Toistuvien pahoinpitelyjen uhri 20-vuotias Ada: Uskaltakaa hakea apua ajoissa!

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt laajasti 20-vuotiaan Ada Sihvon eilen tekemä julkinen Facebook-päivitys, jossa hän kertoo väkivaltaisesta parisuhteestaan. Sihvo kertoo Nykysuomelle päivityksen taustat.

Ada Sihvo kirjoitti eilen Facebookiin päivityksen, joka pysäyttää ihmiset ajattelemaan. Päivityksen oheen Sihvo oli laittanut yhtä pysäyttäviä kuvia. Julkaisemme kirjoituksen ja kuvat Sihvon luvalla.

Sihvo kirjoitti Facebookiin:

”LUKEKAA JOS JAKSATTE JA TEITÄ KIINNOSTAA MITÄ ON TAPAHTUNUT!!

Viikko sitten mä romahdin ja menin tosi huonoon kuntoon johtuen entisen poikaystäväni teoista joita hän on minulle tehnyt. Mun pää jotenkin alkoi nyt käsitellä näitä raskaita ja traumaattisia kokemuksia.

Hän on hakannut minut pariin otteeseen sairaalaan ja meinannut tappaa. Pakotti mut puukolla uhaten autoon ja vei metsään. Uhkaili ja hakkasi aseella mua siellä metsässä. Tunki aseen mun suuhun ja sanoi että tappaa mut nyt.
Hän peloitteli minua ja hoki jatkuvasti ”mä tapan sut mä tapan sut” uhkasi myös jättää mut kuolleena metsään ettei mua löydettäisi. Hän käski nuolla hänen kengänpohjansa johon en suostunut sen jälkeen hän alkoi hakata minua kengällään ja yritti tunkea sitä suuhuni sitten uhkasi kusta päälleni. Vasenpuoli naamastani oli täysin turvonnut ja musta. Tajuntani alkoi heikentyä, luulin oikeasti että nyt kuolen. Tämän jälkeen jouduin akuutista suoraan 2 viikon psykiatriselle osastojaksolle traumojen ja pelkotilojen vuoksi.
Hän on myös uhkaillut jatkuvasti myös mun perhettä mm. tappaa mun veljen joka on mulle kaikista rakkain koko maailmassa. Vielä psykiatriselle jouduttuani hänen takia hän kehtasi uhata hakata mut uudestaan jos en toiminut niin kuin hän halusi sekä uhkasi minun perhettä ja taas tappaa veljeni ja että veljeni tulisi kärsimään kunnolla jos asiat menevät poliisin tietoon.

Molemmissa pahoinpitelyissä hän on ottanut puhelimeni pois etten voisi soittaa apua. Reilu 2kk sitten hän hakkasi minut uudestaan ja sanoi tappavansa minut jälleen kerran. Uhkaili taas vaikka millä mm. Että leikkaa puukolla mun hiukset päästä ja psyykkasi minua jatkuvasti, että pelkäisin lisää. Ja pakotti sanomaan ja tekemään kaikkia sairaita asioita. Hän hakkasi nyrkeillä useasti minua kasvoihin ja potki päähän ja kylkiin ja lonkkiin, lopuksi repi minut hiuksista maahan niin että pääni kolahti kovaan lattiaan, pääsin nousemaan polvilleni ja olin nousemassa seisomaan mutta sitten hän potkaisi minua silmään. Silloin mun päässä sumeni ja tajuntani lähti. Seuraavaksi havahduin siihen kun silmäluomeni roikkui ja verta tuli ihan älyttömästi. Katsoin itseäni peilistä ja näin mun koko silmämunan, sain paniikkikohtauksen ja jouduin jonkunlaiseen shokkiin. Ajattelin, että nyt mulla lähti näkö että mulla ei ole enää toista silmää.. Silloin ajattelin, että hän tappaa mut nyt oikeasti. Pelkäsin todella paljon.
Lisäksi koko naamani oli hakattu turvonneeksi ja kyljet ja lonkat oli mustana.

Akuuttiin päästyäni minut vietiin ambulanssilla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan silmäleikkaukseen. Silmäluomi ommeltiin kiinni ja täysin tuhoutuneeseen kyynelkanavaan asennettiin keinotekoinen putki joka pitää poistaa reilu 2kk päästä leikkauksesta. Vammautuneen silmäni pupilli on edelleen huomattavasti laajempi kuin terveen silmän. Näkö oli aluksi sumea. Putki on aiheuttanut hirveää kipua ja hankausta silmääni yli 2 kuukauden ajan. Silmäluomeen jää näkyvä minua häiritsevä ruma arpi.
Jos kyynelkanavani ei lähde toimimaan niin käytännössä silmäni vetistää jatkuvasti ja esim vammautuneen silmän meikkaaminen on käytännössä mahdotonta. Mutta saan olla kiitollinen ettei näköni lähtenyt.

