Oulussa valtuustoaloite Helsingin paperittomien palveluiden mainostamisesta

Oulussa on jätetty valtuustoaloite Helsingin paperittomien uusien palveluiden mainostamisesta.

Kolmikko Junes Lokka, Sebastian Tynkkynen ja Jenna Simula ovat allekirjoittaneet aloitteen.

Tarkoituksena on mainostaa Oulussa laittomille pakolaisille Helsingin ilmaisia palveluita heidän omalla kielellään muunmuassa Facebookissa.

Aloite kaikkinensa on tehty alla olevalla tekstillä:

Valtuustoaloite Helsingin laajennettujen palveluiden mainostamisesta laittomille maassaolijoille Oulussa

Helsingin kaupunginvaltuusto teki 29.11.2017 päätöksen laajentaa palveluitaan laittomasti maassa oleskeleville. Terveys- ja neuvontapalvelut tulevat kattamaan lain takaamia välttämättömiä palveluita korkeamman tason.

Oulun kaupungin tulee toteuttaa laittomasti maassa oleskeleville kohdennettu kampanja suurimpien turvapaikanhakijamaiden kielillä. Kampanjassa kerrotaan laittomasti maassa oleskelevien mahdollisuuksista saada parempia palveluita Helsingistä.

Oulun kaupunki hyödyntää toteutuksessa ulkoministeriön kokemuksia Facebook-kampanjoinnista, jota se on kohdentanut Irakista ja Turkista lähdössä olleisiin turvapaikanhakijoihin.

Allekirjoittajat:

Sebastian Tynkkynen

Jenna Simula

Junes Lokka

Sebastian Tynkkynen kehoittaa omilla Facebook sivuillaan kopioimaan idean omaan kuntaan ja tekemään aloite asiasta.

Lähde: Sebastian Tynkkynen FB

15 thoughts on “Oulussa valtuustoaloite Helsingin paperittomien palveluiden mainostamisesta

 • 11.12.2017 at 22:34
  Permalink

  Huvittavaa mutta julmaa petturuutta Helsingin järkipäistä väestöä vastaan. Lisäksi tuollaisia Fb tiedotuksia levitellään ympäri ämpäri maailman kuin Sipilän kartanohotellitarjousta konsanaan.
  Pienesti huvittava vitsi, jonka olisi kuulunut jättää sisäpiirin huvitukseksi, saattaa tulla kalliiksi Helsingin suoraselkäiselle duunarille ja myös Suomelle.
  Tuo muun joukossa osittaa aivan selkeää arvostelukyvyttömyyttä.
  S.Tynkkynen,J. Simula,J. Lokka ja kenties Wiik joka ei tainnut neuvoa vastaankaan eivät tule tulevaisuudessa koskaan saamaan ääntäni.
  Vain pellet pelleilee vakavilla asioilla.

  Reply
  • 11.12.2017 at 23:04
   Permalink

   HELLsinkiläisten panos maahantunkeutumisen estämisessä on väkimäärään nähden jäänyt todella surkeaksi. Tästä voidaan siis päätellä että monikulttuurisuus on koko kaupungin asukkaiden yhteinen tahtotila -yhteinen #unelma.

   Reply
   • 11.12.2017 at 23:29
    Permalink

    Talvella nähdään taas pressanvaaleissa että Hesalaisista äänestäjistä vähintään 85% kannattaa mamu ja Eu -myönteistä ehdokasta. Toki samaa ongelmaa muuallakin.

    Reply
    • 12.12.2017 at 00:53
     Permalink

     90% ”helsinkiläisistä” on muualta tulleita eli ei edes aitoja helsinkiläisiä. Kyllä te tämän varmasti tiesitte. Varsinkin kaupunkiin tulevat nuoret/opiskelijat ja kaikenlaisten helsinkiin muuttaneiden (tilastollisesti erityisesti naiset) leikkikosmopoliittipenskat äänestävät punavihreästi.
     Sinun logiikan käytössä olisi tärkeitä parannuksen alueita. Kuten myös isänmaallisen veljeydenkin suhteen. Lopettakaa siis tyhjä yksioikoinen vittuilu ellette nimenomaan halua todistaa että olette itsekin kusipää pellejä.

