Poliisi uskoo, että he ovat estäneet terrori-iskun Englannissa

Neljä miestä on otettu talteen kuulusteltaviksi Länsi Yorkshiren poliisiasemalle, sen jälkeen kun heidät oli pidätetty Sheffieldin ja Chesterfieldin tehdyissä etsinnöissä.

Poliisiuskooestäneensäjoulumarkkinoillesuunnitellunterrori-iskun.
Poliisin pommiryhmä kutsuttiin tarkistamaan kiinteistöä Chesterfieldiin tiistaiaamuna, koska rikos tutkijat epäilivät, että terroristit olisivat mahdollisesti saaneet rakennettua räjähtävän laitteen.

Terrorismin vastainen poliisi tutkii myös Sheffieldissä neljä kiinteistöä yhdessä MI5: n kanssa estääkseen suunnitellun hyökkäyksen.

Ratsiat on seurausta siitä, että verkkokeskusteluissa on ollut Islamilaisten valtioiden uhkauksia, jotka kohdistuvat Englannin joulumarkkinoille. Uhkauksissa on ollut järkyttäviä kuvia verisistä veitsistä, sekä sidotusta ja kuristetusta joulupukista.

Lähde: Skynews

One thought on “Poliisi uskoo, että he ovat estäneet terrori-iskun Englannissa

  • 20.12.2017 at 06:51
    Permalink

    Kyyyllä ne vielä onnistuu kun oikein yrittävät. Mahdollisuuksia on monia kun vihollinen on miehittänyt desantteineen maan. Vain mielikuivitus on rajana.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.