Kuopion yliopistollisesta sairaalasta minut vietiin suoraan pariksi viikoksi Kuopion turvakotiin ja sieltä Lahden turvakotiin. Nyt olen ollut kohta 2 viikkoa psykiatrisella osastolla koska pääni alkoi käsitellä näitä asioita ja oli niin paha olla. Oon joutunut pelkäämään ja kärsimään jatkuvasti enkä ole voinut liikkua vapaasti missään. Tämä vuosi hänen kanssaan ja varsinkin tämä reilu 2kk ollut tuskaa ja kärsimystä. Jatkuvia paniikkikohtauksia ja pelkotiloja. Jouduin myös vaihtamaan paikkakuntaa turvallisuussyistä jottei hän tiedä osoitettani. Ja hakemaan turvakieltoa sekä lähestymiskieltoa. Kuulustelussa olen käynyt molemmista tapahtumista. Ja oikeudenkäynti on edessä. Turvakielto onneksi myönnettiin heti ja sain osoitteeni ja numeroni salaiseksi.

Se tunne kun ambulanssin ovet suljettiin ja näin hänen kasvot viimeisen kerran, koin suuren helpoituksen, että nyt minä pääsin hänestä lopullisesti eroon ja minun ei tarvitse häntä nähdä enään kuin vain oikeudessa.

Näiden tapahtumien lisäksi hän vajaan vuoden ajan jatkuvasta pahoinpiteli minua henkisesti sekä fyysisesti. Erotti minut kavereistani ja perheestäni. Loppujen lopuksi mulla ei ollut enää muita mun elämässä kun hänet. Määräili kaikkia tekemisiäni ja menemisiäni. Jos me riideltiin en saanut edes korottaa ääntäni vaan hän huusi minulle ja uhkaili ja pelotteli enkä pystynyt koko suhteemme aikana ilmaisemaan omia mielipiteitäni tai tunteitani ollenkaan. Hän haukkui minua ja esitti törkeitä minua haavoittavia kommentteja sekä haavoitti itsetuntoani jatkuvasti. Hän alisti ja kontrolloi minua täysin. Hän sai minut manipuloitua ja ”omistettua” täysin itselleen. Olin hänen koti orjansa ja palvelija, hoidin kaiken jopa hänen 4-vuotiaan tyttärensä. Hän tiedostaen toimi näin minua kohtaan vaikka tiesi että minulla taustalla ollut masennusta ja en ole hyvässä kunnossa henkisesti. Hän halusi tahalleen vain satuttaa minua lisää ja saada minut huonompaan kuntoon. Hän oli suoraan sanottuna hirviö minua kohtaan. Enkä ymmärrä jos hän ”rakasti” minua miten hän pystyi toimimaan jatkuvasti noin ja toteuttaa tuollaisia tekoja. Kaikkea hänen pahoja tekemisiä, sanoja ja uhkailuja en viitsi tänne edes kirjoittaa ne ovat sen verran sairaita etten niistä halua avoimesti puhua.

Voin sanoa, että viime vuosi 2017 on ollut todella raskas henkisesti ja en tiedä milloin pääsen yli näistä traumaattisista kokemuksista. Enemmän olen kärsinyt hänen aiheuttamasta henkisestä väkivallasta minua kohtaan kuin fyysisestä.
Mutta kyllä tää tästä joskus, olen minä joutunut lyhyen elämäni aikana kokemaan paljon muitakin vastoinkäymisiä mistä olen selvinnyt ja edelleen olen täällä.
Lisäksi vuoden aikana olen kokenut järjettömän määrän elämänmuutoksia lyhyen ajan sisään joista osa kyllä myös positiivisia. Minulta on myös lyhyen ajan sisään kuollut monta läheistä ympäriltä. Ja muutenkin tapahtunut niin paljon kaikkea raskasta.

Kaiken tämän lisäksi olin eilen 17.02.2018 lähdössä innoissani kotiin psykiatriselta ja pakannut jo tavarani valmiiksi niin lääkäri tuli kertomaan ettei kotiutakkaan minua vielä kun vasemman käteni ranne ja kämmenselkä turvonnut kaksinkertaiseksi ja pahasti tulehtunut. Käsi erittäin kipeä. Jouduin sairaalaan antibiootti tiputukseen. Ja 8 tunnin välein menee suonensisäisesti antibiootti. Ja on kuulemma huolissaan voinnistani ja kotona pärjäämisestäni sekä olen kokenut sen verran traumaattisia asioita lyhyen ajan sisään niin ei uskalla päästää vielä kotiin ennen kun olen saanut enemmän psykiatrista apua.
Vietin myös 12.1.2018 20-vuotis Syntymäpäiväni psykiatrisella osastolla.

Tänään minulla on toinen silmäleikkaus jossa keinotekoinen putki poistetaan täysin tuhoutuneesta kyynelkanavasta.
Toivon, että silmä on tullut kuntoon..

Tämän tekstin kirjoitin tänne jotta te kaverini tiedätte mitä minulle kuuluu oikeasti. En jaksa kaikille erikseen selittää tilannetta koska asiasta on niin raskasta puhua.
Minulta kysyttäessä vointiani saatan sanoa että ”kaikki ok Ja ihan hyvin menee” mutta todellisuudessa oloni on pääosin hirveä ja tunnen itseni niin hyväksikäytetyksi ja kaltoinkohdelluksi.

