Ruotsissa uuden vuoden juhlinta kaoottista

Ruotsissa poliisi on kertonut Aftonbladetille useiden kaupungin tapahtumista, raketteja on ammuttu jopa asuntoihin.

Raketteja on ammuttu ohikulkevia ihmisiä päin. Autoihin on yritetty työntää pommeja ja poliisikin on joutunut raketti-iskujen kohteeksi.

Södertäljessä pikkupojat räjäyttivät raketin asunnon sisällä. Poikien vammoista ei ole tietoa.

Ohiajavia junia on ammuttu raketeilla ja toistaiseksi pidätettyjä on muutamia ja paikaltapoistettuja enemmän.

Landskronassa raketteja on ammuttu rappukäytäviin ja ohikulkijoita päin.

Lundissa ja Helsingborgissa on myös ammuttu ohikulkijoita ja autoja.

Växjöllä ja Kristianstadissa raketteja on ammuttu liiketiloihin, iskut ovat aiheuttaneet palohälyytyksiä.

Viimekin vuonna Ruotsissa uudenvuoden vietto torilla muistutti enemmän sota-aluetta, kun juhlapaikkaa. Video uudelta vuodelta 2016:

Lähde: Aftonbladet

(Artikkelikuva vuoden 2016-2017 taitteesta)

20 thoughts on “Ruotsissa uuden vuoden juhlinta kaoottista

 • 31.12.2017 at 22:57
  Permalink

  Monikulttuurisuus on saapunut. Tätä on haluttu ja sen eteen kantaväestö on raatanut itsensä henkihieveriin. Nyt on aika nauttia työn hedelmistä -toivottavasti maistuu hyvältä sillä paluuta entiseen ei ruåtsin tapauksessa enää ole. Ei koskaan.

  Reply
  • 1.1.2018 at 16:23
   Permalink

   Olet ikävä kyllä oikeassa.

   Reply
 • 31.12.2017 at 23:39
  Permalink

  Värivirheelliset sielä vain toteuttavat itseään ja kulttuuriaan. Ei siinä sen kummempaa. Kun ruotsalaiset ovat ne vaivoikseen maahan päästäneet, niin nyt niiden outoja ja vastemielisiäkin tapoja pitää ymmärtää. Jo kolme vuotta sitten oli hirveä älämölö siitä että kaikkien ruotsalaisten pitäisi opetella koraania etteivät vahingossakaan loukkaa hiekkaneekeriä. Onneksi osa sentään nauroi.

  Reply
  • 2.1.2018 at 00:51
   Permalink

   Suomessa taitavat olla tosissaan

   Reply
 • 1.1.2018 at 01:32
  Permalink

  Ruotsi on menetetty maa surullista että on nostettu kädet pystyyn näiden muslimien edessä tämä suvaitsevaisuus ajaa täällä niinkuin ympäri eurooppaa maamme ja kulttuurimme kaaokseen sota lähi-idästä vain siirtyy tänne euroopan mantereelle kun on niin onnettomat päättäjät maidemme hallituksissa täysin munatonta porukkaa sota tästä seuraa ja kun nämä islamin uskoiset vielä tätä itsekin suoraan toitottaa että yksikään kaupunki ei säily niin tuntuu aivan käsittämättömältä että tämän kaiken annetaan tapahtua ja näille vielä maksetaan tästä ja omia kansalaisia syyllistetään siitä että he haluavat puollustaa omia maitaan tätä nyky politiikkaa mitä ruotsissa ja suomessakin hallituksiemme toimesta ajetaan ei kertakaikkiaan voi käsittää.

  Reply
 • 1.1.2018 at 03:16
  Permalink

  Tukholmasta, kyllä ja meille se on kurkistus tulevaisuuteen. Voimme jo sielun silmin nähdä Hkin kadut vastaavanlaisen sekasorron vallassa. Tumma-Timojen kasvuvauhti pyörähtää pienoiseen nousuun,
  kun ensimmäiset 30.000 partasuuta pariutuu Suomineitojen kanssa perheenlisäyksen merkeissä.

  Reply
 • 1.1.2018 at 06:25
  Permalink

  Arabien, lähi-itäläisten, negridien geeneihin on sisäänrakennettu luontainen tuhomisen vimma. Siksi kehitys maat ja lähi-itä eivät tule ikään nousemaan sivistysvaltioiksi. Sotien jälkeen, länsimaisin voimin uudelleen rakennetut Infrastruktuuri tuhotaan varsin nopeasti uusissa uskonsodissa.

  Reply
 • 1.1.2018 at 09:16
  Permalink

  Ei sitten kukaan täälläkään huomaa ,että ruotsi jo nyt toimittaa koko ajan Suomeen,sikäläistä ähkämipullaa, josta itse noukkii mahd.rusinat,siis ne,mitä Saksan Merkkeliltä jää huomaamatta.

  Itseasiassa kaikki tämä johtuu ja on EUn komission aikaansaama kaaos,jonka taustalla ajellaan tiettyjä lakeja tulevan liittovaltion jäsenmaiden kansalliseen lainsäädäntöön
  Juuri tätä ,kummityttönsä nainut nyk presidentti mme,Sauli Niinistö ,kannattaa.
  Miettikää tuota..aivan,ja vaikka huviksenne.

  Reply
  • 1.1.2018 at 21:07
   Permalink

   Totta, Ruotsin suoliston läpi virtaava matuvaelluksen husutulos poistuu Tornion kohdalla Suomen puolelle.
   Ruotsista husuterveisiä 500-1000 pökälettä kuukaudessa sano…

   Reply
 • 1.1.2018 at 09:39
  Permalink

  Ei taida perus Borjejä, Hookaneita tai Lisoja olla tuossa kulttuurikirjossa.. ainoastaan heitä on sinisissä asuissa ja ajavat autoilla joissa lukee Polis. Onnistunutta?

  Reply
 • 1.1.2018 at 10:48
  Permalink

  Anna apinalle sinko ja jälki on sitten tälläistä. Ruotsalaiset ovat kermaperseitä. Jos ammutaan kohti raketilla tai heitetään pommilla niin varmistin pois ja tasajyvällä lähtee kumiluoti. Miksi Svedut konttaavat näiden apinoiden edessä?

  Reply
 • 1.1.2018 at 11:40
  Permalink

  Tarvittaisi sitä oikeeta tulivoimaa. Muu ei enää auta.

  Reply
  • 1.1.2018 at 15:23
   Permalink

   Niin ja lupa toimia. Se lupa ei tosin ole kantaväestön takana vaan täysin vieraissa käsissä ruåtsin rajojen ulkopuolella.

   Reply
 • 1.1.2018 at 11:47
  Permalink

  Kannatta kääntää katse Israeliin. Ruotsi on melkein jo samassa tilassa.

  Reply
  • 1.1.2018 at 15:20
   Permalink

   Johtunee kahdesta (((kansanryhmästä))) jotka taistelevat maan herruudesta. Kantabörjet on syrjäytetty jo aikoja sitten -maksajan rooli on ainut mihin vielä kelpuutetaan valkoinen ruåtsalainen.

   Reply
 • 1.1.2018 at 20:18
  Permalink

  Monikulttuurisuutta, monikultturisuutta sen olla pitää.

  Reply
 • 1.1.2018 at 20:25
  Permalink

  Kataisen ja kumppanien suunnitelma etenee juuri niin kuin ovat halunneet. Muutaman vuoden päästä Eurooppa on valmis sisällisotaan ja he saavat vietyä agendansa loppuun.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.