Mikä kiinnosti – vuoden 2017 Top 10 uutiset

Listasimme tammikuun alusta joulukuun loppuun kymmenen luetuinta uutista sivustolamme. Mikä ihmisiä kiinnosti eniten?

10/10

Marjaana Toiviaisen sekoilut kiinnostivat ennen neidin katoamista julkisuudesta sen verran kansaa, että Marjaana nousi top kympissä sijalle 10.

9/10

Pakolaisasiat kiinostivat ihmisiä sen verran, että riehumisvideo nousi sijalle 9.

8/10

Vaunula Oy:n erittäin kyseenalainen toimintatapa pienyrittäjiä kohtaan kiinnosti kahdeksannen sijan verran. Kuukaudet vierivät uutisesta ja päivityksenä uutiseen sen verran, että haastattelussa ollut Roope joutui lopulta perääntymään ja ajamaan firmansa konkurssiin.

7/10

Sijalle seitsemän nousi myymälän turvamiehen paljastus testerimeikeistä. Tämä uutinen herättikin erittäin paljon keskustelua naisten keskuudessa ja uutista luetaan edelleenkin ahkerasti.

6/10

Sijan kuusi nappasi golffari joka mätkäisi kentällä hanhelta pään irti ja kuvasi tapauksen videolle. Video herätti todella suurta raivoa ihmisissä ja golffari joutuikin toden teolla puolustelemaan tekoaan. Useiden uutisten siivittämänä tilanne oli sekava, eikä lopullista selvyyttä saatu, oliko lyöti tahallinen, vai loputtiko golffari haavoittuneen hanhen.

5/10

Viidenneksi kiri uutinen pakolaisten salakuljetuksesta lentokoneella Suomeen. Moni on ihmetelyt kuinka Suomeen tilastojen valossa 2016 tuli noin 30t turvapaikanhakijaa, mutta silti joka ikinen tori, ostari, kauppa ja lähes jokainen paikka on nykypäivänä täynnä ulkomaalaisia. Pitääkö tieto 30t uudesta tulijasta paikkaansa, vai onko suomeen tullut/ tuotu tilastojen ulkopuolella ihmisiä?

4/10

Neljänneksi kiri maajussi jolla hermot paloivat Eu:hun lopullisesti. ”haista Eu pitkä v.ttu”

3/10

Kuten odottaa saattaa julkimot kiinnostavat lukijoita aina, kuten myös suosikkiräppärin törkyviestit teinitytölle. Räppäri pääsi viesteineen sijalle kolme.

https://www.nykysuomi.com/2017/11/17/33-vuotias-suosikkirappari-lahetti-torkeita-seksiviesteja-alaikaisille-faneilleen/

2/10

Anne Berner, tämä mustaksi enkeliksikin titeerattu Sipilän nimittämä Sveitsin vahvistus. Aina lukijoita ja palaute aina samaa. Anne suoraan sijalle kaksi ehdotuksineen.

1/10

Ykkössijan vie nainen, jolla ei mennyt pokaukset ihan putkeen. Tämä loppujen lopuksi hauska, mutta turhaakin turhempi uutinen oli vuoden 2017 luetuin.

Nykysuomi kiittää vuodesta 2017 ja lupaa entistä kovempia paljastuksia vuodelle 2018.

Kiitos teille, toivottaa

Nykysuomi tiimi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.