Mutta onneksi minulla on uusi poikaystävä jonka kanssa minulla on turvallista ja hyvä olla ja hänen lähellään en koe ahdistusta ja huonoa oloa. Ja onneksi minulla on vielä muitakin läheisiä ja olen saanut korjattua välejä kavereihini joista ex-poikaystäväni minut erotti.
Onnellinen olen siitä, että saan taas olla rakkaan veljeni Miskan kanssa tekemisissä ja hän on yrittänyt olla parhaansa mukaan mun tukena vaikka hänelläkään ei ole helppoa.
Samaan aikaan olen onnellisempi kuin koskaan mutta samaan aikaan täysin rikki ihmisenä.
Mut ei tästä voi enää kuin vaan nousta, täytyy toivoa, että oloni helpottaisi ja asiat järjestyisi.

JA EI EN HAE TÄLLÄ TEKSTILLÄ MITÄÄN SÄÄLIÄ TAI HALUA VALITTAA LIIKAA OMISTA ASIOISTANI, jokaisella omat murheensa mutta ajattelin kertoa missä mennään.

Klo 10 silmäleikkaus, toivottavasti sujuu hyvin.
Hyvää ja rauhallista torstai päivää kaikille!😊

Ps. SAA JAKAA, että jatkossa ihmiset osaisi lähteä ajoissa tuollaisesta sairaasta suhteesta ennen kun pahimmassa tapauksessa makaat mullan alla.”

Asiaton palaute järkytti

Ada Sihvon päivitys lähti leviämään Facebookissa kulovalkean lailla. Tätä kirjoitettaessa sitä on jaettu jo melkein 2200 kertaa, ja se on saanut melkein 7500 reagointia.

Sihvo kertoo Nykysuomelle, että on saanut päivityksestään paljon palautetta, eikä kaikki ole ollut yksinomaan hyvää. Eri keskustelupalstoilla on väitetty Sihvon liikkuvan narkkaripiireissä, ja häntä on jopa nimitelty huoraksi.

– Aluksi järkytyin päivityksen saamasta laajasta huomiosta, ja varsinkin siitä, että sain niskaani käsittämätöntä vihaa, Sihvo sanoo.

Sihvo kertoo, ettei hän liiku narkkaripiireissä eikä ole pettänyt puolisoaan. Väkivaltainen ex-mies tosin käytti paljon alkoholia ja joskus myös huumausaineita.

Sihvon nykyistä miestä epäillään some-keskusteluissa pahoinpitelijäksi, vaikka pahoinpitelijä on Sihvon entinen miesystävä, 28-vuotias romanimies. Vastoin nettiväitteitä Sihvo ei ole ollut millään tavoin väkivaltainen ex-miestään kohtaan.

Sihvo kertoo, että hän on aiemminkin eronnut ex-miehensä kanssa pariin otteeseen, mutta mies on pakottanut hänet takaisin luokseen.

Kysymystä, miksi hän ei lähtenyt lopullisesti väkivaltaisesta suhteesta aiemmin, Sihvo pitää vaikeana.

– Kun mies oli tuhonnut ja katkaissut välini perheeseeni ja ystäviini, minulla ei ollut muita kuin hänet. Yksinjäämisen pelko oli kuitenkin kova, Sihvo sanoo.

– Asiat eivät ole niin yksinkertaisia.

Poliisitutkinta käynnistetty

Sihvo kertoo, että sai kokea suhteessa jatkuvaa väkivaltaa. Kaksi pahoinpitelyistä oli muita vakavampia. Viimeisin pahoinpitely tapahtui Mikkelissä.

Pahoinpitelyistä on nyt käynnistetty poliisitutkinta. Sihvo kertoo käyneensä jo poliisin kuultavana, ja myös hänen äitiään tullaan kuulemaan todistajan ominaisuudessa. Sihvon kuuleman mukaan myös häntä pahoinpidellyt ex-mies on käynyt kuulusteluissa.

Ada Sihvo on tällä hetkellä edelleen psykiatrisessa osastohoidossa, jossa käsitellään hänen pahoinpitelyn ja väkivaltaisen suhteen aiheuttamia henkisiä vammoja ja traumoja. Kotiutumisesta ei ole tietoa.

– Joudun olemaan täällä mahdollisesti vielä pitkäänkin. Minulla on paha ja ahdistunut olo.

Sihvo kertoo, että hänellä on järjetön pelko siitä, mitä pahoinpitelijä mahdollisesti suunnittelee kostaakseen sen, että hän ilmoitti asiasta poliisille.

– Mietin, mitä pahaa hän voi tehdä minulle tai perheelleni. Seuraukset voivat olla todella kohtalokkaita, siinä saattaa mennä jopa henki, Sihvo toteaa.

Sairaalasta kotiutumisen jälkeistä tulevaa olinpaikkaansa Sihvo ei halua kertoa turvallisuussyistä. Hän on estänyt ex-miesystävänsä kaikissa mahdollisissa kanavissa.

– Toivottavasti muut samassa tilanteessa olevat uskaltavat hakea apua ajoissa. Minä itse en hakenut, ja maksoin siitä kalliin hinnan, Sihvo sanoo.

 

55 thoughts on “Toistuvien pahoinpitelyjen uhri 20-vuotias Ada: Uskaltakaa hakea apua ajoissa!

