Tossavainen: ”Pakolaisten” hyysääminen on täysin järjetöntä ja moraalitonta

Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan”, Oxfordin yliopiston professori Paul Collier totesi Tanskan demareiden konferenssissa.

Professori kyseenalaisti myös pakolaisten Eurooppaan ottamisen motiivin. ”Lähes kaikki saapuvat Eurooppaan maista, jotka ovat jo turvallisia … Ajatus siitä, että tämä väestöryhmä olisi valtavassa avun tarpeessa on yksinkertaisesti vastuuton ja älyllisen laiskuuden tuotosta.”

Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen.

Olen Collierin kanssa täysin samaa mieltä. Uskoisin, että myös kaikki muut perussuomalaiset ajattelevat samoin. Myös muissa puolueissa on runsaasti asiat samoin ymmärtäviä, mutta heidät vaiennetaan.

Palataan Collierin lukuihin. Jos yhden henkilön aihuttamilla kustannuksilla autetaan 135 henkilöä heidän kotimaissaan, niin mitä se tarkoittaa käytännössä?

Suomeen tuli 32.476 ”pakolaista” pelkästään vuonna 2015. Kun tuo määrä kerrotaan 135:llä, niin saadaan luku 4.384.260. Luku on siis yli neljä miljoonaa ihmistä! Haloo!

Toisin sanoen nykymeno on apua tarvitsevien kannalta täysin järjetöntä ja moraalitonta. Myös siksi, että nykykäytännössä avun ulkopuolelle jäävät useimmiten naiset, lapset ja vanhukset, jotka ovat kaikkein eniten avun tarpeessa.

Nykymeno on täysin järjetöntä ja moraalitonta myös siksi, että sitä kannattavat ovat niin toimiessaan omasta mielestään hyviä ihmisiä, ja järkevämpää toimintatapaa vaativat leimataan huonommiksi ihmisiksi, jopa rasisteiksi.

……

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää. Muista myös käydä äänestämässä!

8 thoughts on “Tossavainen: ”Pakolaisten” hyysääminen on täysin järjetöntä ja moraalitonta

 • 21.1.2018 at 11:48
  Permalink

  Se että meillä on nyt tämä loisongelma, ”pakolaiset” on ihan euroopan väestön ja sen johtajien omaa tyhmyyttä. -70 luvulta asti on maksettu ”ulkomaan apua” ja ”kehitysmaa apua” ja montaa montaa samanlaista rahareikää afrikkaan ja lähi-itään. Jo Linkolan Pena sanoi aikoinaan että jos jokin väestöryhmä ei tule toimeen omillaan, niitä ei saa auttaa. No, kaikkien näiden apujen ja tukien ja rakentamisen seurauksena meillä on väestöräjähdys afrikassa. Kun niillä ei ole sielä muuta tekemistä, sillä valkoinen mies tekee kaiken ja tuo ruuan, ne naiskentelee päivät pitkät. Ja nyt afrikan väestömäärä kasvaa seitsemän miljoonaa henkeä vuodessa. Seitsemän miljoonaa!! Enemmän kuin Suomessa on ihmisiä.

  Se tarkoittaa että jos eurooppa ottaa edes yhden miljoonan vuodessa afrikkalaisia elätettäväkseen, se tuhoaa euroopan talouden ja sen ihmisrodut. Mutta ei auta millään tavalla sitä väestöä joka jää afrikkaan. Sen väestön kurjuus pysyy samanlaisena niin kauan kunnes ne itse ymmärtävät ryhtyä tekemään töitä ja rakentamaan omia yhteiskuntiaan. Mutta sitä ei tapahdu niin kauan kun ”valkoinen mies tekee”.

  Veljeni oli afrikassa komennuksilla useassakin maassa. Hän sanoi että kun joku järjestö teki esim. kaivon kylään tai johonkin alueelle, afrikkalaisten mielenkiinto heräsi ja tulivat puiden juurilta istumasta katselemaan uutta kapistusta. Sitten sillä pumpattiin vettä ja siinä vedettiin leukaa ja sitä hakattiin kepeillä ja heiteltiin kivillä sekä koristeltiin erilaisilla tavoilla. Vettä pumpattiin maahan ja kaivolla leikittiin niin kauan että se meni rikki, se rikottiin väkivalloin. Sitten valiteltiin ja voivoteltiin sekä suututtiin valoiselle miehelle että noin huonon kaivon rakensi joka meni rikki. Ja kaikki valkioset olivat taas pettureita ja valehtelijoita sekä vihollisia. Ja mentiin puun juureen taas istumaan ja odottamaan että aika aika kuluu.

