Mieti kaksi kertaa ennen kun tatuoit silmäsi

Ensimmäisiä varoittavia esimerkejä silmämuna tatuoinnista on tullut julkisuuteen. Tämän naisen kohdalla meinasi aiheuttaa sokeuden.

Silmän tatuoinnit ovat yleistyneet viimevuoden aikana. Kyse on pitkälti extremistien halusta tehdä itselleen jotain uutta ja luonnotonta. Rikkoa rajoja uusilla tavoilla.

Muutaman kuukauden takainen esimerkki kertoo naisesta nimeltä Catt Gallinger, joka tatuoi silmiinsä lempiväriään purppuraa.

Alkuun kaikki sujui hyvin, kunnes silmä alkoi vuotaa kirjaimellisesti poskelle purppuraa väriä, silmät tulehtuivat, eikä antibiootti tipat tai lääkekuurit vieneet tulehdusta pois. Naisen silmät alkoivat turvota ja lääkärit vihjailivat jo sokeutumisen mahdollisuudella.

Kuukausien tuskien jälkeen ei ole edelleenkään varmaa palautuuko näkö ikinä ennalleen, luultavasti ei. Itse tatuointivaiheessa tekijä oli tehnyt useita virheitä, kuten väriaineen seoksien väärä suhde ja liian iso neula, liian syvälle silmään. Kuitenkin oikeinkin tehtynä lääkärit pitävät operaatiota riskialttiina.

Gallinger kuvailee kuukausien tuskia, ”tuntuu kun jotain työntyisi ulos silmäni takaa, tämä on todella tuskallista”

Nainen haluaa useilla sosiaalisen median päivityksillä muistuttaa ihmisiä asiaan liittyvistä vaaroista, jotta kukaan ei toistaisi hänen virheitään.

Alla Gallingerin video, missä nainen kertoo kokemuksistaan.

5 thoughts on “Mieti kaksi kertaa ennen kun tatuoit silmäsi

  • 3.12.2017 at 12:15
    Permalink

    Halusit erikoisen silmän, sait erikoisen silmän.

    Reply
  • 3.12.2017 at 17:03
    Permalink

    Ei voi kun nauraa tyhmyydelle. Olisiko ollut riittämättömyyden tunne ja sosiaalinen paine vahvana tässäkin.

    Reply
    • 4.12.2017 at 12:01
      Permalink

      Aina erikoisempaa ja pitää olla muita erikoisempaa. Kuka ruuvaa pultin päähän, kuka halkaisee lerssinsä käyttökelvottomaksi tai amputoi sormensa huvin vuoksi. Huomattavan paljon näitä erikoisuudentavoittelijoita näkyy keskittyneen sateenkaaripervojen porukoihin.

      Reply
  • 8.12.2017 at 11:10
    Permalink

    On suoranainen ihme ettei luonto ole poistanut näin heikkoja yksilöitä. Mutta, elämä on valintoja täynnä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.