 • 19.1.2018 at 16:48
  Permalink

  Kammottavaa luettavaa. Meinasin jo lopettaa kesken, sillä mourkaroinnin loppua ei näyttänyt edes häämöttävän missään. Kuin loputon silmänkantamattomiin olevaa Venäjän aroa, johon Saksan sotakoneen sotilaat kyllästyivät jo vielä voittoisasti edetessään WWII Neuvostoliiton sotaretkellään, josta ei loppua tullut. Vanhempana miehenä joskus on tullut mieleen, että onko meissä miehissä loppujen lopuksi montakaan tervepäistä ihmistä, sillä niin usein näkee kuvissa naisten saaneen sellaista kohtelua perheväkivaltatapauksissa, että pelkkä ajatus kääntää vatsan ympäri. Ja pahimmissa tapauksissa tämän kaiken lihamyllyn läpi joutuvat myös kulkemaan perheen pienimmät lapsetkin. Valitettavasti perheväkivalta on viime vuosina lisääntynyt länsimaissa naistenkin harjoittamana puolisoaan ja lapsia kohtaan, vaikka feministit tämän pyrkivät aktiivisesti kieltämään ja vaikenemaan kuoliaaksi. Ennen syynä perheväkivaltaan oli pääasiassa miehen vakava alkoholiongelma, joka muutti selvinpäin ollessaan kohtuullisen laatu miehen täysin Jekyliksi, joka haastoi riitaa kaiken kanssa mikä liikkui. Erikseen ovat taas hullut miehet ja naiset, jotka ovat psykopaattisia narsisteja, sosiopaatteja, lapsuudessa koetun vakavan trauman sekoittamia ja varsinkin viime sotien jälkeen sotatraumaisia tai muutoin ihmisen kaikki resurssit äärirajoille vetämät sodan tulihelvetit, jossa rautaa ja tulta satoi niin, että lusikka seisoi, joka runteli hermot ja jatkuvat yölliset painajaiset järsivät henkisen tasapainon pala palalta silkaksi jauhoksi.
  Mitä tulee tuohon hirviöön, joka teki hirmuista jälkeä kuvan kauniille naiselle. Hänet pitäisi sulkea Niuvanniemeen iäksi. Eläimet yksinkertaisten vaistojensa ”orjina” ovat ihmistä paljon ”viisaampia” ja rationaalisempia. Torjuttu uros naaraan taholta tai toisen vahvemman uroksen karkoittamana poistuu vähin äänin takavasemmalle ja siinä kaikki. Yksikään uros -eläin ei jää vainoamaan rukkaset antanutta naarasta vahingoittamistarkoituksessa tai pyrkien puun takaa murhaamaan voittaja -uroksen ja kostamaan kokemansa nöyryytyksen. Syy on yksinkertainen, sillä evoluution kannalta ei ole mitään järkeä eikä saavutettavaa hyötyä tuhota lajin lisääntymisprosessia itsetuhoisella käyttäymisellä, joka vaarantaisi lajin säilymisen luonnossa, jossa muutoinkin lajien välinen kilpailu on kovaa elinympäristön ja ravinnon suhteen.

  Reply
 • 19.1.2018 at 18:23
  Permalink

  Kukaan ei käsitä tämän naisen toimia,ei se selitä”erttä minä uskoin miehen paranevan janakuluessa..idiootit ei ikinä parane,ja tämä kundi oli myös NARKKARI,,SI KERTOO KAIKEN..EN RAITTIINA MIEHENÄ SANO ENEMPÄÄ..KATO MIHIN TARTUT,,VASTAA SEURAUKSISTA,,EI TÄSSÄ MORALISOINTI9,EIKÄ SELITTELY AUTA…EI…EI…EIKÄ  EI..

  Reply
 • 19.1.2018 at 18:24
  Permalink

  Niin, onko uhrin&syyllisen kohdalla kyse kantasuomalaisista vaiko esim. mustalaisista?
  Niimpä niin!!!!

  Reply
  • 20.1.2018 at 01:31
   Permalink

   Ihan suomalainen on tekijä vaikka varmaan toivoisit sen olevan mustalainen mut sori vaan. Tuli vaa sitte niiku mieleen että tekijä on oltava mustalainen

   Reply
   • 20.1.2018 at 02:50
    Permalink

    Tuossahan se oli ylempää jo itse jutussakin mainittu: 28-vuotias romanimies se pahoinpitelijä, suomalainen toki myös

    Reply
    • 21.1.2018 at 23:12
     Permalink

     Vaikeneminen ja väistäminen kuuluu kulttuuriin.

     Reply
 • 19.1.2018 at 18:49
  Permalink

  Ja tämänkin väkivallan tekijä pitää itseään varmaan miehenä. Kaikenlaista vajakkia sitä maa päällään kantaa. Olisko mitenkään liioiteltua, että tällaisten tekojen tekijöiltä irroitettaisiin vaikka kädet jottei pääsisi enää muita niin helposti telomaan. Rangaistakin voisi ihan reiluilla linnatuomioilla sitten päälle.

  Reply
  • 19.1.2018 at 21:00
   Permalink

   Niin no kädetön ja jalaton manne on vasta melkeen turvallinen että en nyt sit tiedä.

