K-ryhmä ja Plan lanseeraavat tyttöjen oikeuksia tukevan lahjoituskortin – Hinta 10 euroa, rahat koulutukseen ja suojeluun

Lastensuojelujärjestö Plan ja kotimaisen Kesko Oyj:n omistama K-ryhmä tuovat K-ryhmän kauppojen myytäväksi tyttöjen asemaa edistämään tarkoitetun ”Girls Can”-kortin. Kyseessä on kertakäyttöinen lahjoituskortti, jonka hinnaksi on Keskon tiedotteessa mainittu 10 euroa ja se on kohdennettu nimenomaan tyttöjen oikeuksia ja asemaa parantamaan.

K-ryhmän erityinen vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo kommentoi asiaa seuraavasti:

-”Vastuullisuus on K-ryhmässä osa jokapäiväistä työtämme. Girls Can -lahjoituskortti on luontevaa jatkumoa pitkäjänteiselle yhteistyöllemme Planin kanssa. Kortin avulla asiakkaamme saavat kaupassa käyntinsä yhteydessä mahdollisuuden tukea tyttöjen tasa-arvoa helpolla ja luotettavalla tavalla.”

Tiedotteessaan K-ryhmä painottaa sen sitoutuneen noudattamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, joista erikseen mainitaan muunmuassa vastuullinen kuluttaminen sekä ”ihmisarvoisen työn edistäminen”. K-ryhmä ja Plan International Suomi ovat tehneet yhteistyötä jo useita vuosia.

Plan International Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen hehkuttaa tämän kertaista tempausta ”monen tytön elämää mullistavaksi” ja muistuttaa nimenomaan koulutuksen olevan avaintekijä tyttöjen tasa-arvon toteutumisessa ympäri maailman.

Lähde: Kesko 

6 thoughts on “K-ryhmä ja Plan lanseeraavat tyttöjen oikeuksia tukevan lahjoituskortin – Hinta 10 euroa, rahat koulutukseen ja suojeluun

 • 13.12.2017 at 20:50
  Permalink

  Pojat ovat yhtä arvokkaita tässä estrogeenisessä maailmassa. Tämän voin sanoa, koska en voi enää pudota kuin ylöspäin. Kiitos.

  Reply
 • 13.12.2017 at 22:32
  Permalink

  ”muistuttaa nimenomaan koulutuksen olevan avaintekijä tyttöjen tasa-arvon toteutumisessa ympäri maailman”.
  Kaunkohan tätä feministien keksimää valhetta jaksetaan oikein jatkaa. Koko sonta perustuu ajatukseen, että naisten koulutustason nousu ja se, että he alkoivat vaatia oikeuksia oli ainoa syy esim. Suomessa vallitsevaan tasa-arvoon. Todellisuudessa tuo koulutuksen nousu oli vain syy siihen, että he alkoivat tasa-arvoa vaatia. Sen toteutuminen taas johtui siitä, että miesten koulutuksen ja sivistyksen taso oli noussut niin, että he n’ihin vaatimuksiin suostuivat. Nyt kun katsoo noita kehittymättömämpiä kulttuureja niin siellä on uskonto joka sanelee ja väkivalta. Mikään koulutus ei riitä, että naiset saisivat tasa-arvon, jos kerran miehet väkivaltamonopolin omistajina eivät siihen suostu. Siis todellisuudessa tasa-arvon saavuttamiseksi tulisi satsata nimenomaan poikien koulutukseen, jotta heidän tasosnsa nousisi lähemmäksi länsimaista miestä ja he hyväksyisivät nuo tasa-arvo vaatimukset. Tämä tosin sotii täkäläisten telaketjufeministien maailmakuvaa vastaan, koska tasa-arvo on heidän mielestään yksinomaan saavutettu.
  Siihen asti kunnes ajettelumalli tässä asiassa muttuu niin tuo pelkkä tyttöjen koulutus ei tuo muuta kuin paremmin koulutettuja väkivallan uhreja ja ruumiita. Tasa-arvokysymykset eivät muutu.

  Reply
  • 14.12.2017 at 13:12
   Permalink

   Nyrkkipersefeministit eivät uskalla myöntää että asia on kulttuurikysymys, eikä johdu miessukupuolesta eikä koulutuksesta tai sen puutteesta. Jotkin kulttuurit vain ovat tasan yhtä paskoja kuin ne aikanaan kehittäneet ihmiset.

   Reply
 • 13.12.2017 at 23:44
  Permalink

  Koskas samanlainen ohjelma laaditaan pojille? Ehkä muslimimaiden pojat pitäisi opettaa ensin että lakkaisivat alistamasta omia naisiaan.

  Tai koskas sitten näiltä tytöiltä ruvetaan vaatimaan samoja asioita kuin pojilta?

  Nyt on tämä vaaleaanpunainen höttö saavuttanut monen mielestä yököttävyyden rajat. Oman maan kansalaisia sorretaan ja niitä alistetaan. Ja sitten vielä pitäisi jollekkin kasvottomalle juutalaisjärjestölle antaa vähästöäänkin, kun ei riitä kunnolla suomalaisille veljille ja sisarille.

  Katsokaa sematiikka järjestön sivuilta ja tulette samaan johtopäätökseen.

  Reply
 • 14.12.2017 at 11:19
  Permalink

  Miksi taas käytätte tuota morsiustyttö-kuvaa valheellisessa tarkoituksessa? Kun sen alkuperä on moneen kertaan selvitetty, paitsi luotatte jälleen yksinkertaisten ihmisten öyhötykseen asiasta taas kerran.

  Reply
  • 14.12.2017 at 13:10
   Permalink

   No milläpäs sinä järkesi menettänyt suvakkivittunaama yrität selittää lhan aitoa lapsimorsiankuvaa pois?

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.