Mies anasti naisen lompakon ravintolassa Kampissa ja tunkeutui samana iltana naisen kotiin Lauttasaaressa

Helsingin poliisi sai lauantaina 20.1.2018 ennen iltakahdeksaa ilmoituksen, että naiselta on anastettu Kampissa sijaitsevassa ravintolassa lompakko. Naisen ja hänen ystävänsä pöytään istui ravintolassa heille tuntematon mies, joka yritti kaupata erilaista tavaraa. Naiset eivät ostaneet mitään, ja mies poistui pöydästä. Hetken kuluttua sama mies juoksi heidän pöytänsä ohi ja nappasi naisen käsilaukun.

Mies poistui välittömästi ravintolasta, ja nainen yritti juosta hänen peräänsä. Kadulla silminnäkijä havaitsi, kuinka kovaa vauhtia juosseelta mieheltä putosi maahan lompakko. Mies ei reagoinut asiaan, vaan jatkoi matkaansa. Poliisi otti lompakon haltuunsa, ja partio etsi miestä lähialueelta. Epäilty jäi kuitenkin tässä vaiheessa kateisiin.

Samana iltana naisen Lauttasaaressa sijaitsevaan asuntoon pyrki sisälle naamioitunut mies. Asunnossa oli tapahtumahetkellä kolme henkilöä. Kun yksi heistä lähti avaamaan poliisille ovea, mies pääsi tunkeutumaan asuntoon, jonka oven hän sulki perässään. Hetken kuluttua mies hyppäsi alas parvekkeelta ja lähti juosten pakoon. Asunnossa sisällä ollut henkilö näki miehen hallussa aseen, jolla hän ei kuitenkaan uhannut asukasta.

Poliisi otti rikoksesta epäillyn miehen kiinni lähistöltä. Miehen hallusta löytyi kuula-ase, vähäinen määrä huumausainetta sekä aiemmin Kampissa anastetussa laukussa ollut puhelin, avaimet ja pankkikortti. Laukussa oli ollut papereita, joista selvisi naisen kotiosoite.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Mies anasti naisen lompakon ravintolassa Kampissa ja tunkeutui samana iltana naisen kotiin Lauttasaaressa

 • 23.1.2018 at 16:55
  Permalink

  Oliko monikulttuurisuudella osuutta asiaan?

  Reply
 • 23.1.2018 at 17:55
  Permalink

  Vähän on taas epämääränen ”tiedotus”Ja viittaa. No kukin voi ihmetellä lehdistötiedotteita, kun koodi on aina sama, valkoinen mainitaan. Hmm. kun taas…..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.