sitovaa taakanjakoa. Presidenttikampanjassaan hän on tekeytynyt kummankin vastustajaksi”, Halla-aho muistuttaa tosiasioista.

…..

Klikkaa oheisia  painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää. Muista myös äänestää!

3 thoughts on “Tossavainen: Äänestämällä Lauraa voit vaikuttaa muutoksen puolesta

 • 24.1.2018 at 15:07
  Permalink

  Se miksi joku äänestäisi jopo-saulia on minulle täysin käsityskyvyn ulkopuolinen asia. Jos et ole korruptioon sotkeutunut miljonääri niin mitään järjellistä syytä tyhjää mumisevan KUMMItuksen äänestämiselle ei yksinkertaisesti ole.

  Ruåtsin itsetuhoinen käytös on ilmeisesti tarttunut myös suomalaisiin -vuodesta toiseen olemme valmiina nöyristelemään muiden maiden vaatimusten edessä. Osa kansasta suorastaan vaatii sitä!

  – Lappuun nro 5 –

  Reply
 • 24.1.2018 at 17:11
  Permalink

  Äänestämällä voit vaikuttaa. Typerältä.

  Reply
  • 24.1.2018 at 17:39
   Permalink

   Jokainen ääni tekee eliitin vaalivilpistä hieman hankalampaa. Kyseessä on niin helposti toteutettava toimenpide ettei sitä saa jättää suorittamatta -jos ei muuta niin ihan vittuillakseen käy piirtämässä numeron lappuun.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.