Yhä useampi syöpä parannettavissa kymmenen vuoden kuluessa

Tulevaisuudessa syövänhoito muuttuu yhä yksilöllisemmäksi ja perustuu entistä tarkempaan diagnostiikkaan. Tämä tarkoittaa syöpätyypin tarkempaa karakterisointia, levinneisyyden täsmällisempää tuntemista sekä hoitotehon seurannan tarkentumista. Seuraavan kymmenen vuoden kuluessa geenitestauksesta ja -profiloinnista tulee arkipäivää niin varhaisdiagnostiikassa, lääkehoitojen valinnassa kuin hoitovasteiden seurannassa. Myös eri kasvaintyyppejä tullaan hoitamaan perinteisten solunsalpaajien lisäksi immunologisilla- ja täsmälääkkeillä sekä niiden yhdistelmillä. Täsmällisempien ja monipuolistuvien hoitoratkaisujen kautta potilas voidaan täten huomioida kokonaisvaltaisemmin ja yksilöllisemmin.

”Yksilöllisyys on avainsana. Kymmenen vuoden kuluessa nykyistä suurempi osa parantumatonta syöpää sairastavista voidaan joko parantaa pysyvästi tai pitää krooninen syöpä kurissa ja vähäoireisena ”, Docrates Syöpäsairaalan ylilääkäri Tom Wiklund sanoo.

Syövänhoito on viimeisen vuosikymmenen aikana kehittynyt valtavasti muun muassa uusien kuvantamisen menetelmiensekä syöpäkasvaimesta tai verestä tehtävien geeni- ja muuta perimätietoa hyödyntävien testien avulla.Myös sädehoito on kehittynyt yhä enemmän täsmähoidon suuntaan.Muun muassaeturauhassyövänhoidossa yleistyy nopeasti eturauhasen sisäinen sädehoito, joka nopeuttaa merkittävästi hoitoprosessia. Kun sädehoito kohdennetaan millintarkasti oikealle alueelle, voidaan säteilymäärää kasvattaa, mikä puolestaan parantaa hoitotuloksia ja minimoi haittavaikutukset. Docrateella näitä HDR-brakyhoitoja on tehty jo yli 600.


Uudet hoitomuodot ja Suomen maine lisäävät kysyntää ulkomailta

Kymmenen vuoden ajan toiminut Docrates Syöpäsairaala on aloittanut ensimmäisenä Suomessa muun muassa radioaktiivisen Lutetium-177-PSMA-hoidon levinneeseen eturauhassyöpään, Color-geeniriskitestaukset, PSMA-PET-merkkiainekuvaukset sekä RapidArc-sädehoidot. Uudet hoitomuodot sekä Suomen maine johtavana maana syövänhoidossa ovat tuoneet syöpäsairaalalle potilaita myös ulkomailta.

Perustamisestaan lokakuussa 2007 lähtien Docrateella on hoidettu potilaita yli 60 eri maasta. Suurin osa sairaalan potilaista on suomalaisia, ruotsalaisia ja venäläisiä. Erityisesti Kiinasta hakeudutaan aktiivisesti terveystarkastuksiin ja hoitoihin muihin Aasian maihin, Eurooppaan ja USA:han. Tulevaisuudessa yritys aikookin palvella myös entistä enemmän potilaita muun muassa USA:sta ja Aasiasta.

”Uusimpien hoitomuotojen mahdollisimman viiveetön käyttöönotto sekä erinomainen maineemme tuovat meille entistä enemmän potilaita myös ulkomailta. Me voimme tarjota heille laadukasta ja nopeaa yksilöllistä syövänhoitoa hyvin kilpailukykyisin hinnoin”, Docrates Syöpäsairaalan toimitusjohtaja Ilpo Tolonen toteaa.

Docrates on on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yksityinen syöpäsairaala ja ainoa laatuaan Pohjoismaissa. Perustamisesta alkaen sen toimintaa on ohjannut yksilöllisten hoitojen ja uusimpien innovaatioiden viiveetön käyttöönotto.

Lähde: Docrates

2 thoughts on “Yhä useampi syöpä parannettavissa kymmenen vuoden kuluessa

  • 2.1.2018 at 11:05
    Permalink

    Pelkkää promiswarea. Onneksi Perinteinen Kiinalainen lääketiede on osannut parantaa syöpiä jo 4000 vuotta sitten. Sen taidon osasivat myös Egyptiläiset ja metsä-suomalaiset. Kaikilta löytyy konstit syövän voittamiseen.

    Se mikä pitää jättää pois loppuiäksi jos syöpä todetaan on sokeri. Ja siitä se lähtee.

    Reply
  • 2.1.2018 at 12:04
    Permalink

    Tutustukaa lääkekannabiksen hyötyihin ja ihmetelkää sitten, miksi se on tehty laittomaksi, jotta esim. syöpälääkkeillä tienataan miljardeja !!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.