Ulkomaalaistaustaiset miehet kuparivarkaissa Tampereella

Tampereella poliisi sai ilmoituksen 7.12 klo 22.48 että Pihtisulunkadulla teollisuushallissa on varkaita. Paikalla havaittiin että peltihallin seinään oli tehty reikä ja siitä menty sisään.

Hallissa oli kahteen isoon kassiin kerätty kuparia. Tekijät tulivat ilmeisesti häirityiksi koska he poistuivat ennen partioiden paikalletuloa. Juuri sataneessa lumessa poliisi pystyi seuraamaan murtomiesten jälkiä.

Yksi tekijöistä saatiin kiinni Nokialta Välimaan alueelta ja toinen Pirkkalasata Anian rantatien tuntumasta. Ulkomaalaistaustaiset miehet kiinniotettiin Tampereen poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi

One thought on “Ulkomaalaistaustaiset miehet kuparivarkaissa Tampereella

  • 8.12.2017 at 16:41
    Permalink

    No, mitä ne tuostakaan tärisevät? Johan Suomen luonnonvaratkin on kenkätty ulkomaisille kapitalisteille ”kansan” tuella, että jaksavat poislähtiessään jättää kaikki paskat siivoamatta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.