   Reply
 • 19.1.2018 at 20:06
  Permalink

  Jokainen ihminen joka syyllistyy väkivaltaan,toisen ihmisen pahoin pitelyyn ja henkiseen ylivaltaan,oli hän mies tai nainen ,mustalainen ,Valkolainen tai kiinalainen ,kuuluipa hän mihin ihmis rotuun tahansa on tuomittava näistä teoista,tuomioistuimen ei pitäisi koskaan katsoa sormienläpi naisiin ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa.kovat tuomiot on ainoa tosi asia millä nämä raakalaiset pidetään pois kaduilta tekemästä tätä samaa jollekkin toiselle avuttomalle joka ei pysty puolustautumaan heitä vastaan…säälin sinua nuori nainen,,,mutta olen sitä mieltä että ensimmäisen lyönnin pitäis riittää .onneksi olet vielä hengissä ja turvassakin niin kauan kun olet siellä sairaalassa..toivon sinulle voimia ja että Paranet henkisesti kokemastasi ja pystyt jatkamaan elämääsi terveeseen parisuhteeseen joskus kun olet hoitanut itsesi kuntoon .

  Reply
 • 19.1.2018 at 21:34
  Permalink

  Perkele..Nää kulttuurihemmot ei lopeta ikinä.. joten saunan taakse ja nappi otsaan.
  Jokaiselle.

  Reply
  • 19.1.2018 at 22:45
   Permalink

   Hyvin tuo näyttää väkivalta olevan suomalaisillakin hallussa

   Reply
  • 19.1.2018 at 23:26
   Permalink

   Turvakodithan on täynnä romanimiesten pahoinpitelemiä naisia ja lapsia, eikö? En hyväksy väkivaltaa mutta en myöakään rasismia. Oikean Miehen siis Miehen isolla M kirjaimella ei tarvitse miehisyyttään pönkittää naisten hakkaamisella.

   Reply
   • 20.1.2018 at 12:05
    Permalink

    Se on ihan vitun sama mitä sinä suvakkivittunaama hyväksyt, mustalaiset eivät ole onnistuneet ihmistymään viidessä sadassa vuodessakaan, ja rikostilastonsa on karua luettavaa.

    Reply
    • 20.1.2018 at 14:39
     Permalink

     Ja siitä 500 vuodesta vähintään 90% meni siihen että valkoisilla välähti että mustalaiset tarvitsee myös kodin ja edes jonkinlaisen ihmisarvon, eli en huutelisi niin korkealta. Tämä tapauksen yksilö kyllä äärimmäisen sairas, jolle rakkaus on toisen todella sairasta omistamista ja orjuuttamista. Voimia Adalle.

     Reply
     • 20.1.2018 at 18:32
      Permalink

      Siinä viidessäsadassa vuodessa reppanoille ei vain ole välähtänyt että kodin ja ihmisarvon saa tekemällä kunniallisia töitä ja pidättäytymällä rikosten tekemisestä.

     • 20.1.2018 at 18:37
      Permalink

      Teitä vituttaa se kun mustalaisen ei tarvi käydä päivääkään töissä ja silti ajellaan aika uusilla autoilla Ai millä. Ne on ostettu ha ha haaaa teijän vero rahoilla naurattaa ja lujaa

     • 20.1.2018 at 18:41
      Permalink

      jappes ikävä kyllä olen ihan aito kantasuomalainen samallainen kuin sinäkin vai satutkohan olemaan joku yön Timo leikit vaan. Suomalaista sua varmaan vituttaa ihan sairaasti ku oot niin vajaa et sulla ei aivot riitä. Kirjoittelen tälläistä voi reppanaa kun ei ole suotu hyvää järjen juoksua voi ei nyt kyllä. Pitää hakee happy meal ateria jeppekselle

     • 20.1.2018 at 20:02
      Permalink

      ”Teitä vituttaa se kun mustalaisen ei tarvi käydä päivääkään töissä ja silti ajellaan aika uusilla autoilla Ai millä. Ne on ostettu ha ha haaaa teijän vero rahoilla naurattaa ja lujaa”

      Tuskin nyt ketään vituttaa mitättömillä sosiaalituilla kärvisteleminen ja rikoksilla eläminen. Paitsi niistä nauttijaa pohjimmiltaan, ihan aikuisten oikeasti.

      Ja autokalustonne on keskimäärin sellaista tasoa että niille kyllä nauretaan. Varsinaisia Mercedeksen tallipäälliköitä olette, vanhoine taksilinttoinenne.

    • 20.1.2018 at 19:55
     Permalink

     jappes menikö tunteisiin? Ei tarvitse käydä nimittelemään, en minäkään nimittele sinua. Kyse oli siintä etten todellakaan hyväksy väkivaltaa kenenkään tekemänä, mutta en myöskään rasismia. Pointtihan on tässä jutussa se että Ada neuvoo muita hakemaan apua. Ei se että tekijä on romani, mutta jokaisella on tietysti oikeus takertua epäolennaisiin asioihin.

     Reply
    • 20.1.2018 at 22:22
     Permalink

     Miten sen nyt käsittää että onko se vanha W124 900tkm ajettu dieselmersu kovinkaan uusi, tai se umpilahonnut vanha väyrysmersu. Noista W124 farmareistakin on korit ratkennut aikoinaan kärrin vetämisestä. Nuohan on lisäksi bakeliittisulakkeilla vielä -90 luvullakin, kuin vanhat ladat ja apusimpukka-ohjauksella. Voisi sanoa että varsinainen Saksan Lada.

