BMW-autoista vietiin ratteja – Kaksi liettualaista miestä vangittu

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio tapasi Kirkkonummen Sarvvikissa lauantaina aamuyöllä (20.1.2018) valvonnan yhteydessä farmariautolla liikkeellä olevan liettualaisen mieskaksikon. Miesten hallusta löytyi neljä kappaletta silmämääräisesti uusilta vaikuttavia BMW-merkkisten autojen ratteja. Miehet otettiin rikoksesta epäiltyinä kiinni, koska oli syytä epäillä, että ratit olisi jostain varastettuja.

Kirkkonummen rikostutkinta selvitti viikonlopun aikana, että kyseiset ratit oli anastettu kiinnijäämisyön aikana. Yksi ratti oli anastettu Kirkkonummen Masalasta ja 3 rattia Espoonlahdesta. Epäillyt ovat pääpiirteissään myöntäneet teot.

Tutkimusten mukaan ilman kiinnijäämistä miehet olisivat lauantaiaamuna lähteneet ratit mukanaan Suomesta pois. Epäillyt vangittiin eilen Espoon käräjäoikeudessa. Viikon aikana on Espoosta ja Helsingistä rikostutkintaan kirjautunut neljä vastaavankaltaista rikosta. Esitutkinnassa pyritään selvittämään, liittyvätkö vangitut miehet myös näihin rikoksiin.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “BMW-autoista vietiin ratteja – Kaksi liettualaista miestä vangittu

 • 24.1.2018 at 14:49
  Permalink

  Vapaa liikkuvuus ja muuta paskaa…

  Reply
 • 24.1.2018 at 14:58
  Permalink

  Tästäkin saamme ”kiittää” EU:ta ja Schengen sopimusta. Siis tälläistä ”hunajaa” saamme ollessamme jäsenenä ”rauhanjärjestössä”, jota meille niin luvattiin v. 1994 tulevan ovista ja ikkunoista kunhan vain liitymme EU:hun. Jos tuon ”option” olisimme silloin torjuneet, olisimme tippuneet maailman laidalta tyhjyyteen; meille silloin kerrottiin. Normaalit länsimaisen terveen demokratian omaavien eurooppalaisten kansallisvaltioiden rajat eivät estä mitenkään ”vapaata liikkuvuutta” kunhan paperit ovat kunnossa ja tullin tarkistuksessa matkatavarat eivät sisällä ”työkaluja”, jotka antavat aihetta aatoksiin.

  Reply
 • 24.1.2018 at 23:16
  Permalink

  Suomessa ratit ovat vain halvempia… Elintaso pitäisi olla sama kaikilla liittyvillä mailla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.