Arman Alizad leipäjonoista: Miten v***ssa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?

Mediapersoona Arman Alizad ihmettelee Suomen leipäjonoja Facebookissa.

Alizad kirjoittaa:

”Oon nyt ollu kolmatta päivää Hurstilla töissä. Tänään on ruokajako klo 9:30 ja tuol ulkona oli ihmisiä jo seittemältä jonottamassa lumimyrskyssä ja jonossa tulee oleen tänään 3000 ihmistä.

Sanotaan et yhteiskunta tunnetaan siitä miten se kohtelee heikoimpiaan. Miten vitussa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?”

Lähde: Facebook

Katso myös:

25 thoughts on “Arman Alizad leipäjonoista: Miten v***ssa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?

 • 24.1.2018 at 11:23
  Permalink

  Arman A. Kyse ei liene pystymisestä vaan halusta ja nykyiseltä hallitukselta ei ainakaan mitään heru.

  Reply
 • 24.1.2018 at 11:45
  Permalink

  pitäs alkaa suomalaisille olla pikku hiljaa selvä ettei tarvitse enää muuta kuin lakata olemasta ja tulla korvatuksi vierailla ihmisillä, vieraalla rodulla ja kulttuurilla. kaikki päättäjien toimet tähtäävät siihen, se ei ole vahinko, päättäjät eivät ole tyhmiä vaikka moni niin uskoo. suomen kansa on tyhmä ja passiivinen. tämä nykyinen suunta ratkesi toisessa maailman sodassa. sieg heil!

  Reply
  • 24.1.2018 at 14:26
   Permalink

   Eivät suomalaiset ole tyhmiä, emme mekään. Korruptio ja sen ylläpito valtamedian taholta vain on niin väkevää, etteivät kansalaiset arkisilta kiireiltään ja ongelmiltaan ehdi perehtyä itse asioihin enempää kuin mitä lahjottu valtamedia heille valmiiksi pureskeltuna tarjoaa. Asioista oikeasti perillä oleminen on lopulta aika työlästä tai sitten se vaatii kiinnostusta siihen tarpeeksi.
   Päättäjämme tänä päivänä sen sijaan ovat valtaosin jos eivät tyhmiä, niin hölmöjä. He sahaavat omia oksiaan, omaa kansallista identiteettiään, omia juuriaan, oman kansallisen identiteettinsä perusteita. He vesittävät oman ahkeran ja aikaan saavan kansansa toimintamahdollisuuksia tehdä maailmasta parempi paikka kaikille.
   Ja vain koska he pyrkivät rakentamaan ja varmistamaan itselleen yksityistä dynastiaansa jossain tulevaisuudessa siintävässä uudessa EU-valtiossa, jossa samaa tilaa asuttavien kansojen eripuraisella tilkkutäkillä ei ole käytännössä valtaa, jota on vain mahdollisimman helppoa rahastaa ja hallita. Senkin tietenkin valtion eli kansan rahoilla, joihin he ovat nykyisissä asemissaan ruhtinaallisine palkkioineen ja sijoituksineen päässeet käsiksi, avokätisine eläkevirkoineen ja -järjestelyineen varmistettuina, elämänsä loppuun saakka. Ja ehkä vielä perheensä ja sukunsakin sen jälkeen, suurten rahojen sijoitusautomaattiensa tuottojen lisäksi.

   Reply
  • 14.2.2020 at 00:11
   Permalink

   Mielestäni ihminen, jolla ei ole riippuvuuksia, maksullisia harrastuksia tai materian toiveita, pärjää hyvin ruoassa vähään tyytyen. Vituttaa vaan kun ei muka oo töitä, vaan se on että ei ole maksajia koska kansan edustus- tai muu turha vie kaiken. Jokaiselle on tehtävä yhteiskunnassa ja kaikille oltava samat mahdollisuudet ansaita.