     Reply
 • 19.1.2018 at 22:40
  Permalink

  Ravikansaa = pelkkiä ongelmia 24/7/365.

  Reply
  • 20.1.2018 at 00:33
   Permalink

   Eipä ne kantasuomalaiset miehetkään ole niin kilttejä ollut on löytynyt väkivaltaa esim. Tapaus Espoossa joka oli ilta lehdessä ja jatkuvasti on alibi lehdessä kuinka mies tappanut vaimonsa jne älkää. YLEISTÄKÖ. TEKO EI OLE TODELLAKAAN HIENO MINKÄ TEHNYT. EIKÄ SUOTAVAA MUT ÄLKÄÄ VAA ÄRSYTTÄÄ KUN LUKEE NÄITÄ KOMMENTTEJA KUN AINA JOS MUSTALAINEN TEKEE JOTAIN NIIN HIRVEE HALOO MUT MITEN OLIS ET VEISITTE NIITÄ MIEHIÄ SAUNAN TAA JOTKA RAISKAA LAPSIA JA HAKKAA JA TAPPAA NAISIAAN JNE.. MENKÄÄ TEKIN ITSEENNE NIIN SANOTUT KANTASUOMALAISET. SAMALLA TAVALLA MUSTALAISET OVAT SUOMALAISIA NIINKUIN TEKIN.. TOIVOTTAVASTI MENI SINNE TEIJÄN NUPPIIN TÄÄ ET ÄLKÄÄ YLEISTÄKÖ

   Reply
   • 20.1.2018 at 12:07
    Permalink

    Joo, ei sovi yleistää, kun 99% mustalaisista pilaa loppujenkin maineen…

    Reply
 • 20.1.2018 at 06:26
  Permalink

  Antaa mannejen hakata kaikki mannet jospa ne sitten huomaisivat kummoista paskasakkia ovat kyllä Adallakin 50 prosenttinen mannen veri virtaa suonissaan.

  Reply
 • 20.1.2018 at 06:35
  Permalink

  Nainen on idiootti, selvästi vaikka kaunis onkin. Jos antaa mannen hakata itseään päivästä toiseen, ei kaikki ole kohdallaan.Sitten toinen, tämä sairas some villitys on levinnyt aina radiojuontajista kansanedusatajiin.Levitellään kuvia jossa on saanut jonkun vamman,sairaalan sängystä suoraan päivitykset vaikka on pää kainalossa.

  Reply
 • 20.1.2018 at 09:49
  Permalink

  Paljon voimia Adalle. Itsellä kokemusta henkisestä väkivallasta, joten ymmärrän hyvin miten sitä vaan jää suhteeseen, vaikka jälkeenpäin kun järki taas pelaa ei voi muuta ihmetellä, kuin miten on sellaisessa suhteessa voinut olla.
  Sitä on ihan kuin jossain psykoosissa, ei näe asioita oikein. Ja kun jonain päivänä lamppu syttyy, niin se on tosi pelottavaa ja traumaattista huomata, miten on antanut itseään kohdeltavan. Mutta kun ihminen on henkisesti jo valmiiksi heikossa hapessa, sellaista on helppo alkaa kontrolloida ja manipuloida. Sellaisessa tilanteessa olevia ihmisiä nämä pedot metsästääkin.
  Toivottavasti tuo miehen irvikuva ei enää lastaan saa nähdä, aika pelottava ajatus on, että tuollainen hirviö saisi pientä lasta ”kasvattaa”.

  Reply
 • 20.1.2018 at 11:16
  Permalink

  Näkyy kantasuomaistenkin tekevän tälläistä että eipä meidänkään sovi romaneja aina yleistää joka asiaan https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005499663.html siinä on hiukan myös meikäläisistä juttua ihan hävettää kun aina tummia solvataan vaikka kylläkin elämänsä asuneet ja syntyneetkin Suomessa.

  Reply
  • 20.1.2018 at 12:04
   Permalink

   Mustalaisesta ei tule suomalaista vaikka 500 vuotta ovat ”kotoutuneetkin” nähtävin tuloksin.

   Reply
  • 20.1.2018 at 13:31
   Permalink

   Suvi siis kannattaa sitä että romanimiesten tekemistä väkivallanteoista pitää vaieta kokonaan ja hiljentää uhrin kokemukset suuremmalta yleisöltä vain siksi koska onhan suomalaisissakin miehissä niitä jotka vaimoaan pahoinpitelee.

   Suvi näköjään kannattaa naisten pahoinpitelemisen hiljaista hyväksymistä…

   Reply
   • 20.1.2018 at 13:53
    Permalink

    En todella kannata pointtina oli se et ei pidä yleistää ja nostaa hirveetä haloota koska niin meidänkin joukosta löytyy näitä jotka pahoinpitelee vaimoja ja lapsia ja jopa vanhuksia. Olikohan liian vaikee sun aivo kapasiteetille ymmärtää asia oikein huh mikä pelle

    Reply
    • 20.1.2018 at 18:33
     Permalink

     Se että muutkin tekevät rikoksia ei tee tästä tapauksesta ymmärrettävämpää eikä hyväksyttävämpää. Tässä keskustellaan nyt 28 vuotiaan romanimiehen tekemästä rikoksesta, halusit tai et.

