Sebastian Tynkkynen: Pelleilijät ovat tuhonneet feminismin kauniin aatteen miehen ja naisen välisestä tasa-arvosta

Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen kommentoi Facebookissa uutista, jossa kerrotaan, kuinka paljasrintainen feministi oli yrittänyt viedä Jeesus-lapsen Vatikaanin jouluseimestä samalla huutaen, että Jumala on nainen. Uutisen jaon yhteyteen Tynkkynen kirjoittaa:

”Tämä 3. aallon feministien touhu Suomessa ja muualla maailmalla ei enää edusta sitä, minkä alkuperäiset tasa-arvoa ajaneet feministit aloittivat siinä maailmassa, jossa naisella ei ollut äänioikeutta ja oikeutta omaisuuteen. He kääntyisivät haudassaan, jos saisivat tietää, miten 3. aallon postmodernit feministeiksi itseään kutsuvat pelleilijät ovat tuhonneet feminismin kauniin aatteen miehen ja naisen välisestä tasa-arvosta. Muutama esimerkki:

Kritisoi sitä, että miehet tuijottavat naisten rintoja.
Näytä tissit, aina kun mahdollista ja kuvaajia paikalla.

Kritisoi sitä, että islamia demonisoidaan ja loukataan.
Loukkaa katolista kirkkoa keskellä Vatikaania.

Kritisoi jätkäporukkakulttuuria ja sikariklubeja.
Järjestä tapahtumia, joihin vain naiset ovat tervetulleita.

Kritisoi sitä, että ei-valkoisia syrjitään.
Järjestä tapahtumia, joihin ei pääse, jos on valkoinen.

Väitä, että sukupuolella ei ole mitään väliä.
Vaadi luottamuspaikkoja sukupuolikiintiöimällä.

Uudelleennimeä epäsukupuolineutraalit nimet.
Estä naiseuteen viittaavan feminismi-termin neutralisointi.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

One thought on “Sebastian Tynkkynen: Pelleilijät ovat tuhonneet feminismin kauniin aatteen miehen ja naisen välisestä tasa-arvosta

  • 27.12.2017 at 12:38
    Permalink

    Hmmm…. Jos mikä tahansa muu porukka olisi noin äärettömän mieletön ja tyhmä. A) Sillä ei olisi mitään vaikutusvaltaa. B) Tuon ryhmittymän mielenterveyden tilaa voisi kenenkään soimaamatta avoimesti kyseenalaistaa. C) Sille nauraminen olisi jo aikaa sitten loppunut tai sille ei edes kukaan täysijärkinen edes nauraisi, vaan alaleuka putoaisi lattiaan kuin alasin. D) Tämä ”painostusjärjestö” lopulta kokisi hiljaisen kuoleman eli yksinkertaisesti kuihtuisi pois ilman, että kukaan huomaisi sen tapahtuneen pitkään aikaan. E) Kukaan ei suin surminkaan haluaisi sitä, että häntä edes jotenkin epäiltäisiin olleen edes löyhimmissäkään tekemisissä mokoman hihhulilauman kanssa. F) Työhönottohaastatteluissa kertominen tuohon ryhmään kuulumisesta merkitsisi automaattisesti haastattelun päättymisen kuin seinään ja loppuvan fraasiin. ”Kiitos. Otamme myöhemmin yhteyttä, mikäli tarvetta ilmenee.” ————————————-
    Ym. lukuisia esimerkkejä vain muutamia mainitakseni.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.