Ravintolavaras iski kultasuoneen, matkaan lähti 1,3 miljoonan pullo

Kööpenhaminassa Tanskassa ravintolaan murtautunut varas iski oikeaan kultasuoneen. Varkaalle jäi keikasta käteen maailman kalleimmaksi tituleerattu vodkapullo.

Ravintolan omistaja oli pitänyt pulloa baarissa keräilysalaisuutena. Salaisuus taisi olla vaan varkaalla tiedossa, koska valvontakameran video näyttää, että varas tiesi mitä etsi. Varas jopa meni sisään baarin kellariin avaimilla.

Pullon oli valmistanut Dartz Motorz vuonna 1912, kyseessä oli autonvalmistaja Latviassa. Pulloa somisti nahkainen nauha yhtiön ensimmäisestä Monte Carlon ralliautosta.

Pullo oli valmistettu lisäksi kullasta, hopeasta ja sen sulkijana toimi timanttikoristeinen, alkuperäistä autoa muistuttava korkki.

Pullo oli lainattu Keskustassa sijaitsevaan Cafe33:seen jonka omistaa Brian Ingberg. Pullon arvo on arvioitu olevan hulppeat 1.3 miljoonaa dollaria.

Tarina päättyy kuitenkin oudosti. Pullo nimittäin löytyi perjantaina, mutta tyhjänä.

Ingberg epäileekin varkaan halunneen palauttaa pullon omistajalleen, koska pullo oli jätetty ns ”rikkaiden alueelle” hienosti portaille asetettuna.

Poliisi ei toistaiseksi ole paljastanut tutkimusten etenemistä, eikä sisällöstä ole mitään tietoa.

Turvakameran video paikanpäältä:

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.