     Reply
 • 20.1.2018 at 12:11
  Permalink

  Mulle aivan sama kuka on mitäkin mutta eipä tämän adankan olisi pitänyt jäädä tuollaiseen suhteeseen ja ikävä kyllä pakko todeta et tämä Ada on itsekin puoliksi manne ja kolmannekseen eiks kannattaisi jättää noi kebab pojut ja mustalais miehet rauhaan eikä mennä. Rikkomaan perheitä jne niinkuin hän teki

  Reply
  • 20.1.2018 at 12:51
   Permalink

   Uhrin syyllistäminen, mitä juuri teit, on sairasta.

   Reply
 • 20.1.2018 at 13:41
  Permalink

  Sairasta on myös yleistäminen olisitte siinä myös yhtä myötätuntoisia ja totuus näköjää sattuu mut onhan se jumalauta totuus et eihän hänenkään olisi pitänyt ekan pahoinpitelyn jälkeen jäädä siihen suhteeseen, ei olisi ollut sen vaikeampaa lähteä suhteesta pois kuin nyttenkään. Ja jos niin traumatosoinut on niin luulis ettei olisi hetkeen katsellut uutta poika ystävää alkaa ärsyttää kun ihmisillä ei ole oikeudenmukaisuutta asioissa ja keskusteluissa. Ja KOLIKOSSA AINA KAKSI PUOLTA EIKÖS VAAN JA KUINKA MONTA RIVIÄ. NYT KIRJOITIN PASKAA EN YHTÄKÄÄN. EI OLE VARMAAN KUMPIKAAN OLLUT SUHTEESSA ENKELEITÄ. VAI MITÄ MIELTÄ MUUT OVAT.

  Reply
 • 20.1.2018 at 13:49
  Permalink

  Jeppes mitä vitun syyllistämistä halooo herää unestasi tässä nyt ei ole syyllistetty tätä ”uhria” vaan sanottu totuus. 1.olisi lähtenyt pois jo aikaa sitte 2.kukaannei jää väkivaltaiseen suhteeseen mikään ei ole pakko. 3.hän on puoliksi romani. 4.itse meni perheellisen miehen ottamaan itselleen. 5mistä meistä kukaan tietää että miksi näin on käynyt ja Miks mitäkin.. Meistä. Kukaan ei voi tuomita ketään yksi ja ainut joka ja jolla valta tuomita on Jumala. Ja silti meille kanta suomalaisille kelpaa niin miehille kuin naisille mustalaiset vaimoiksi ja miehiksi eikö totta? Haluan nyt vaan taas muistuttaa että ei ollut hieno eikä hyvä teko et ketään pahoin pidellään..

  Reply
  • 20.1.2018 at 14:10
   Permalink

   Ja jeppes sinä olet se vittu naama kusipää vajakki ha ha haa mikä kipee. Ensinnäkin hyvin kelpo asia adalle vuoden päivät mustalaisen kyrpä. Ja nytkin seurustelee narkkari jätkän kaa joka on Kontulasta kotosin että ei työ terve oo itsekkään jäisi ihmeellä sinne psyykelle hoitanut itteensä kuntoon. Jos adalle tehtäisi huume testi niin sielä näkyisi tytöllä vähä tuloksia. Ja en minäkään olisi hyvällä mielellä jos minulle noin tehtäisi en todellakaan en illitse siitä. Et on tuollaisessa kunnossa. Mutta olisi kertonut myös. Me syyt ja itsestään kanssa eikä.tehnyt vaan itsestään uhria. Kyllä. Minäkin vetelisin vaikka millä miestäni pitkin päätä jos kuulisin/näkisin et Nai toista naista. Eli ei pidä. Puhu ja puuttua ku ette edes tiedä. Asioita. Voin sanoa että olen nähnyt hyvin läheltä heidän. Elämäänsä. Että pidä sinä jeppes pääs kii ku et tiä asian laitaa. Vitun pikku pili

   Reply
   • 20.1.2018 at 14:51
    Permalink

    Mitä sitten jos käy vieraissa? Silloin voi jättää hänet jos siltä tuntuu, mutta ei avioliitto todellakaan ole joku orjasopimus, jossa toisella minkäänlaista määräysvaltaa saatikka pahoinpitely oikeutta toiseen.

    Reply
   • 20.1.2018 at 18:35
    Permalink

    Sinä ”Suvi” olet ihan vitun sairas ihminen. Tai manne, mölinöistäsi päätellen.

    Reply
    • 20.1.2018 at 18:44
     Permalink

     Ja ihan terveen paperit on mutta onkos sulla sä taidat olla erittäin sairas kun et totuutta myönnä ja siks toiseksi tää teliä on puol manne samalla tavalla kuin adakin ikävää tuottaa pettymys

     Reply
     • 20.1.2018 at 18:48
      Permalink

      Tekstiripulistasi näkee että et ole pahemmin koulunpenkkejä kuluttanut, vajakki.