     Reply
   • 12.12.2017 at 09:41
    Permalink

    Monikulttuurisuus ei ole kaikkien helsinkiläisten yhteinen tahtotila. Osa helsinkiläisistä haluaa ulkomaan loiset kokonaan pois Suomesta.

    Reply
    • 12.12.2017 at 23:05
     Permalink

     Valitettavasti vain liian pieni osa. Ehkä tämä näpäytys on paikallaan, ehkä herättää jotkut ymmärtämään kuinka tyhmää on imuroida noita änkyröitä Suomeen. Ehkä käy päinvastoin ja valtioneuvosto keksii käynnistää uuden kanavan köyhdyttää maata ja nopeuttaa EU-unelmaansa.
     Mitä ”aseita” meillä on sitä vastaan? Ehkä on arveluttavaa ryhtyä tällaiseen, mutta toisaalta epätoivo isänmaalliseten keskuudessa on niin valtavaa ettei sitäkään ehkä kannata jättää kokeilematta.

     Reply
 • 12.12.2017 at 00:01
  Permalink

  Hienoa ja inhimillistä politiikkaa: sodan jaloista pakenevat, nälkää näkevät naiset, lapset ja koneinsinööritkin ovat ihmisiä, joille kuuluu universaalina ihmisoikeutena ilmainen ylläpitö ja terveydenhuoltopalvelut, eikä se ole suomalaiselta veronmaksajalta tai keneltäkään muulta mitenkään pois. Tärkeää olisikin toteuttaa tämä FB-kampanja kaikilla maailman kielillä, eikä kohdentaa sitä pelkästään arabialaisille tai afrikkalaisille, sillä ympäri maapalloa on naisia lapsia ja koneinsinöörejä.

  Reply
  • 12.12.2017 at 00:11
   Permalink

   Kiinassakin on kymmeniä miljoonia insinöörejä puhumattakaan partalapsista ja kaikki tarvitsevat hoitoa ja muuta kivaa.
   Passit voisivat vahingossa pudota finnairin Hellsink-lennolla pönttöön niin Suomenmatka tulee halvaksi…

   Reply
 • 12.12.2017 at 03:26
  Permalink

  Ollaan viittä vaille valmiita, kuten EU-ytimessä on haluttu ja juonittu. Kohta se sitten varmaan alkaa ja jälki on kamalampaa kuin uskaltaa ajatella.

  Kasvottomat eurokraatit näyttävät saavan haluamansa sisällissodan, mitä ovat vuosia isolla koneistolla rakentaneet.

  Voiko mikään tai kukaan sitä enää estää?

  Reply
  • 12.12.2017 at 04:00
   Permalink

   Ei voi, se on menoa.

   Reply
  • 12.12.2017 at 06:38
   Permalink

   Hyvä kun alkaisi, saadaan selkoa tähän sekoiluun, sama homma kun sata vuotta sittaen.

   Reply
 • 12.12.2017 at 06:19
  Permalink

  Mihinkä se tervejärki on kadottut?

  Reply
 • 12.12.2017 at 08:49
  Permalink

  Laitetaan hyvä asia eteenpäin, itse muutin pois Helsingistä koska näitä läpsyttäjiä ja siltainsinöörejä alkoi olemaan joka kadunkulmassa vittuilemassa. Nyt meilläpäin ei näy geelipäitä kuin elokuvissa jos sielläkään. Ilma on raikas ja maalaismaisema mukavan rauhoittava.

  Reply
 • 12.12.2017 at 10:39
  Permalink

  Onhan se myös käännetty thai kielelle? olisi kivempi kun tulisi satoja ellei tuhansittain thai naisia helsingin katukuvaan. Ensi reissullani kutsun kaikki mahdolliset ja laitan sanan kiertämään.

  Reply
 • 12.12.2017 at 16:47
  Permalink

  Mitä niitä paperittomia ja ylipäätään ketään Irakilaista enää paapotaan Suomessa. Daesh on lyöty ja Irakissa ei ole sotaa. Koko porukka takaisin mitä pikimmin rakentamaan omaa maataan…vai kuullostaakohan se liikaa työn teolta mitä ei tietty voi näiltä poloisilta vaatia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.