   Reply
   • 17.2.2020 at 18:36
    Permalink

    Oh hoh, olispa noin yksinkertaista. Ihmisillä on erilaisia tilanteita. Pienelökeläinen jos sairastuu ja usein sairastuu, tulee tilanteita, ettei rahaa jää ruokaan, jos maksaa laskut ja lääkkeet. Eikä Kela aina automaattisesti korvaa kaikkea, vaan silti jää nälkä, jos ei ole lapsia, jotka auttavat. Minun äitini ei selviäisi sillä, mitä Kela hyväksyy. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän maksuja välttämättömistä palveluista ja lääkkeistä ja tarvikkeista eikä todellakaan Kela hyväksy kaikkea.

    Reply
 • 24.1.2018 at 12:12
  Permalink

  Kohta ei tarvitse leipäjonoja enää katsella, kun hallitus poistaa ne katukuvasta viemällä niitä pyörittäviltä tahoilta toimintaedellytykset leikkaamalla niiden rahoituksia. Mitä hallitus edellä, sitä Helsinki perässä ja näin on myös Hurstin ruokajakelu vaarassa loppua rahoitusongelmien vuoksi.

  Reply
  • 24.1.2018 at 14:14
   Permalink

   Tämä trendi on nähtävissä koko maassa. Porvarit ja sipilän hallitus,vartianen,orpo ym. verenimijät haluvat nämä kauneusvirheet pois, koska onhan nuo leipäjonot 2000-luvulla ihan käsittämätöntä.Tuo konkalaavi ei arvaa mitä pommia virittelevät syrjimällä köyhmepää kansanosaa. Kaikki vain ei ole alkoholisteja,avuttomia pieneläkeläisiä ym. Joukkoon alkaa eksyä vähän toisenlaista porukkaa ja tosi vihaista.

   Reply
 • 24.1.2018 at 12:20
  Permalink

  Juha Sipilä hallituksen tuella siivoaa köyhät ja sairaat pois katukuvasta. Näin annetaan Suomesta hyvä kuva ulkomaille. Lestadiolaiset kun eivät hyväksy köyhyyttä eikä sairaita, ovat pelkkä riesa niille ja niiden ajatusmaailmalle. Näitä leipäjono kuvia ja ruuanjako kuvia pitäisi levittää ulkomaille jotta totuus tulisi ilmi. Siellähän Sipilä sitten selittelisi ja valehtelisi kun ulkomaan kollega kyselisi kiusallisia kysymyksiä ruokajonoista.

  Reply
 • 24.1.2018 at 12:46
  Permalink

  Jo Freudenthal natsikavereineen tykkäsi että Suomen kansa pitäisi vaihtaa.
  On niin vittumainen ja kovapäinen kansa ja kallonmittausten perusteella täysiä mongoleita.
  Ilmeisesti ruotsalaiset, sakut ja suomalaiskommunistit ovat tulleet siihen tulokseen että suomalaisilla on liian korkea ÄO joten tilalle vaihdetaan vaikka millä konstilla muslimit.

  Reply
 • 24.1.2018 at 13:06
  Permalink

  Vaikka Arman onkin ulkomaalainen niin ei kai se nyt noin tyhmä ole?

  Reply
 • 24.1.2018 at 13:07
  Permalink

  Katsopas Arman, päättäjämme nuoleskelevat Bilderbergiläisen EU- eliitin persettä!
  Antavat sionistipankkiirien velkaannutta maamme ja kupata kansallisomaisuutemme eliitin haltuun.
  Näiden rosvojen suunnitelmaan kuuluu myös maamme täyttäminen kehitysmaalaisilla, saada aikaan vähä-älyinen Eurooppa jota sitten hallitsevat ja kaiken omistavat.
  Näitä kehitysmaalaisia elätämme miljardivelalla, omille kansalaisille ei riitä apua.
  Nämä Orpot ja kumppanit kuvittelevat nuoleskelullaan pääsevänsä hillotolpalle rikastumaan.
  He ovat joko lahjottuja, aivopestyjä tai idiootteja. Tai sitten näitä kaikkia.
  Maassamme EI OLE oikeita valtiomiehiä ajamassa kansan asiaa. On vain joukko vellihousuja.