     • 20.1.2018 at 18:49
      Permalink

      Ja siis vielä kertaalleen, vajakki, kun et ilmeisesti ymmärrä:

      MIKÄÄN uhrin teko tai sana ei oikeuta pahoinpitelyä, ja uhrin syyllistämisesi on sairasta.

     • 20.1.2018 at 21:22
      Permalink

      Jeppes mitä. Vittus sua liikuttaa sä et pillu tältä. Adalta saa kuitenkaan vaikka kuinka täällä nyt jäät idiootti mielipiteitä sinä olet VAJAKKI AIVOTON IDIOOTTI ja vittuako sulle kuuluu minun kirjoitus tyylini. Ei pitäs sun. Heppiäs heiluttaa millään tavalla mee takas kotiin kasvamaan aikuinen mies kun et osaa kuin naisen kanssa kinata ja eikä. Sun mielestä. Tuo. Niin sanottu uhri ole. Syyllinen itse mihinkää. Mene vittuu saatanan äly vapaa otus vitun kehari

    • 20.1.2018 at 21:37
     Permalink

     >>Jeppes mitä. Vittus sua liikuttaa sä et pillu tältä. Adalta saa kuitenkaan vaikka kuinka täällä nyt jäät idiootti mielipiteitä sinä olet VAJAKKI AIVOTON IDIOOTTI ja vittuako sulle kuuluu minun kirjoitus tyylini. Ei pitäs sun. Heppiäs heiluttaa millään tavalla mee takas kotiin kasvamaan aikuinen mies kun et osaa kuin naisen kanssa kinata ja eikä. Sun mielestä. Tuo. Niin sanottu uhri ole. Syyllinen itse mihinkää. Mene vittuu saatanan äly vapaa otus vitun kehari<<

     Voisit hyvin olla ehdolla suomalaisen skitsokirjallisuuden Finlandia- palkinnon saajaksi, tuollaista rivouksilla ryyditettyä pimeää tajunnanvirtaa kykenee tuottamaan vain mielisairas yksilö.

     Reply
     • 20.1.2018 at 22:25
      Permalink

      Fiksut argumentit kun loppuvat niin tässä on tulos, joka kertookin kirjoittajasta loput.

 • 20.1.2018 at 14:41
  Permalink

  Voisko ajatella että hakattava on myös jotenkin riippuvainen koska ei yhellä krtaa usko että nyrkki heilahtaa toisenkin kerran.

  Reply
 • 20.1.2018 at 19:02
  Permalink

  kamalaa luettavaa.. onneks pääsit pois tosta ja tekijä saa rangaistuksen.. vaikkakin liian pienen kiitos suomen lakien.. mutta turvallista elämänjatkoa sinulle ada:)

  Reply
 • 21.1.2018 at 06:54
  Permalink

  En ikinä opi tajuamaan miksi jotkut pysyttelevät suhteessa, jossa saavat turpiinsa jatkuvasti. Luulisi olevan kelle tahansa selvää ettei ole millään tavoin normaalia. Pitäisikö lapsia alkaa jo koulussa valistamaan tällaisista asioista kun liian monille ne ovat hepreaa vielä aikuisinakin???

  Reply
 • 23.1.2018 at 17:48
  Permalink

  Suvi, oot aivan pimeä. Psykiatriselta löytyis varmasti sullekin tilaa. Pikaista toipumista!

  Reply
 • 23.1.2018 at 18:02
  Permalink

  Kiroilusta päätellen, siellä on joku 14v angst teinityttö riehumassa. Jonkun tutkimuksen mukaan kiroilijat olisivat älykkäitä, mutta ei se älykkyys oikein tuossa Suvin tekstissä paista.

  Reply
  • 23.1.2018 at 18:16
   Permalink

   Hei kaikille tasapuolisesti. Olen itsekkin romani ja haluan tuoda mieleni julki kaikille.itse en hyväksy väkivaltaa ollenkaan enkä ymmärrä tuollaisia psykopaatteja.itse olen myös elänyt vuosia väkivaltaisessa suhteessa ja eikä niistä niin vaan erikseen pääse eikä lähdetä Suvi olet jotain aivan ennenkuulumaton persoona.psykiaateriselta varmasti löytyy sinulle tilaa kehoitan menemään ihmeessä hoitoon.voimia adalle paljon.tekiä täytyy olla joku erittäin sairas yksilö. Sopisi suvun kanssa hyvin yhteen.

   Reply
 • 24.1.2018 at 19:55
  Permalink

  Aivan sama manne tai muhmet tai suomalainen.Ihminen ei yksinkertaiseti voi olla täydellä järjellä varustettu syyllistyttyään tuollaisiin tekoihin.Voimia Ada

  Reply
 • 13.4.2018 at 23:46
  Permalink

  Blondin kommentti 20.1.2018 ”Ada on itsekin puoliksi manne” on järkyttävä. Suvi varmaan ottaa mielellään turpiinsa jos suomi-poika peräkammarista hakkaa?

  Reply
 • 14.4.2018 at 00:48
  Permalink

  Adalla kuin meillä kaikilla on ihmisarvo! Liivi/mutiais/suomalaiset ukot täytyy laittaa linnaan aina kun väkivaltaa käyttävät! Jokainen väkivalllan teko on väärin!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.