Järkyttävää videomateriaalia – Rehtori varoitti oppilaiden vanhempia Tampereella

Matti Annala Tampereen Tammelan koulun rehtori on lähestynyt koulun kaikkia vanhempia ja varoitti sairaasta videoviestistä.

Annala kertoo viestissään seuraavaa

”Ne alkavat viattomasti kissan kuvalla, mutta loppuosa materiaalista on erittäin järkyttävää katsottavaa sisältäen mm. eläimiin sekaantumista, viiltelyä ja itsemurhan. Mikäli lapsi on saanut tällaisen videon ja hän jakaa sen edelleen, syyllistyy hän myös laittoman materiaalin levittämiseen. Tämä jakaminen voi siis tapahtua ilman, että lapsi ymmärtää oman tekonsa merkitystä ja sen seurauksia”

Annala lähetti viestin koulun oppilaiden vanhemmille Helmi-järjestelmän kautta. Viestissä Annala varoittaa, että jotkut koulun oppilaat ovat saaneet Whatsapp-viestejä, jotka ovat sisältäneet erittäin haitallista materiaalia lapsen kehityksen kannalta.

Oppilaat ovat olleet seuraajina eräällä Instagram-tilillä, josta on Annalan mukaan kehotettu liittymään Whatsapp-ryhmään. Ryhmän kautta on jaettu videomateriaalia, jonka jakamisesta voisi apulaisrehtorin tietojen mukaan saada syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai seksuaalisesta vahingonteosta.

Asiasta uutisoi Iltasanomat ja Toimittaja Juha Vainio

One thought on “Järkyttävää videomateriaalia – Rehtori varoitti oppilaiden vanhempia Tampereella

  • 15.12.2017 at 00:20
    Permalink

    On hyvä että näihin puututaan heti kun näitä tulee ilmi. Asioiden kääntely parhain päin esim. uskonnon tai kulttuurierojen kautta ei palvele kenenkään etua. Päinvastoin.

    Otetaan siis heti tiukka ote ja tunnustetaan tosiasiat. Sairaat ihmiset tekevät tällaisia videoita.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.