The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan on kuollut vain 46-vuotiaana

90-luvulla suureen suosioon noussut The Cranberries -yhtye on menettänyt laulajansa Dolores O´Riordanin.

Dolores kuoli tiedottajan mukaan Lontoossa, missä nainen oli lyhyellä nauhoituskeikalla.

Naisen perhe on pyytänyt rauhaa tapauksen johdosta, eikä muita tietoja ole vuodettu julkisuuteen.

Joulukuussa tähti oli vielä tiedottanut itse bändin FB-sivuilla olevansa hyvässä kunnossa, tehneensä muutaman pienen keikan ja levyttäneensä pari kappaletta pitkästä aikaa.

Lähde: BBC

One thought on “The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan on kuollut vain 46-vuotiaana

  • 15.1.2018 at 22:53
    Permalink

    Jos laulaja on tuola kuvassa se hattu päässä oleva kitaransoittaja niin se näyttää 70 vuotiaalta. Ei siis ole huumeet menneet ohi.

    Ja mitä tulee mielenterveyteen niin poikkeuksetta masentuneet ihmiset eivät ole itselleen vaarallisia. Ja un ne prosessoi sitä itsemurhaa, niin ne on maassa. Siinä vaiheessa kun tapa ja paikka sekä aika on selvllä, ne ovat helpottuneen iloisia. Ja silloin kaikki sanoo että ”hei, sinullahan menee tosi hyvin”. Ja sitten napsahtaa. Ja kaikki ovat ihmeissään että miten se nyt kun kaikki oli hyvin. Mutta kaikki oli hyvin vain sen vuoksi että päätös oli tehty ja koko asia prosesoitu läpi. Ja ennen lopputulosta oli aikaa elää se pieni hetki.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.