Mauri Peltokankaan yhteenveto viime vuodesta: Hallitus on pihalla kuin lumiukko (video)

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutetun Mauri Peltokankaan mukaan satavuotiaan Suomen juhliminen oli häpeällistä.

Peltokangas kertoo videollaan, miten isänmaallisuus unohdettiin juhlinnassa täysin. Videolla Peltokangas vetää yhteen viime vuoden vaiheet, eikä sanoma ole Sipilän hallituksen kannalta kovin mairittelevaa.

Peltokangas ottaa esiin niin haittamaahanmuuton, paperittomat kuin suomalaisilta vähävaraisilta tehdyt leikkauksetkin. Katso video alta.

https://www.facebook.com/mauri.peltokangas.9/videos/805047546348695/

Lähde: Facebook

7 thoughts on “Mauri Peltokankaan yhteenveto viime vuodesta: Hallitus on pihalla kuin lumiukko (video)

 • 2.1.2018 at 11:25
  Permalink

  Väittäisin että hallitus on 100%:sti juuri siinä kohdassa agendaansa missä sen pitääkin olla. Hallitus ajaa globalistien agendaa on toistaiseksi onnistunut koska suomalaiset riitelevät keskenään. Ja hallitus nauraa meille.

  Väittäisin myös että kansa on 100%:sti pihalla. Kansa riitelee keskenään pikkuasioista ja muodostaa uusia pieniä kuppikuntia jotka eivät pysty tekemään yhteistyötä keskenään. Ja mikä pahinta, äänestävät aina uudestaan ja uudestaan näitä eduskuntapuolueita.

  Niin kauan mikään ei muutu jollei pelin säännöt tai pelaajat vaihdu. Ja jos pelaajat on samat kuin ennenkin, eivät pelin säännötkään muutu. Ja vasta sitten kun Suomen kansa tämän ymmärtää, vasta sitten voidaan ruveta muuttamaan Suomea suomalaisille hyväksi paikaksi asua.

  Ei huhtasaaren eikä Peltokankaan puheilla muuteta Suomea. Se tarvitsee toimia. Ei puheita. Paljon ilmotusluontoisia asioita jotka kertovat suorasta toiminnasta suomalaisten hyväksi. Teoista tämä maa on ennenkin ollut tunnettu. Italaialaiset puheistaan.

  Reply
 • 2.1.2018 at 12:43
  Permalink

  Kansalle pitäisi lyödä FAKTAA pöytään! Kuka tai ketkä osaisivat todistaa esim. EU:n vahingollisuuden maallemme ihan rahassa mitattuna?
  Jos me emme herää, tulevat sukupolvet kiroavat meidät viimeistään silloin kun maahantunkeutuneiden kehitysmaalaisten määrä alkaa olla sadoissa tuhansissa.
  Ruotsi edelläkävijänä muuttuu lähitulevaisuudessa muslimimaaksi, siinä sitten ihmetellään Venäjän ja uuden KALIFAATIN välissä, kumpikohan on uhka meille.
  Jos EU on olemassa kun Ruotsin taikaseinästä loppuu rahat sieltä voi VAPAASTI siirtyä hetkessä vaikka Helsingin väkimäärän verran kehitysmaalaisia meidän elätettäviksi. Silloin KAATUU SUOMI ellei jo aikaisemmin.
  Jos Eurooppa ei lopeta kehitysmaalaisten hyysäystä pahimmassa tapauksessa heitä tulee 100-500miljoonaa, Suomeenkin MILJOONIA jotka valtaavat asuntomme, ryöstävät ja tappavat. Suomen armeija tai poliisit eivät mahda niille mitään.
  Ehkä joudumme pakolaisiksi Venäjälle?

  Reply
  • 2.1.2018 at 18:04
   Permalink

   Erittäin hyvä tilannekuva. Kehoitan jokaista valmistautumaan tulevaan tilanteeseen ja miettimään mitä on valmis tämän maan puolesta tekemään silloin kun viimeinen erä puhalletaan alkaneeksi. Se päivä ei välttämättä ole enää kovinkaan kaukana -median pakkosyöttämä propaganda ”talouden noususta” ja ”Suomi selviää miljoonasta maahanmuuttajasta” ovat takuuvarma merkki mitä meidän selkien taka suunnitellaan.

   On tullut aika katsoa kuka tässä maassa asuu ja keinen on poistuttava. Nykyinen kehitys ei voi johtaa mihinkään muuhun lopputulokseen -jokainen itsenäiseen ajatteluun kykenevän luulisi ymmärtävän tämän karun tosiasian.

   Reply
 • 2.1.2018 at 12:50
  Permalink

  Lepu, voit olla oikeassa. Yhteiskunta lakkaa olemasta, samoin valtiot.
  Kaikki loppuu, työnteko, liike-elämä, teollisuus, kaikki järjestys kaatuu, ihmiset kuolevat nälkään tai luoteihin.
  Eliitti varmaan karkaa kaukomaille kaaoksen keskeltä.

  Reply
 • 2.1.2018 at 14:47
  Permalink

  Kyllä euroopan ulkopuoliset maahanmuuttajat lasketaan Suomessa jo sadoissa tuhansissa. Toki olisi kiva tietää tarkka luku. Venepakolaiset vietnamista aloitti vyöryn 80 luvulla, somalit venäjältä 90 luvulta ja tasasen tappavaa vauhtia siitä eteenpäin kunnes ruvettiin painamaan kaasua oikeen kunnolla 2015 kun tuli kaikkineen noin 35000 ja siitä eteenpäin noin 5-10 tuhatta vuodessa. Vittumanen määrä kuitenkin.

  Reply
 • 2.1.2018 at 19:15
  Permalink

  Miksi vaaleilla valitut kansanedustajat on aina väärässä ja tekevät vääriä päätöksiä vaaleista toisiin. Pitäisikö väärin äänestävä kansa vaihtaa? No kyllä se vaihtuu ihan itsekseen seuraavan 100 vuoden aikana, koska kantasuomalinen on huono lisääntymään..

  Reply
  • 3.1.2018 at 18:33
   Permalink

   Ei kai kukaan niin hullu ole että tällaisiin olosuhteisiin ja järjestelmiin mitkä nyt vallitsee kukaan mitään perheen perustamista edes harkitsee! Jos ei ihmisellä ole minkäänlaista luottoa tulevaisuudestaan niin ei silloin voi mitään ” rakentaa” !

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.