Mauri Peltokangas: Hallituksella h**vetinmoinen tarve saada kantasuomalaiset kuseen

Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas ei taaskaan sanojaan säästele ottaessaan kantaa ajankohtaisiin asioihin.

Peltokangas kirjoittaa Facebookissa:

”Nyt jos puhuisin kameralle tulisi vihapuheen äiti. Perkele!!

Haittamaahanmuuttoon on yhä varaa polttaa miljardeja. Maassa laittomasti olevien puolesta tehdään vaikka ja mitä. Laittomat saavat jatkaa juhliaan valtion piikkiin hamaan tappiin Suomessa.

Samaan aikaan ruokajonot kasvaa, meidän köyhimpiä kuritetaan… mummoja häädetään kotoaan, koska täytyy säästää..

Hallitus keksi satavuotiaan Suomen kunniaksi vielä tehdä päätöksen tulevalle vuodelle, että esim. Suomalainen työtön nuori hakataan taloudelliseen kuseen, jos hän ei yrittämisestään huolimatta löydä töitä… tai vaihtoehtoisesti juokse jossain työttömyyslukuja sievistelevässä, täysin turhassa, vapaaehtoistoiminnassa nöyristelemässä ja aikaansa tappamassa.. häneltä leikataan myös merkittävä prosenttiosuus lakisääteisestä perusturvasta, jos virkahenkilö katsoo nöyristelyn tason jäävän vajaaksi.

On tämän maan hallituksella helvetinmoinen tarve saada kantasuomalaiset kuseen!

Irwin Goodman soi taas päässä… eikä varmasti ole vaikea arvata mikä biisi?”

Katso myös:

8 thoughts on “Mauri Peltokangas: Hallituksella h**vetinmoinen tarve saada kantasuomalaiset kuseen

 • 20.12.2017 at 10:40
  Permalink

  Noissa pakollisissa jutuissa kannattaa vittuilla työkkärin idiooteille, jottei niilläkään olisi hauskaa. Ei kuitenkaan liikaa.

  Reply
 • 20.12.2017 at 10:55
  Permalink

  Työttömät kantasuomalaiset pakotetaan hakemaan olemattomia töitä, että laittomat oleskelijat eivät vaan kärsi puutteesta. Enemmän vaan vihastuttaa hallituksen touhu, heitä hän ei mitkään lait koske. Meidän valitsemat kansanedustajat vielä hyväksyy tuonkin kurituksen.

  Reply
 • 20.12.2017 at 11:04
  Permalink

  Jokainen työtön hakee niitä töitä eduskunnasta, nimet ja sähköposti osoitteet löytyy eduskunnan sivuilta. Kaikille edustajille työnhakupyyntö ja sitten vastaus miksi en pääse avustajaksi tai pläräämään papereita. Näin työtön joutuu ensivuonna tekemään. Kävelemään lähikauppaan kauppiaalta ruinaamaan töitä ja sitten vielä kauppias kirjoittaa todistuksen että olet käynyt kysymässä töitä. Itse kysyn ensimmäiseksi tältä Jari Linsdtrömmiltä töitä, äijän on pakko vastata tai kusee omiin muroihin. Eduskunnassa on 200 edustajaa, ei muuta kuin netti savuamaan.

  Reply
 • 20.12.2017 at 11:09
  Permalink

  Haistakaa paska koko valtiovalta, lauloi Goodman.
  Todella vähällä älyllä tätäkin maata johdetaan. Tärkeintä taitaa olla hillotolpan metsästys.
  Komission ja globalistieliitin takaliston nuolenta on silmiinpistävää, omasta kansasta viis.
  Ei löydy tästä maasta Viktor Orbanin kaltaisia, kansansa etuja ajavia OIKEITA valtiomiehiä!
  Presidenttimmekin on varsinainen jaarittelija, mitään selkeätä ei hänenkään suustaan irtoa.
  Koko kansan presidentin kanta esim. Natoon pitäisi olla:
  Suomi on demokratia ja suuri enemmistö vastustaa Natojäsenyyttä. PISTE!
  Putinista väitetään yhtä sun toista mutta se on kyllä globalistieliitti, Soros ja kumppanit jotka ajavat kansallisvaltioitamme alas ja haluavat täyttää Euroopan kehitysmaalaisilla!,
  Onneksi ihmiset ovat ympäri Euroopan alkaneet järkiintyä ja kannattamaan ”äärioikeistoa” kun kaikki muut puolueet ovat eliitin marionetteja.
  Elintasopakolaisuus ja islamisaatio tuhoaa yhteiskuntiamme kiihtyvällä vauhdilla. Eurooppalaiset vanhat kulttuurit on pelastettava sulkemalla rajat, aataminaikaiset pakolaissopimukset joutavat romukoppaan. Ei voi olla mikään ihmisoikeus tunkeutua mihinkään itsenäiseen valtioon loisimaan.

  Reply
 • 20.12.2017 at 13:28
  Permalink

  Valtamedia on täysin mätä! Yhtäkään näistä idiootimaisista päätöksistä ei kritisoida, kaikki on vitun hyvin vaikka miljardeja hukataan elintasopakolaisiin ja LAITTOMASTI maassa oleviin.
  Omat kansalaiset seisoo leipäjonoissa ja työttömiä kyykytetään.
  Häviäväthän ne viimeisetkin työpaikat kun kaikki myydään ulkomaille tai ulkoistetaan.
  Veronkierto ja muu kikkailu kukoistaa.

  Reply
 • 20.12.2017 at 15:19
  Permalink

  Harmi ettei voi peukuttaa.. tässäkin ketjussa on peukutuspotentiaalia nääs.

  Reply
 • 20.12.2017 at 16:24
  Permalink

  Suomen moninkertaisesti ylimitoitetun ”virkahenkilö”kunnan tarkoitus on yrittää tehdä itsensä muka hyödylliseksi ja tavallisen suomalaisen elämä suomessa mahdollisimman hankalaksi, kalliiksi ja vittumaiseksi. M.O.T.

  Reply
 • 20.12.2017 at 20:22
  Permalink

  Niinpä niin, niin totta joka sana. Mitä voimme tehdä ? Itse sain potkut juuri ku firma konkkaan. Karenssitoimisto ehdotti niitänäitä, ja lupauduin heti lähiseudun työhönhakeutumiskursseille. Mainittin virkailijalle, että ensi vuonna tulee 40 vuotta täyteen siitä kun olen verokirjalla töitä tehnyt. Kuten oletettavaa, vastauksena oli suorastaan halveksuva katse. No hain, vastauksena että kurssini alkaa viikkoa ennemmin 5 kertaa pidemmän matkan päässä eli noin 70 km. Diktaattorista meininkiä. Naapuripitäjässä olisi ollut sama kurssi vähän myöhemmin noin kolmasosamatkan päässä. Tää TE-keskus on pelkkä karenssikeskus.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.