Poliisi julkaisi videon Viikin gorillateoksen sytyttämisestä ‒ Tunnistatko tämän miehen?

Helsingin poliisi tiedotti aiemmin tänään, että gorillateos Helsingin yliopiston Viikin kampuskirjaston edustalla paloi aamuyöllä maan tasalle. Myös kymmenet kirjaston ikkunat vaurioituivat palon seurauksena.

‒ Olemme saaneet käyttöömme valvontakameratallenteen, jolla on nähtävissä, kuinka toistaiseksi tuntematon mies kävelee ensin gorillateoksen ohi ja palaa sitten sen luokse, minkä jälkeen teos syttyy palamaan. Julkaisemme videon, jotta saisimme selville videolla esiintyvän miehen henkilöllisyyden, sanoo rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

Video on katsottavissa Helsingin poliisilaitoksen Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/Helsinginpoliisilaitos/.

Vihjeet voi ilmoittaa virka-aikana numeroon 0295 475 433 ja vuorokauden ympäri sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

‒ Tapausta tutkitaan vahingontekona. Korvattavien vahinkojen suuruus ei vielä ole tiedossa. Gorillateoksen omistaja on valtion taideteostoimikunta. Asiasta ei ole tällä hetkellä muuta tiedotettavaa, Hietala toteaa.

Gorillateoksen syttyminen Viikissä, tunnistatko kuvan miehen?

Tunnistatko videolla näkyvän miehen? Kaipaamme apua rikoksesta epäillyn tunnistamiseksi!Tiedotimme aiemmin tänään, että gorillateos Helsingin yliopiston Viikin kampuskirjaston edustalla paloi aamuyöllä maan tasalle. Myös kymmenet kirjaston ikkunat vaurioituivat palon seurauksena.Olemme saaneet käyttöömme valvontakameratallenteen, jolla on nähtävissä, kuinka toistaiseksi tuntematon mies kävelee ensin gorillateoksen ohi ja palaa sitten sen luokse, minkä jälkeen teos syttyy palamaan. Julkaisemme videon, jotta saisimme selville videolla esiintyvän miehen henkilöllisyyden.Vihjeet voi ilmoittaa virka-aikana numeroon 0295 475 433 ja vuorokauden ympäri sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.Videota saa jakaa!

Gepostet von Helsingin poliisilaitos am Mittwoch, 10. Januar 2018

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Poliisi julkaisi videon Viikin gorillateoksen sytyttämisestä ‒ Tunnistatko tämän miehen?

 • 10.1.2018 at 19:37
  Permalink

  Gorillateos??? No, on polpolla murheet. Poltetaanhan joka siunattu joulu Gävlessä sen kuuluisa olkipukki muslimien toimesta. maantasalle. Haukotellen totean, että tuo kuvatus pysyi kasassa siihen asti kunnes Olof Palme (S) näki kuuluisan näkynsä, jossa Kuolema tuli hänen tykönsä ja antoi kerrankin hämmästyneelle ruotsalaiselle riidanhaastajalle ajatuksen tehdä Ruotsista monikulttuurinen valtio, jossa kaikki erirotuiset ihmiset elävät ilossa ja sopusoinnussa keskenään kuin Jehovan todistajien Vartiotiorni -lehden kannessa konsanaan ainoana särönä vain suomalaiset juntit, jotka saunovat keskellä viikkoakin lauantain lisäksi ja harjoittavat täysin tuntematonta käsitettä kuin ”vihapuhetta” juovuspäissään tai vievät sen teon asteelle tirvaisten ruotsalaista miehetärtä nenään, josta vuotaa verta jo toisen kerran vartin sisällä. Aiemmin saman sai aikaan kaunis vaalea ruotsalainen nainen lyhyessä hamosessaan ja anteliaassa kaula-aukossaan, joissa heillä on tapana kuljeskella tässä täysin turvallisessa ja naisrauhaisessa maassa, jossa ei edes valkoiset miehet toteuta luonnon viettejä vaan aivan poikaseurassa kisailevat keskenään niitä näitä.

  Reply
 • 10.1.2018 at 19:43
  Permalink

  Jos sinulla on esittää faktaa siitä että olkipukin polttivat muslimit, lyö pöytään asiakirja. Jos ei, paina suusi tomuun ja häpeä syntymääsi.

  Reply
 • 10.1.2018 at 19:57
  Permalink

  Mun mielestä yhteisnäköä Ville Niinistöön, mutta eihän vihertäjät fossiilisia polttaisi niille riittää paskominen lastensa saappaisiin.

  Reply
 • 10.1.2018 at 20:42
  Permalink

  Ei tuota pääse katsomaan kun vaatii kirjautumista.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.