Poliisi haki puukkomiehen pois helsinkiläisyrityksestä

Iltasanomat kirjoittavat sivuillaan kuinka Helsinkiläisessä tietotekniikkayrityksessä mies riehui puukon kanssa keskiviikkona.

Poliisi saapui paikalle ja sai rauhoitettua tilanteen, puukkomies vietiin sairaalaan tutkittavaksi.

Yrityksen viestintäjohtaja vahvistaa IS:lle että tapaus on tosi ja asiasta on tehty rikosilmoitus laittomasta uhkailusta.

Puukkomies ei ollut yritykseen millään tavalla liittyvä henkilö, vaan ulkoiselle siivousyritykselle työskennellyt henkilö.

Artikkelikuva on kuvituskuva, tapaus ei liity kaisaniemeen.

6 thoughts on “Poliisi haki puukkomiehen pois helsinkiläisyrityksestä

 • 19.1.2018 at 01:22
  Permalink

  Haistan monikulttuurista värinää….

  Reply
  • 19.1.2018 at 05:18
   Permalink

   Kyllä haisee jo kilometrien päähän matun tekosilta.Miksi, no ns. valtamedia ei kertonut puukosankarin olevan kantasuomalaisen, se koodi pätee tässäkin.

   Reply
  • 19.1.2018 at 07:32
   Permalink

   Klyyvarisi lienee oikeassa. Vai muistaako joku männävuosilta montakin siivoojaMIESTÄ, joka olisi riehunut PUUKON kera?

   Reply
 • 19.1.2018 at 01:29
  Permalink

  Panda on uhanalainen ja tarvitsee säilyäkseen suojelua.
  Rullahuulimutiaiset ja aavikkopyllistelijät eivät.

  Reply
 • 19.1.2018 at 10:07
  Permalink

  Iltapaska ja ”puukkomies”. ”Siinä varmaan on sellainen pari. Oli kylmä vaikkapa vari. Niin kumpikin paikkansa ties”…
  Todennäköisesti mustaihoinen siivousinsinjööri, jolla oli vain ”paha mieli”, johtuen jostain seikasta, jota ”maailmanpahentajat” kutsuvat ”rakenteelliseksi rasismiksi”, joka pysyy kuin paska seinässä, eikä lähde edes räjäyttämällä pois, vaikka ”vainon kohteena” olevat vähemmistöläiset sitä kuinka yrittävätkin sillä ”siivota” pois. Tietenkin ”pikku-tahroihin” pyritään käyttämään puukkoa, jonka käyttöä paremmissa kyldyyreissä poikalapselle aletaan opettamaan heti kun tämä on ”kuivanut” ja tuskainen äippäkin on jäänyt henkiin, mutta tähän viisas iskä onkin varautunut kaukokatseisena ja huomaavaisena perheenpäänä mätkimällä huolellisesti burkan sisällä olevaa alemman tason immeistä, jotta tämä olisii tottunut kipuun ja tuskaan kun H-hetki koittaa ties monennenko iloisen perhetapahtuman johtosta, jonka suuruutta säätelee se kumpaa sukupuolta uusi ”räyhänuskonnon” etustaja on.

  Reply
 • 19.1.2018 at 10:37
  Permalink

  Ihan villi veikkaus, mutta nyt kun asia on niin että esimerkiksi Helsinginkadulle on ilmestynyt näitä iFixit kännykänkorjauspajoja, niin saattaapi jopa olla niin että sellainen lasketaan tälläisessä uutisoinnissa tietotekniikkayritykseksi. Niin ja noita pajoja pyörittää diskotukat ja muut läpsyttelijät, naapureinaan maanmiehensä parturiliike tai pitseria. Tulukee kattomaan tätä meininkiä s**tana!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.