  Reply
  • 24.1.2018 at 14:34
   Permalink

   Late:juuri näin, ei kai muuhun johtopäätökseen voi tulla. Mutta kansa saa mitä tilaa. Ne saa ilmeisesti eu- nukke-saulin, kun yle niin propagoi. Kansa ei huomaa kuinka oksa katkeaa.

   Reply
 • 24.1.2018 at 15:22
  Permalink

  Jos tuonkin olisi sanonut kantasuomalainen kalpeanaama. Häntä oltaisiin jo vetämässä kölin ali tie monettako kertaa.

  Reply
 • 24.1.2018 at 16:19
  Permalink

  Kerrankin samaa mieltä tämän herran kanssa.

  Reply
 • 24.1.2018 at 16:31
  Permalink

  Arman kääntää takkia minkä ehtii. Vastikään paasasi maanmiestensä puolesta. Takki kääntyy kohta varmaan taas. Tämä mies vain hakee sympatiaa näillä jutuillaan ja näyttäytymällä leipäjonossa muka hyväntekijänä.

  Reply
 • 24.1.2018 at 16:51
  Permalink

  yrittääkö arman nyt jotain ”vittu oon 100% suomalainen” juttua pelle perkele…

  Reply
 • 24.1.2018 at 17:10
  Permalink

  Jokainen voi miettiä miten on mennyt aina kun kokoomus on hallituksessa.

  Reply
 • 25.1.2018 at 16:36
  Permalink

  Kunhan matuilta ei vaan leikata! Muistetaan aina! kunniakansalaiset ovat tärkeimpiä kun köyhä kantis. Tähän matu joukkoon ei juuri mitkään aktiivimallit ja muut sanktiot koskaan iske.

  Reply
 • 30.9.2018 at 23:42
  Permalink

  Ei omista pidetä huolta vaan nämä mutut, turvapaikanhakijat, raiskaajat, pakolaiset ovat etusijalle heille riittää rahaa vaikka millä mitalla mutta ei oman maan kanssalaisille, me olemme tois sijaisia ja nämä paskat on ensisijalla kaikessa!

  Reply
 • 3.10.2018 at 19:33
  Permalink

  Kun on niin paljon vieraita elätettäviä, etteivät rahat riitä kaikkeen!

  Reply
 • 4.12.2018 at 00:40
  Permalink

  En tiiä mut face ryhmä miestenhuono lahjoitti+15 alle viikossa…

  Reply
 • 13.2.2020 at 12:43
  Permalink

  Eduskuntavaaleissa kostetaan kaikki nöyryytykset,sen kun muistaa vihervasemmisto ja kepu.Sen sanon Suomen kansalaisena.

  Reply
 • 13.2.2020 at 17:28
  Permalink

  Koska viherkommunistinen hallitus ajattelee, että ne leipäjonoihmiset on persuja kaikki. Eliitti ei halua tukea kouluttamattomia persuja, koska balkanilta tulee niitä ihania aivokirurgeja

  Reply
 • 14.2.2020 at 09:17
  Permalink

  Ruuanjakelu ja ruokajonot eduskuntatalon eteen?

  Reply
 • 17.2.2020 at 12:50
  Permalink

  Kyllä vähän ihmetyttää, ite ajanu dösää 20. vuotta, missä suomalaiset? liksakin HSL alueella Palkkaliite: HSL Linja-autonkuljettaja alle 4 vuotta 15,71 1256,80 4-8 vuotta 16,32 1305,60 8-12 vuotta 16,96 1356,80 yli 12 vuotta 17,38 1390,40 Eli tuo tuleex26. vuodessa÷12. kk. lomarahat. yölisät iltalisät.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.