  Samanlaisia kokemuksia oli naapurillani joka oli kaivosyhtiön palveluksessa ympäri maailmaa. Afrikassa tuli vastaan näky jossa oli kehitymaa-apu Sisuja sielä sun täälä tienvierillä, mikä milläkin tavalla rikki. No, kaivosyhtiöllä oli samanlaista kalustoa sekä liikkuva korjaamo ja varaosia, niin päättivät sitten vaihtaa renkaita ja korjailla ajoneuvoja sen verran että ne pääsivät taas liikkeelle. Usemmasta rikkiäisestä rakennettiin yksi toimiva jne. Ajatuksena mainosarvo suomalaiselle kuorma-autoteollisuudelle. Vaan mitäs sitten tapahtuikaan. Näilläa joneuvoilla ajettiin p-rallia, niillä kaadettiin puita ja kilpailtiin erilaisissa lajeissa. Niitä käytettiin kaikkeen muuhun kuin siihen mihin kuorma-auto on tarkoitettu. Ja lopputulema oli että se samat autot olivat vähän ajan kuluttua taas rikkinäisinä teiden varsilla. Siinä vaiheessa kaivosyhtiön henkilöt keskittyivät vain omiin hommiinsa.

  Mitä tästä voimme päätellä? Eiköhän jokaisen mantereen olisi ollut jo kauan aikaa sitten pitänyt ottaa vastuu omasta tulevaisuuden kehityksestään? Aivan kuten Suomikin teki sotien jälkeen.

  Reply
 • 21.1.2018 at 12:16
  Permalink

  #kansanvaihtotalkoot

  -Maksajana toimii operaation kohde -VALKOINEN SUOMALAINEN

  Reply
 • 21.1.2018 at 14:20
  Permalink

  Niin on. Ei siinä ole mitään järkee. Lisäksi ne lisääntyvät persläpi maissaan sellasta tahtia, että 2050 -vuonna sieltä on varmasti miljardi tulijaa. Eurooppa hukkuu kaaokseen.

  Reply
 • 21.1.2018 at 16:56
  Permalink

  Ihmiskunnan säilymisen takaa ainoastaan jättimäisten meteorien parvi joka tuhoaa ylimääräuset 5-6 miljardia yksilöä.

  Reply
  • 21.1.2018 at 22:33
   Permalink

   Vaihtoehtona on myös lähteä uudisraivaamaan aurinkokuntaa ja lebensraumia riittää kaikille.

   Reply
   • 22.1.2018 at 09:22
    Permalink

    Paitsi että kun valkoinen mies on kolonisoinut marsin ja rakentanut sinne toimivan yhteiskunnan, alkaa joku akka tekemisen puutteessa narisemaan, että meidän pitää auttaa maassa asuvia ”pakolaisia” ja pehmennyt valkoinen mies suostuu ottamaan yhden kehitysmaalaisen pakolaiseksi uudelle planeetalle..

    Geelipää tietenkin alkaa viestitellä kehitysmaa-Tellukselle, ”Täällä on hyvä, kaikki toimii ja valkoinen mies maksaa kaiken…” ja niin tulevat perässä geelipään sukulaiset, Abdi, Mehmet, Mahmud, Abdisalem ja Mohammad.. Ensialkuun. He tietysti viestittävät kotiinsa: ” Täällä hyvä, täällä saa rahaa ja valkoista naista, ja valkoinen mies antaa tyttärensä vielä huoraksi ja jalkavaimoksi…”.

    Tämä tietysti lietsoo kolonisaation jälleen käyntiin uudella planeetalla, joten on aika vaihtaa planeettaa, nyt tietenkin pienenneellä väkimäärällä, koska valkoinen mies on heikkouttaan antanut tyttärensä kehitysplaneetan asukille jalkavaimoksi ja tietenkin synnyttää tälle uusia kehityshäiriöisiä mulatteja…

    Saaga tietenkin jatkuu, jatkuu ja jatkuu niin kauan kunnes yhtään valkoista miestä ei universumissä enää ole ja kaikki planeetat ovat kehitysplaneettoja, ikuisesti! Mutta valkoinen nainen sai tahtonsa lävitse, ja mikä tärkeintä, valkoinen mies vältti riitelyn hänen kanssaan, mikä tietenkin oli hänelle paljon tärkeämpää, kuin selviytyminen. Kukaan ei ainakaan sanonut häntä rasistiksi, joten kaikki hyvin! 😀

    Reply
 • 22.1.2018 at 08:01
  Permalink

  Persläpi-valtioiden tulisi lopettaa sotiminen, liiallinen lisääntyminen ja ryhtyä rakentamaan yhteiskuntiaan.

  Reply
 • 22.1.2018 at 21:53
  Permalink

  Rajatarkastukset voimaan ja maahan tunkeutuneet paperittomat loiset ulos! Suomi ei ole koko maailman sosiaalitoimisto. Täällä ei pystytä/haluta huolehtia edes omien työttömien, sairaiden, vammaisten eikä vanhusten asiallisesta toimeentulosta, mutta maahan tunkeutuneet loiset ja onnenonkijat saavat täysylöspidon asuntoineen, elantoineen ja terveyspalveluineen.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.