Timo Hännikäisen taloa vandalisoitiin

Timo Hännikäisen kotitalo on joutunut töhrijöiden kohteeksi. Kotitalon seinään on spraymaalilla kirjoitettu teksti ”Hännikäinen on fasisti”

Hännikäinen itse kommentoi tapausta Facebook sivuillaa seuraavasti:

Lauantai-iltana jotkut olivat ilmeisesti haistelleet liimaa, sillä yön aikana kotitalon ulkoseinään oli ilmestynyt tämä. Lieneekö vaaliaika vai taannoinen tv-esiintymiseni yhtäkkisen aktivoitumisen syynä.

Hännikäinen kommentoi Nykysuomelle, ettei kyse ole ensimmäisestä kerrasta viimeisen parin vuoden aikana. Myös Hännikäisen kuvalla ja osoitetiedoilla olevia julisteita on levitelty paikkakunnalla.

Hännikäinen ei ole ainoa joka on viimeaikoina joutunut vandaalien kohteeksi, myös Presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren nro5 kotitaloa ja vaalimökkiä on rikottu, kuten myös vaalimainoksia revitty pitkin Suomea.

15 thoughts on “Timo Hännikäisen taloa vandalisoitiin

 • 21.1.2018 at 10:36
  Permalink

  Ja kirjoittajat ovat äärikommunistisia anarkisteja, jotka jakavat saman ”arvopohjan” kuin Neuvostoliiton verisin diktaattori Josif Stalinkin (1878-1953) heti Vladimir Leninin (1870-1924) jälkeen.
  Itseasiassa ”Fasisteja” ovat tarkalleen ottaen Yhdysvaltain demokraattinen puolue ja sosialistiset puolueet Länsi-Euroopassa. Näin se vain on kun tuonkin aatteen sisuskaluihin pureudutaan oikein kunnolla ja mitä se käytännössä tarkoittaa valtion suhteesta kansalaisiin ja päinvastoin. Youtubesta löytyy erään yliopiston opettajien ja opiskelijoiden syväluotaavia informaatiopläjäyksiä ja määritelmiä lukuisista poliittisista iskulauseiden omaisista poliittisista ja aatteellisista ”nimikkeistä” ja ideologioista, joilla mätkitään leimakirveen tavoin merkkejä inhokkien otsaan ilman, että leimakirveiden heiluttelijat eivät tiedä mitä nämä ”leimat” pitävät sisällään ja mitä ne tarkoittavat historiallisesti ja käytännössä.

  Reply
 • 21.1.2018 at 10:45
  Permalink

  Sinänsä surullisen vasureille tyypillisen vandalisoinnin ohella tapaus kyllä osoittaa hupaisasti myös vasureiden kognitiiviset kyvyt; On ryhdytty tohkeissaan huppu päässä spreijaamaan ja saatu kirjoitetuksi ”Hän”, kunnes on tullut tikapuut ja ikkunarivistö vastaan ja on täytynyt vaihtaa riviä 🙂

  Reply
  • 21.1.2018 at 16:13
   Permalink

   Mutta ei ole kirjoitusvirheitä kuten oikeiston vastaavissa 🙂

   Reply
   • 21.1.2018 at 16:35
    Permalink

    Kerropas yksikin esimerkki jossa oikeisto olisi käynyt vandalisoimassa taloja?

    Reply
   • 21.1.2018 at 20:43
    Permalink

    Sin
    unko mielestä

    täm
    änlainen teksti ei ole virheellistä?

    Reply
 • 21.1.2018 at 11:42
  Permalink

  Erään ehdokkaan vaalitilaisuutta oli uhkailtu, liimattu tarra vaalitelttaan ja rumia miehiä oli lähistöllä. Tämä ylitti heti uutiskynnyksen koska kyseessä ei ollut Laura Huhtasaaren tilaisuus.
  Maksettu valemedia rustaa omia galluppeja ehdokkaista ja suoltaa paskaa jatkuvasti. Hesari ja iltapäivälehdet ja Yle ja MTV joka kirjoittaa juuri niin kuin Yle käskee ja Yleä käskee eräs lahkolainen joka kuuluisi hoitoon. Hyvin menee Suomella.

  Reply
 • 21.1.2018 at 11:58
  Permalink

  Jos minua kutsuttaisiin fasistiksi olisin todella otettu. Fasistien arvopohja oli paljon ylevämpi kuin meidän ”demokraattisten johtajiemme”. Heidän tarkoituksensa oli todellakin palvella kansaa ja rakentaa kansakunnasta hyvinvointivaltio. Sellainen jossa kaikilla ovat asiat hyvin.

  Reply
  • 21.1.2018 at 16:12
   Permalink

   Oliko saksassa tai italiassa ”kaikki hyvin”?

   Reply
   • 21.1.2018 at 16:36
    Permalink

    Kaltaisellasi paskavasurilla oli varmasti tukalat oltavat, ja monessa tapauksessa pakoon pääsi ainoastaan savupiipun kautta 🙂

    Reply
   • 21.1.2018 at 16:46
    Permalink

    Kunnollisille, työtätekeville ja lainkuuliaisille ihmisille kaikki oli hyvin. Sen sijaan roskaväelle, kuten rekkuloiville kommunisteille ei ollut, ja niin asioiden pitää ollakin.

    Reply
   • 21.1.2018 at 16:56
    Permalink

    Entäpäs kommunismin ja äpärälapsensa sosialismin tieltä teloitetut, soditut tai nälkään tapetut 100 000 000, siis sata miljoonaa kuolonuhria? Hyvinkö meni noin niin kuin omasta mielestä?

    Reply
   • 21.1.2018 at 17:51
    Permalink

    Kun lukee enemmän, luulee vähemmän. Esimerkiksi sen jälkeen TIETÄÄ ettei Saksassa ollut fasisteja. Ja tietää miksi ja kuka aloitti sodat. Mutta vastauksena kysymyksen: Ennenkuin ulkovaltiot sotkeutuivat kummankaan maan raja- ja sisäpolitiikkaan, kaikki oli hyvin.

    Perjantaina eräs kaveri sanoi yleisesti:”Älä koskaan väittele idiootin kanssa koska idiootti voittaa aina”. No, edellinen kommentoija oli naivi, mutta hänellä on mahdollisuus kasvaa ihmisenä. Jos hän haluaa.

    Reply
 • 21.1.2018 at 13:26
  Permalink

  Eilen kävelin Hesarilla Brahiksen kentän vaalimainosrivistön ohi. Suomalainen tyttöystävälleen englanniksi: ”No wonder, they have vandalised the right wing fascist’s poster.”

  Reply
 • 21.1.2018 at 17:37
  Permalink

  Hännikäinen ei ole fasisti, vaan on ilmoittanut toistuvasti vihaavansa fasismia. Jotenkin tuntuu, että nämä häneen kohdistetut ilkivaltajutut saattavat olla vain mainosta hänelle. Onko edes itse tietämätön noista jutuista? Eliitin pussiinhan tuon jutut joka tapauksessa pelaavat. Kuten Huhtasaarenkin.

  Reply
 • 22.1.2018 at 13:29
  Permalink

  On menny Hännikäinen näköjään vassareilla tunteisiin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.